Servet Aydın 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Başınız sağolsun Servet abi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Ailecek geçmiş olsun. Tez zamanda atlatılır inşallah. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Aydın Sert yazdı: Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Sorunsuz atlatın inşallah. Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Zafer Oflu yazdı: Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Arif Aykın yazdı: Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah. Alptuğ Özcan yazdı: Geçmiş olsun Allah acil şifa versin Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun, ailecek hepinizde etkileri bu kadar sertmi geçiyor. Haluk Şentürk yazdı: geçmiş olsun Ümit Bey,mutasyonlular çok çabuk bulaşıyormuş. ortak hikaye "nasıl bulaştı anlamadım". kalabalıktan uzak durmak lazım.diğerleri zaten malumumuz. Çok teşekkür ederim. Benim geçen hafta çarşamba başladı ilk testim negatif çıktı dün yaptığım test pozitif. Gelen filyasyon ekibi eşimden test aldı oda pozitif çıktı. Çocuk 1.5 yaşında 38-38.9 arasında ateşi gidip geliyor. Bugün hiç ateşi olmadı. Dün pik noktasını yaşadı sanırım. Eşimde ateş ve öksürük var. Bende vucüt ağrısı koku kaybı ve tat kaybıda başladı sürekli ateşim 38 ve sürekli üşüyorum inip çıkıyor. Bel ağrısı öldürüyor beni bacaklarıma vuruyor. Dünyada herkes bu hastalığı kapacak ama önemli olan ağır geçirmemek Ali Gürbüz yazdı: Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Ailecek geçmiş olsun. Tez zamanda atlatılır inşallah. Teşekkürler ali abi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Mart 2021 Yazar Paylaş 26 Mart 2021 Çok geçmiş olsun Ümit bey, 7.günden sonra hafifleyecek inşallah, sabır ve sağlık dilerim size ve ailenize. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Başınız sağ olsun. Kaybettiklerinize Allah tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Allah rahmet eylesin Abi. Ümit Türk yazdı: Benim geçen hafta çarşamba başladı ilk testim negatif çıktı dün yaptığım test pozitif. Gelen filyasyon ekibi eşimden test aldı oda pozitif çıktı. Çocuk 1.5 yaşında 38-38.9 arasında ateşi gidip geliyor. Bugün hiç ateşi olmadı. Dün pik noktasını yaşadı sanırım. Eşimde ateş ve öksürük var. Bende vucüt ağrısı koku kaybı ve tat kaybıda başladı sürekli ateşim 38 ve sürekli üşüyorum inip çıkıyor. Bel ağrısı öldürüyor beni bacaklarıma vuruyor. Dünyada herkes bu hastalığı kapacak ama önemli olan ağır geçirmemek Çok geçmiş olsun. Bu illet gribe benzemiyor, çok daha şiddetli. Sizin ağrılar elbet geçecek, eşiniz de çabuk atlatır inşallah. Öksürük çok kötü. Aman dikkat edin. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Abicim Ümit Türk yazdı: Acil şifalar diliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Servet abi başınız sağ olsun. Ümit hocam çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Geçmiş olsun. Sizlere göre en çok nedenden bulaşıyor, lokanta, market, okul, avm, akraba vs? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Aynı ofis katında tek hacimde (farklı uzak masalar ancak hacim aynı) herkes pozitif, cam bölme ile ayrılmış olan negatif çıkmıştı. kapalı mekanda uzun süreli kalmak başlı başına sebep bence 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Ümit geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin. Servet Aydın yazdı: Ümit geçmiş olsun. Herkes dikkat etsin. İki haftada 3 yakınımı kaybettim. Aman dikkatli olun hepiniz hepimiz Abi başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun. Sizlere göre en çok nedenden bulaşıyor, lokanta, market, okul, avm, akraba vs? Bana göre en çok devletin (aslında pandemi sürecini yönetenlerin) beceriksiz olmasından bulaşıyor en çok. Geçen sene pandemi sebebi ile tedbir alınan, dönüşümlü çalışmanın başladığı, okulların kapandığı, sokağa çıkma yasaklarının başladığı dönemin kat kat fazlası pozitif vaka olmasına rağmen herkes sokakta, okulda, avmde, kafede, işyerinde. Yazık yani. 27 Mart 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Biz ofiste 6 kişi çalışıyoruz. Taşeronlar günlük en az 50 kişi ofise geliyor. Ofisimiz küçük. masalarımızın arasında 1-1.5 mt mesafe var. Ben pozitif çıkınca arkadaşlara verdim hemen peşime 1 kişi 2 kişi negatif çıktı. Pozitif çıkan arkadaşımla masamız birleşik arada sadece cam bölme var. Bu illet solunumla bulaştığı için kimden bulaştığınıda tespit edemedik kapı kolunu bile peçete ile açıp kapatırız. Bu virüs kısa mesefede bulaştığı çok aşikar. Sosyal mesafe diye boşuna demiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Çift maske ve 2-3 saatte bir değişimle bu güne kadar geldim..Günde en az 150-200 öğrenciyle kapalı ortamda haşır neşirim..Geçen hafta sonu çok fena hastalandım..Müthiş bir boğaz ağrısı sonrasında berbat bir öksürük..Bir hafta oldu öksürük hala devam ediyor..Testim negatif..Ateşim olmadığı için testi tekrarlamadılar..(Kemoterapiden sonra 15 yıldır hiç ateşim çıkmadı)Büyük ihtimalle yeni grip salgınından nasibimi aldım..Bir de bu çıktı şimdi..Ortalık çok karışık çooook.. 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Boğaz, baş ağrısı ve halsizlik var. Ağzımın içi de sanki diş dolgusu gibi bir tad var. Test yaptırdım sabah hayrolsun. 1 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Boğaz, baş ağrısı ve halsizlik var. Ağzımın içi de sanki diş dolgusu gibi bir tad var. Test yaptırdım sabah hayrolsun. Hayırlı haber çıkar inşallah Mert üstadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Boğaz, baş ağrısı ve halsizlik var. Ağzımın içi de sanki diş dolgusu gibi bir tad var. Test yaptırdım sabah hayrolsun. Bildiğimiz gripsindir inşallah.. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Boğaz, baş ağrısı ve halsizlik var. Ağzımın içi de sanki diş dolgusu gibi bir tad var. Test yaptırdım sabah hayrolsun. geçmiş olsun. iyice kıllandık her şeyden nem kapıyoruz. inşallah bir şey çıkmaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Dostlar, bu yıl içinde çok aktif çalıştığım için, mutlaka covit kapıp, farkında olmadan geçirmişimdir kafasındayım. İllaki yanlış düşünüyorumdur ama her geçen gün bendeki rahatlık artıyor. Ceza olmasa maskesiz gezmeyi düşünmüyor değilim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Metin Mankal yazdı: Çift maske ve 2-3 saatte bir değişimle bu güne kadar geldim..Günde en az 150-200 öğrenciyle kapalı ortamda haşır neşirim..Geçen hafta sonu çok fena hastalandım..Müthiş bir boğaz ağrısı sonrasında berbat bir öksürük..Bir hafta oldu öksürük hala devam ediyor..Testim negatif..Ateşim olmadığı için testi tekrarlamadılar..(Kemoterapiden sonra 15 yıldır hiç ateşim çıkmadı)Büyük ihtimalle yeni grip salgınından nasibimi aldım..Bir de bu çıktı şimdi..Ortalık çok karışık çooook.. yeni grip salginimi? coviddir baska ne olacak. herkes maske takiyor grip olmak cok zor bence Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun. Sizlere göre en çok nedenden bulaşıyor, lokanta, market, okul, avm, akraba vs? akraba. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Dostlar, bu yıl içinde çok aktif çalıştığım için, mutlaka covit kapıp, farkında olmadan geçirmişimdir kafasındayım. İllaki yanlış düşünüyorumdur ama her geçen gün bendeki rahatlık artıyor. Ceza olmasa maskesiz gezmeyi düşünmüyor değilim. Yanlış düşünmüyorsunuz Ali Abi. Bende aynı kafadayım ama maksat diğer insanların içi rahat etsin diye durmadan takıyorum. Dağlarda bayırlarda geziyorum maske takmamak için bazen 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts