İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Selim Bilgin

Herkese çok teşekkürler. Dualara amin, Allah razı olsun. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Var mı sıkıntın.

Ateş, ağrı vs. var abi biraz, evde istirahat ediyorum. İnşallah bundan kötü olmaz. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tüm hastalara geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifalarını versin

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Etrafımdaki insanlar içinde ve memleketimde, tüm aile çevremde covit nedeniyle vefat yaşanmadı. Durumu kritik olan hiç olmadı. İlginç. 

Selim Bilgin yazdı:

Herkese çok teşekkürler. Dualara amin, Allah razı olsun. 

Ateş, ağrı vs. var abi biraz, evde istirahat ediyorum. İnşallah bundan kötü olmaz. 

İçini ferah tut. Tanıdığım hiç bir insan covite kurban gitmedi. İyileşirsin tez zamanda. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Selim Bilgin yazdı:

Ateş, ağrı vs. var biraz, evde istirahat ediyorum. 

Ateş konusu çok önemli. Kısa süre zarfında geçmiyorsa veya artan seyirde ise tomografi çekilmesi gerekiyor sonucuna göre tedbiren yatış verebiliyorlar. Dikkat edilmesi lazım yakın takip. Çok geçmiş olsun acil şifalar.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Etrafımdaki insanlar içinde ve memleketimde, tüm aile çevremde covit nedeniyle vefat yaşanmadı. Durumu kritik olan hiç olmadı. İlginç. 

Tesadüf etmemiştir etmesin de 😊. Vefat eden sayısı toplam 83 milyonluk nüfusa oranlanınca oldukça düşük bir yüzde ortaya çıkıyor. Ankara’da bugün selam verdiğim kişi yarın covit çıkıyor mesela.

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Mükerrer
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Metin Mankal yazdı:

Bu gün bir öğretmen arkadaşımızın vefat haberini aldık maalesef..Bir süredir yoğun bakımdaydı..İki senedir dışarıdan ders ücretli geliyordu okulumuza..Mekanı cennet olsun..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Tüm eğitim camiasının başı sağ olsun.

Selim Bilgin yazdı:

Ramazana pozitif girdik biz de maalesef.

Selim bey, geçmiş olsun.

Beslenme, izole, bol istirahat ve en önemlisi yüksek moral ile inşaallah en kısa sürede atlatırsınız.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Metin hocam başınız sağ olsun.
Selim geçmiş olsun acilar şifalar diliyorum

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Ahmet Kiriş yazdı:

Rabbimin sınavı çetinmiş bu kuluna, hayırlısıyla bunu da atlatmayı nasip etsin. Dikkat edin sağlığınıza...

Geçmiş olsun, Allah şifasını verir.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

@Selim Bilgin çok geçmiş olsun. İleride tat ve koku kaybı da olabilir ancak beslenmene dikkat et. Dinç kalmalısın ki vücudun virüsle savaşsın. 

Bence diğer bir önemli konu da temaslı kişileri mutlaka bildir. Bunu yapmayan çok insan var. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mahmut Yıldız yazdı:

@Selim Bilgin çok geçmiş olsun. İleride tat ve koku kaybı da olabilir ancak beslenmene dikkat et. Dinç kalmalısın ki vücudun virüsle savaşsın. 

Bence diğer bir önemli konu da temaslı kişileri mutlaka bildir. Bunu yapmayan çok insan var. 

Teşekkür ederim. Anında gerekeni yapıp kendimi izole ettim, ev halkı dışında temaslı yok çok şükür. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Selim Bilgin yazdı:

Teşekkür ederim. Anında gerekeni yapıp kendimi izole ettim, ev halkı dışında temaslı yok çok şükür. 

çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mahmut Yıldız yazdı:

Hes uygulamasından ihbar edip filyasyon ekibine test aldırabilir. 

Selim Bilgin yazdı:

Geçmiş olsun. biraz hırpalayacak ama bitecek.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Selim Bilgin yazdı:

Geçmiş olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Öncelikle yakalanan herkese geçmiş olsun.

3 Nisan'da eşimin iş arkadaşı pozitif olduğunu söyledi. Eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen 4 Nisan'da test yaptırdık, eşimde pozitif çıktı. 5 ve 6 Nisan'da benim ayak ve bacaklarım ağrımaya başladı. 6 Nisan akşamı bizim prensesle beraber test yaptırdık. Ben pozitif, prenses negatif çıktı.  Eşim süreç boyunca neredeyse hiç semptom göstermedi. Bende ise ağrılar zaman içinde geçti. Biraz öksürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Normal şartlarda yarın işe başlamamız gerekiyor ancak biraz daha evde dinleneceğiz. Bize bulaşan virüs İngiliz mutasyonuymuş.
3-4 ay önce c-d vitamini ve çinko takviyesi yapıyorduk, tedavi süresince devam ettik. Bol sebze meyve su tükettik. Verilen ilacın yan etkisi olarak hafif ama sürekli başım ağrıdı.
Son olarak hepimizi Allah korusun.

• Beğen 8
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Metin Mankal yazdı:

Bu gün bir öğretmen arkadaşımızın vefat haberini aldık maalesef..Bir süredir yoğun bakımdaydı..İki senedir dışarıdan ders ücretli geliyordu okulumuza..Mekanı cennet olsun..

Çok üzüldüm hocam Allah rahmet eylesin.

Selim Bilgin yazdı:

Allah kolaylık versin, inşallah hasarsız atlatırsınız.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Geçmiş olsun :(
Var mı sıkıntın.

Benim küçük ortak, annesi, anneannesi, abisi, yengesi, yeğeni hepsi yakalanmış.
Annesi hastanede.

çok geçmiş olsun abi , en kısa sürede hepsi atlatır inşallah.

Evren Barış Özbek yazdı:

3 Nisan'da eşimin iş arkadaşı pozitif olduğunu söyledi. Eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen 4 Nisan'da test yaptırdık, eşimde pozitif çıktı. 5 ve 6 Nisan'da benim ayak ve bacaklarım ağrımaya başladı. 6 Nisan akşamı bizim prensesle beraber test yaptırdık. Ben pozitif, prenses negatif çıktı.  Eşim süreç boyunca neredeyse hiç semptom göstermedi. Bende ise ağrılar zaman içinde geçti. Biraz öksürüyorum ve çabuk yoruluyorum. Normal şartlarda yarın işe başlamamız gerekiyor ancak biraz daha evde dinleneceğiz. Bize bulaşan virüs İngiliz mutasyonuymuş.
3-4 ay önce c-d vitamini ve çinko takviyesi yapıyorduk, tedavi süresince devam ettik. Bol sebze meyve su tükettik. Verilen ilacın yan etkisi olarak hafif ama sürekli başım ağrıdı.

Geçmiş olsun abi, sebze meyve ve d vitamini tavsiye ediyorlar genelde.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Evren Barış Özbek yazdı:

Evren geçmiş olsun hepinize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Canım kardeşim. Sana da çok geçmiş olsun.
Allah hepimizi esirgesin.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Evren Barış Özbek yazdı:

Evren Bey çok geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...