İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Haluk Şentürk
Dogan Arsiray yazdı:

vallahi bundan başka birşey takmıyorum ben.  5 6 model denedim hepsinde boğuluyormuşum gibi oldu. zaten biryere gittiğim yok gerekirse uyum sağlarım. ipini koparmış gibi restorana filan gidenler düşünsün bence.

ben yakalanmadığım sürece kimseye de bulaştırmam diyorsun yani :good1:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

ben zaten geçirdim. oldukça hafif atlattım. evdekilerde hafif belirtiler gösterdiler, sonunda antikor ürettim, test yaptırdım... buna rağmen tatile gitmedim .restorana gitmedim alışveriş merkezine iki kere mecburen gittim 1.5 sene oldu neredeyse. o nedenle artık asgari önlemlerimi alıp  hala, kalabalığa girmeyip  sürekli maske takıp, kim ne yaparsa yapsın o da kendine diyorum. bu kaçıncı eşik bu kaçıncı mutasyon. düğüne derneğe gezmeye açılışa kongreye gidenlerin problemi.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

Bende katıldım aranıza, bugun 6.gün.Sadece ilk gün semptom vardı, şuanlık sadece biraz halsizlik var sanıyorum şanslı gruptanım.

Geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Bu devlet kapanacaz diye sinyal verirken tepki almamak için vaka sayılarını artırıp bakın patladık tam yada kısmi kapanmalıyız diye mazeret göstermeye çalışıyor olabilir mi?  İlk zamanlar verilen verilerin doğru olmadığı ve daha üzerinde olduğu söyleniyordu.  Kolay kolay artırmazlardı. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bizim iş yerinde kullanılan maske bu. Çok memnunuz. Çalışan herkese günlük bir tane veriliyor. Ayrıca tozlu ortamlarda çalışanlar için ilave olarak ventilsiz PPF2 maske veriliyor. Biz çok memnunuz. İçi ve dışı spund bond, ortası melt blown olmak üzere 3 kat. Logo basılı kısımdan melt blown katman görülüyor. 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Burada bir banka şubesinde İngiliz varyantı çıktı. Önceki geçirenlerin dışında herkes pozitifmiş. Önce geçirenlerin hastalanmaması iyiye işaret aslında. Kasım civari geçirmiştir öncekiler o dönem şubeyi bir süreliğine kapatmışlardı pozitifler çıkınca 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Mert Gulkokan yazdı:

Eşim gece ateşlendi 37.5 derece olunca sbh hastaneye gittik
Covid ve kan testi yapıldı ve direk covid ilacı verildi
Test sonucu çıkmadan ilaca başlayalım mı ?

Başlayın. O covid ilacı değil. Grip için veriyorlar genelde.  rahat atlatması için. Benim kullandığım Favicovir

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Gulkokan yazdı:

Covid ve kan testi yapıldı ve direk covid ilacı verildi

ilacın adı ne ?

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mert Gulkokan yazdı:
Ümit Türk yazdı:
Başlayın. O covid ilacı değil. Grip için veriyorlar genelde.  rahat atlatması için. 

Evet her gelene direl bu ilacı veriyorlardı

Aynen bazıları yan etkileri var diye kullanmıyor.  Ablam aile hekimi hemşiresi. bizim doktorun hemşiresi aynı zamanda. özellikle ablamla irtibat kurabilmek için  aile hekimimi değiştirmiştim. covid ilacı değil dediler banada. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Gulkokan yazdı:
Ersen Tapan yazdı:
ilacın adı ne ?

Famivol

Test sonucunu bekle. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Gulkokan yazdı:

Şu an ateşi 37.5 abi
Parol vereyim mi ?

Verebilirsin. c vitamini takviyesi ve bol su iyi olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ali Efe Erdoğan yazdı:

favimol icmeyin icirmeyin

Böyle bir tavsiyede bulunmayın. Siz hafif atlatabilirsiniz ama bir başkası o ilaçlar olmadan sıkıntı yaşayabilir. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Efe Erdoğan yazdı:

favimol icmeyin icirmeyin esim 2 gun icti daha kotu oldu doktoru ilaci biraktirdi kendine geldi rahat atlatti. her bunyeye iyi gelmiyor ama herkese veriyorlar ilacin asil kullanim alani sitma tedavisiymis karacigere cok zarari var. ersen beyin dedigi gibi bol bol c vitamini ve su icirin ilk birkac gun zorluyor ama sonra rahat gecer. gecmis olsun

Bu kadar zararı var ise neden veriyorlar özellikle sağlık bakanlığı onaylı. Her bünye kaldıramıyor desek daha iyi olur. Şu ana kadar çevremde covid olup bu ilacı alanların ve kullananların yan etkisini yaşayanı görmedim. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Gulkokan yazdı:

Sonuç çıktımı ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mert Gulkokan yazdı:

Az önce aradılar pozitif ama pek bir sorunu yok
Bana da test yapılacak

Geçmiş olsun Mert....

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Gulkokan yazdı:

Bana da test yapılacak

Geçmiş olsun. Negatif çıksanda sen de c vitamini ve bol su tüketmeye bak. 

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Mert Gulkokan yazdı:

Bana da test yapılacak

geçmiş olsun Mert Bey. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Mert Gulkokan yazdı:

Bana da test yapılacak

Geçmiş olsun Mert, inşallah sıkıntısız atlatırsınız.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Çok geçmiş olsun tekrardan ufak ateşle başladı benimkisi de 37,6 ile başladık sonrası geldi. Birde öyle birşey ki kendisi gösterip kayboluyor ertesi günün akşamına başka türlü geri dönüyor. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mert Gulkokan yazdı:

Bana da test yapılacak

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Anneme ve babama zil çalınca kapıyı açmadan maskenizi takın diye sık sık hatırlatıyorum artık. Dün komşunun oğlu halsizdi, test yaptırdı pozitif çıktı. Annesi arada gelip bizimkilerle sohbet ediyor. Komşulardan kimseyi eve almayacaksınız diye 15 gün yasak koydum. 

İnsanlar aşı yaptırınca artık her şey geçti gitti bitti sanıyorlar ve rehavete kapılıyorlar. Aşı yaptıran virüs kapsa belki kendi bir şey hissetmeyecek ama taşıyıcı olarak başkalarına bulaştırabilir yine.

Tam kapanma olmadan bu yayılmayı durdurmak zor. Umarım çok geç kalmadan bu konuda bir şeyler yaparlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mert Gulkokan yazdı:

Bana da test yapılacak

Geçmiş olsun Mert

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mert Gulkokan yazdı:

Az önce evin önüne 3 kişi geldiler ve numune verdim sonuç bekliyorum
Şu an iyiyim sadece sabahtan beri hafif baş ağrım var

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...