Aydın Sert 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Geçmiş olsun Cihat abi. En kısa sürede eski sağlığına kavuşursun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Allah şifalar versin inşallah,geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cihat geçmiş olsun. Çok şükür. Sorum şu, sigara içermisin? Kronik rahatsızlığım yok. İçki, sigara yok. Tansiyon, şeker, karaciğerde yağlanma yok. Pandemi başlayana kadar düzenli spor yapıyordum. Doktorumun söylediği ilk yakalanma sebebim enfeksiyon değerimin çok yüksek olmasıymış. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Geçen test vermiştim negatif çıkmıştı. Halen düzenlemedik aksine eklem yerlerim belim de ağrımaya başladı. Sabah tekrar test yaptırdım. Hayrolsun. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Mert Yeldan yazdı: Geçen test vermiştim negatif çıkmıştı. Halen düzenlemedik aksine eklem yerlerim belim de ağrımaya başladı. Sabah tekrar test yaptırdım. Hayrolsun. Sonuç çıkana kadar izole et kendini.. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Sonuç çıkana kadar izole et kendini.. Geçmiş olsun. Ettim evdeyim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Bu ara benzer şikayetler ile seyreden grip vakaları artmaya başladı. Gerçi covid de bir grip türü ama doktora giden arkadaşlara grip deyip gönderiyorlar. Testleri negatif bu arada. Yorgunluk hali, eklem ağrıları gibi şikayetleri var. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Cihat bey geçmiş olsun. @Ümit Türk sende durum ne? İyileştin mi dostum? Abi biz iyiyiz düzeldik. Annem babamda pozitif çıktı. Ama iyiler ayaktalar. 8. Gün bugün. Cumartesi günü son pazar serbestiz Annemler salı günü son. kayınvalide kayınço kayınpederde pozitifti iyileşemediler daha. Mert Gulkokan yazdı: Boğaz ağrınız ve ses kısılması varsa büyük ihtimal covidsiniz diyen paylaşımlar var Takip ettiğim birisi paylaştı 3 arkadaşım bu şikayet ile gitti 3 üde pozitif çıktı hemen test yaptırın diyor Ben pozitif çıkınca ofis arkadaşlarıma haber verdim biri hemen gidip yaptı sadece boğaz ağrısı vardı pozitif çıktı o da baya sorunlu geçiyor 1 Nisan 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Abi biz iyiyiz düzeldik. Annem babamda pozitif çıktı. Ama iyiler ayaktalar. 8. Gün bugün. Cumartesi günü son pazar serbestiz Annemler salı günü son. kayınvalide kayınço kayınpederde pozitifti iyileşemediler daha. Ben pozitif çıkınca ofis arkadaşlarıma haber verdim biri hemen gidip yaptı sadece boğaz ağrısı vardı pozitif çıktı o da baya sorunlu geçiyor Tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 İkinci kez negatif çıkıyorum. Boğaz ve baş ağrım devam ediyor. 8 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Bizimde iş yerinde arkadaşın annesi pozitif çıktı sonra arkadaş pozitif olduğunu öğrendik bugün aynı vardiyada çalışan 4 kişiyi gönderdik eve onlar test verdiler eğer onlarda da pozitif çıkan olursa 6 kişi daha göndereceğiz 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Arif Aykın yazdı: Bizimde iş yerinde arkadaşın annesi pozitif çıktı sonra arkadaş pozitif olduğunu öğrendik bugün aynı vardiyada çalışan 4 kişiyi gönderdik eve onlar test verdiler eğer onlarda da pozitif çıkan olursa 6 kişi daha göndereceğiz sonra onlar da ailelerine v.s bulaştıracak. bu hızla yayılırsa ne aşı ne tedbirler işe yarar. az önce sakin yerlerde yürüyüş yaptım. kafelerde millet ağız ağıza.bu iş kendisi istemeden bitmeyecek .geçmiş olsun bu arada herkese . Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 (düzenlendi) Cumartesi 15 gün olacak..Hala hastayım ve negatifim..Okulum negatifsen geleceksin diyor..Bazan öksürükten boğulacak gibi oluyorum..Eklem ağrısı ve halsizlik devam ediyor..Bildiğiniz sürünüyorum.. Pozitif olan öğretmen sayımız fazla..Onların derslerinide dolduruyoruz..Nefes alacak vaktimiz yok.. 1 Nisan 2021 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cumartesi 15 gün olacak..Hala hastayım ve negatifim..Okulum negatifsen geleceksin diyor..Bazan öksürükten boğulacak gibi oluyorum..Eklem ağrısı ve halsizlik devam ediyor..Bildiğiniz sürünüyorum..Aynı ben.. benim 1 hafta bitti. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Aynı ben.. benim 1 hafta bitti. Göğüs hastalıklarına muayne ol Mert. Test ile çıkmayan BT ile çıkıyor bazen. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Metin Mankal yazdı: Cumartesi 15 gün olacak..Hala hastayım ve negatifim..Okulum negatifsen geleceksin diyor..Bazan öksürükten boğulacak gibi oluyorum..Eklem ağrısı ve halsizlik devam ediyor..Bildiğiniz sürünüyorum.. Pozitif olan öğretmen sayımız fazla..Onların derslerinide dolduruyoruz..Nefes alacak vaktimiz yok.. Geçmiş olsun Metin hocam. Hafif yürüyüşler yapın ve bol su tüketin bir süre sonra iyi gelecektir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Çok büyük geçmiş olsun. Nasıl kaptığnızı biliyor musunuz peki? Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Abi çok geçmiş olsun, dikkat et, bilgilendir bizleri.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Tekrardan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.Testte görünmeyen tomografi de kesin görülüyor o yüzden bizzat polikliniğe gitmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Öksürük varsa ve test negatif çıkıyorsa mutlaka BT çektirin. İş yerinde usta pozitif çıktı, eşi ve oğlu negatifti. 3-5 gün sonra eşi öksürmeye başlamış ama pcr yine negatif çıkmış. BT çekilince covid tanısı ile tedaviye başlandı. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: sonra onlar da ailelerine v.s bulaştıracak. bu hızla yayılırsa ne aşı ne tedbirler işe yarar. az önce sakin yerlerde yürüyüş yaptım. kafelerde millet ağız ağıza.bu iş kendisi istemeden bitmeyecek .geçmiş olsun bu arada herkese . Ben iş yoğunluğundan dolayı yürüyüşü bıraktım tekrar başlayacağım ama dediğiniz gibi cafeler restorantlar dip dibe iç içe insanlarla dolu. Bu şekilde bitme işlemi çok zor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts