Haluk Şentürk 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 geçmiş olsun @Evren Barış Özbek bey.acil şifalar dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Çok üzüldüm hocam Allah rahmet eylesin. Allah kolaylık versin, inşallah hasarsız atlatırsınız. çok geçmiş olsun abi , en kısa sürede hepsi atlatır inşallah. Geçmiş olsun abi, sebze meyve ve d vitamini tavsiye ediyorlar genelde. Önder Özcan yazdı: Evren geçmiş olsun hepinize. Mehmet Ozyurek yazdı: Canım kardeşim. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hepimizi esirgesin. Mehmet Yeter yazdı: Evren hocam çok geçmiş olsun. Mahmut Yıldız yazdı: Evren Bey çok geçmiş olsun. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Evren Abi Çağlar Bayur yazdı: şifaya kavuşmanız sevindirici geçmiş olsun Murat Sahın yazdı: Evren hocam geçmiş olsun Haluk Şentürk yazdı: geçmiş olsun @Evren Barış Özbek bey.acil şifalar dilerim... Teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Evren geçmiş olsun. Sigara var mı yaşamında 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Sigara var mı yaşamında toplum henüz hazır değil 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Evren geçmiş olsun. Sigara var mı yaşamında Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Selim Bilgin yazdı: Ramazana pozitif girdik biz de maalesef. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Öncelikle yakalanan herkese geçmiş olsun. 3 Nisan'da eşimin iş arkadaşı pozitif olduğunu söyledi. Eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen 4 Nisan'da test yaptırdık, eşimde pozitif çıktı. 5 ve 6 Nisan'da benim ayak ve bacaklarım ağrımaya başladı. 6 Nisan akşamı bizim prensesle beraber test yaptırdık. Ben pozitif, prenses negatif çıktı. Eşim süreç boyunca neredeyse hiç semptom göstermedi. Bende ise ağrılar zaman içinde geçti. Biraz öksürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Normal şartlarda yarın işe başlamamız gerekiyor ancak biraz daha evde dinleneceğiz. Bize bulaşan virüs İngiliz mutasyonuymuş. 3-4 ay önce c-d vitamini ve çinko takviyesi yapıyorduk, tedavi süresince devam ettik. Bol sebze meyve su tükettik. Verilen ilacın yan etkisi olarak hafif ama sürekli başım ağrıdı. Son olarak hepimizi Allah korusun.Evren üstad geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Evren geçmiş olsun. Sigara var mı yaşamında Teşekkür ederim ağbi. Tek bir tane bile içmedim. Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil Bende hazır değilim. Arda Bülent Güzel yazdı: Evren üstad geçmiş olsun. Teşekkür ederim üstad. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 bizim hanım 8 9 gün önce acaip bir ishal oldu. bende de hafif birşeyler vardı. 1 hafta sonra, 3 gündür hafif yorgunluk ve hafif ıslak burun var iyimi. artık covid mi olduk yine yoksa ailecek alerjikmiyiz bilmiyorum. geçtiğimiz senenin başından beri 2 kere daha belirgin 3 kere bunun gibi belirsiz semptomlar gözlemiştim kendimde ( zaten en son sefer, eylül ayında koku gidince anlamıştım) antikor baktırmıştım vs. iş yerindeki bir hanımın kocası covid olmuş kötüye gidince kendi karnatinasından mecburen çıkıp hastaneye yatmış. bu hanım asemptomatik covid vakasıymış. sıfır belirti. belkide ondan gelmiştir bize. çünkü bir başka çalışanda da aynı şekilde hafif burun akıntısı var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Bence etkilendiğiniz virüs sayısına göre sonuç değişiyor. Az virüs aşı gibi oluyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim.Salı gününden beri aşırı derecede üşüme fakat ateşim yoktu. Dün kısa kısa arada sırada hafif öksürük başladı. İftardan sonra hastaneye gittim. Tomografi 2li kan ve sürüntü testi verdim. Kan değerlerimin hepsi iyiydi. Tomografide sağ akciğerde hafif buzlanma var dedi doktor ama testin sonucunu bekleyelim dedi. Ben üşümem için iğne istedim fakat Dr serum verdi. İçine 6 ampul farklı ilaç ve 2 gr farklı bir ilaç daha ekledi. Eve geldim yattım direk. Saat gece 3 gibiydi. 5 kere üzerimi değiştirdim. Her taraf sırılsıklam. Alından ateş 36,5 koltuk altı 38,5.Hafif koku ve tat kaybı var. İştahım yerinde çok şükür. Allah razı olsun hanım bakıyor. Ayrı odadayım dünden beri. Hanım içeri gireceği zaman maske takıyor. Umarım onlara bulaşmaz. Şimdi ilaç olayı nasıl olacak? Ben aramadan gelecekler mi? Gelmezlerse ne yapayım?Bu arada hasta olan diğer tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum. 1 6 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Öncelikle yakalanan herkese geçmiş olsun. 3 Nisan'da eşimin iş arkadaşı pozitif olduğunu söyledi. Eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen 4 Nisan'da test yaptırdık, eşimde pozitif çıktı. 5 ve 6 Nisan'da benim ayak ve bacaklarım ağrımaya başladı. 6 Nisan akşamı bizim prensesle beraber test yaptırdık. Ben pozitif, prenses negatif çıktı. Hepinize geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Aydın Sert yazdı: An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim. Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Aydın Sert yazdı: An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim. Çok geçmiş olsun Aydın. Seni arayacaklar, eve ilaç getirecekler. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim.Salı gününden beri aşırı derecede üşüme fakat ateşim yoktu. Dün kısa kısa arada sırada hafif öksürük başladı. İftardan sonra hastaneye gittim. Tomografi 2li kan ve sürüntü testi verdim. Kan değerlerimin hepsi iyiydi. Tomografide sağ akciğerde hafif buzlanma var dedi doktor ama testin sonucunu bekleyelim dedi. Ben üşümem için iğne istedim fakat Dr serum verdi. İçine 6 ampul farklı ilaç ve 2 gr farklı bir ilaç daha ekledi. Eve geldim yattım direk. Saat gece 3 gibiydi. 5 kere üzerimi değiştirdim. Her taraf sırılsıklam. Alından ateş 36,5 koltuk altı 38,5.Hafif koku ve tat kaybı var. İştahım yerinde çok şükür. Allah razı olsun hanım bakıyor. Ayrı odadayım dünden beri. Hanım içeri gireceği zaman maske takıyor. Umarım onlara bulaşmaz. Şimdi ilaç olayı nasıl olacak? Ben aramadan gelecekler mi? Gelmezlerse ne yapayım?Bu arada hasta olan diğer tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun aydın bey 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Yeni hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimle öncelikle karamsar olmayın, kendinize iyi bakın iyice dinlenin ve beslenmenize dikkat edin. Allah şifalar versin. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Herkese gecmis olsun arkadaşlar. Bu virus artik muthis bir yayilma hizina sahip. Bizim ofisteki herkes kapti nerdeyse 2 gunde. Ben tek calistigim icin şansliyim biraz. Ama benim gordugum 1-2 günde toparliyor cogu kişi. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim.Salı gününden beri aşırı derecede üşüme fakat ateşim yoktu. Dün kısa kısa arada sırada hafif öksürük başladı. İftardan sonra hastaneye gittim. Tomografi 2li kan ve sürüntü testi verdim. Kan değerlerimin hepsi iyiydi. Tomografide sağ akciğerde hafif buzlanma var dedi doktor ama testin sonucunu bekleyelim dedi. Ben üşümem için iğne istedim fakat Dr serum verdi. İçine 6 ampul farklı ilaç ve 2 gr farklı bir ilaç daha ekledi. Eve geldim yattım direk. Saat gece 3 gibiydi. 5 kere üzerimi değiştirdim. Her taraf sırılsıklam. Alından ateş 36,5 koltuk altı 38,5.Hafif koku ve tat kaybı var. İştahım yerinde çok şükür. Allah razı olsun hanım bakıyor. Ayrı odadayım dünden beri. Hanım içeri gireceği zaman maske takıyor. Umarım onlara bulaşmaz. Şimdi ilaç olayı nasıl olacak? Ben aramadan gelecekler mi? Gelmezlerse ne yapayım?Bu arada hasta olan diğer tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Aydınım geçmiş olsun. Allah şifa versin. İyi beslen. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Nisan 2021 Yazar Paylaş 15 Nisan 2021 Allah hepimizi bu illetten korusun, tabiki önlem alıp tevekkül etmek de bize düşüyor. Bugün e nabızdan aşı durumuma baktım. 2020 eylülde covid atlatmama rağmen, beni öncelik sırasına almış randevu al aşını ol diyor. Nefroloğum; doktorlar aramızda tartışıyoruz haber vermeden aşı yaptırma diyor, herkes mutlaka aşını yaptır diyor. Aile hekimi yaptır diyor. İçimden aşı tartışmaları bu kadar yoğun ve yıpratıcı iken yaptırmak gelmiyor. Neticede ben 7 senedir ameliyat sonrası tüm süreçleri nefroloğum ile yürüttüm. Nefroloğuma güveniyorum. Bekleyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Öncelikle yakalanan herkese geçmiş olsun. 3 Nisan'da eşimin iş arkadaşı pozitif olduğunu söyledi. Eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen 4 Nisan'da test yaptırdık, eşimde pozitif çıktı. 5 ve 6 Nisan'da benim ayak ve bacaklarım ağrımaya başladı. 6 Nisan akşamı bizim prensesle beraber test yaptırdık. Ben pozitif, prenses negatif çıktı. Eşim süreç boyunca neredeyse hiç semptom göstermedi. Bende ise ağrılar zaman içinde geçti. Biraz öksürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Normal şartlarda yarın işe başlamamız gerekiyor ancak biraz daha evde dinleneceğiz. Bize bulaşan virüs İngiliz mutasyonuymuş. 3-4 ay önce c-d vitamini ve çinko takviyesi yapıyorduk, tedavi süresince devam ettik. Bol sebze meyve su tükettik. Verilen ilacın yan etkisi olarak hafif ama sürekli başım ağrıdı. Son olarak hepimizi Allah korusun. Geçmiş olsun bol sıvı tüketimine devam edin aynı zamanda kan cıvıltıcı mutlaka kullanın. Hiç bir zararını görmez faydasını görürsünüz. Mümkün mertebe yürüyüş yapın temiz havada. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Aydın Sert yazdı: An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim. Salı gününden beri aşırı derecede üşüme fakat ateşim yoktu. Dün kısa kısa arada sırada hafif öksürük başladı. İftardan sonra hastaneye gittim. Tomografi 2li kan ve sürüntü testi verdim. Kan değerlerimin hepsi iyiydi. Tomografide sağ akciğerde hafif buzlanma var dedi doktor ama testin sonucunu bekleyelim dedi. Ben üşümem için iğne istedim fakat Dr serum verdi. İçine 6 ampul farklı ilaç ve 2 gr farklı bir ilaç daha ekledi. Eve geldim yattım direk. Saat gece 3 gibiydi. 5 kere üzerimi değiştirdim. Her taraf sırılsıklam. Alından ateş 36,5 koltuk altı 38,5. Hafif koku ve tat kaybı var. İştahım yerinde çok şükür. Allah razı olsun hanım bakıyor. Ayrı odadayım dünden beri. Hanım içeri gireceği zaman maske takıyor. Umarım onlara bulaşmaz. Şimdi ilaç olayı nasıl olacak? Ben aramadan gelecekler mi? Gelmezlerse ne yapayım? Bu arada hasta olan diğer tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun. Evde mutlaka olduğunuz oda camını açın ve temiz hava girsin sürekli. Aynı zamanda sıvı tüketimi çok önemli, sebze tüketimi, vitamin takviyesi yaparsanız daha iyi olur. Bizler ekstra kekik çayı içtik ve çayım buharını üzerimizi örterek çektik yapıp yapmamak size kalmış. Allah acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Nisan 2021 Paylaş 15 Nisan 2021 Geçmiş olsun, bu illet herkese bir kere uğrayacak sanırım. @Aydın Sert 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts