O.Yücel Çetin 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimle. Bol sıvı ve c vitamini alın Allah şifa versin herkese. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: Az önce evin önüne 3 kişi geldiler ve numune verdim sonuç bekliyorum Şu an iyiyim sadece sabahtan beri hafif baş ağrım var bir kisiye uc kisi dalinirmi?! cagirsaydin gelirdik. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: Eşim 8 adet favomil içti Kullanmaya devam edecek Bol bol gıda tüketeceğiz Geçmiş olsun Mert. Evde eğlenceli aktiviteler yapın kendinize. Hastalığın rehavetinden uzak kalmaya bakın. 10 gün eşinle birlikte tatil havasında geçirin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert hocam size eşinize çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Bende pozitifim ama hiç birşeyim yok şu anNe yapmam lazım ki öksürmüyorum tıksırmıyorum ağzımın tadı iyi ateşim yok gayet sağlıklıyımBüyük ihtimalle eşinden sana geçti. 2-3 güne çıkabilir semptomlar. Sürekli dinlenin bol bol uyuyun. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: Bende pozitifim ama hiç birşeyim yok şu an Ne yapmam lazım ki öksürmüyorum tıksırmıyorum ağzımın tadı iyi ateşim yok gayet sağlıklıyım Grip olduğunuzu düşünün ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün sonra zımba gibisin inşallah.😃 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: Az önce evin önüne 3 kişi geldiler ve numune verdim sonuç bekliyorum Şu an iyiyim sadece sabahtan beri hafif baş ağrım var Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: Az önce aradılar pozitif ama pek bir sorunu yok Bana da test yapılacak Mert geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Gecmis olsun Mert bey, size ve eşinize acil şifalar dilerim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Bende pozitifim ama hiç birşeyim yok şu anNe yapmam lazım ki öksürmüyorum tıksırmıyorum ağzımın tadı iyi ateşim yok gayet sağlıklıyımBünyen taş gibi. Onca pedal boşuna çevrilmedi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Nisan 2021 Yazar Paylaş 10 Nisan 2021 Mert geçmiş olsun abicim, hepimizi daha zor günler bekliyor gibi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Tahir İlter yazdı: Burada bir banka şubesinde İngiliz varyantı çıktı. Önceki geçirenlerin dışında herkes pozitifmiş. Önce geçirenlerin hastalanmaması iyiye işaret aslında. Kasım civari geçirmiştir öncekiler o dönem şubeyi bir süreliğine kapatmışlardı pozitifler çıkınca Valla bizde pozitif olmadık Eşim 4-5 saat pozitif komşuyla beraber evde vakit geçirdiler çocuklarla beraber ama çok şükür bugün 9. gün hala bir belirti yok 3. gün test verdik pozitif çıkmadık. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 D vitamini kullanıyorum 4 aydan beri hiç bırakmadım abiBen onun avantajını yaşıyorum sanırımEşimmtad alamıyor artıkGeçmiş olsun Mert. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 (düzenlendi) Mert Gulkokan yazdı: Ersen Tapan yazdı: ilacın adı ne ? Famivol Çok geçmiş olsun, Herkese göre yanetki farklı oluyor her ilacın sonuçta öyle düşünmek lazım. Bize pozitif olduğumuzda verdiklerinde 5. gün kullanmaya başladık öksürük artınca, 6. gün bıraktık. Yani sabah 8 akşam 8 içtikten sonra bıraktık. Eşim salak gibi bir şey oldu. Kendi kendine gülüyor konuşuyor ne yaptığını bilmiyordu bende de bacaklarımı hissetmiyor gibiydim resmen sarhoş gibi salondan mutfağa geçtim ama sallana sallana böyle hala salondaymışım gibi ama mutfaktayım falan durumları oldu. Biz bol bol su tükettik, infulanza virüs ilacı verdi doktor özel hastahane onu kullandık, kan cıvıltıcı, vitamin takviye C Demir Çinko, aynı zamanda öğlen ve akşam 2 şer bardak kekik çayı yapıp içtik ve kekik çayı buharı çektik. Mert Gulkokan yazdı: D vitamini kullanıyorum 4 aydan beri hiç bırakmadım abi Ben onun avantajını yaşıyorum sanırım Eşimmtad alamıyor artık Tad almamaya çok takılmayın eşiniz bununla ilgili moralini bozmasın. Biz de koku ve tad gitti, benim pozitif çıktıktan sonra (Kaç gün pozitif geçirdiğimi bilmiyorum kimden kaptığımı o yüzden) 8. gün falan koku ile tad geldi eşimde koku 15-16. gün geldi tadı 25 günü buldu. Vitaminli sebzeler tüketin hazır gıda tüketmeyin şu süreçte. Bizler balık, brokoli, lahana, ıspanak, bamya ve enginar tükettik covid boyunca. 10 Nisan 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Bir sonraki mesajla birleştirme Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 (düzenlendi) . 10 Nisan 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Mert Gulkokan yazdı: D vitamini kullanıyorum 4 aydan beri hiç bırakmadım abi Ben onun avantajını yaşıyorum sanırım Eşimmtad alamıyor artık Eylül'ayından beri D vitamini kullanıyorum. Saçlarım ve tırnaklarım daha çabuk uzamaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Ersen Tapan yazdı: Böyle bir tavsiyede bulunmayın. Siz hafif atlatabilirsiniz ama bir başkası o ilaçlar olmadan sıkıntı yaşayabilir. Sizin meslek uzman hekim miydi hocam bir hususu danışacağım? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Koray Demir yazdı: Sizin meslek uzman hekim miydi hocam bir hususu danışacağım? Dr değilim ben. Eczane teknisyeniyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts