Bahadır Taşpolat 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: 1 Şubat'ta annemle, babama covid teşhisi konuldu. geçmiş olsun Tahir Bey 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir çok geçmiş olsun. Şükür sıkıntısız seyretmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: Bir akrabamızın pcr testinden sonra sonucu beklemeden kahvaltıya gelmesi le havle... geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 İş yerinde aynı ofiste birlikte çalıştığım arkadaşımdan (eşi pandemi polikliniğinde hemşire ve yatan covidli hastalara bakıyor) ötürü temaslı sayıldığımdan bugün itibariyle zorunlu olarak yaptırdığım mutasyon pcr testim pozitif çıktı. Amma şanssızım hastanede yatan 7-8 kişi İngiltere varyantı imiş çift maske olmasına rağmen yine kaptık. Minimum 10 gün karantinada kalacağım. Lütfen çok çok dikkatli olalım zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım markete ve eş dost akraba ziyaretlerine gitmeyelim. Herkese selametler diliyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 @Tahir İlter buradan tekrardan ileteyim, çok geçmiş olsun. @Koray Demir sizinki afrika varyantı mı? Çok geçmiş olsun. Ne semptomlarınız var? 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Koray Demir yazdı: İş yerinde aynı ofiste birlikte çalıştığım arkadaşımdan (eşi pandemi polikliniğinde hemşire ve yatan covidli hastalara bakıyor) ötürü temaslı sayıldığımdan bugün itibariyle zorunlu olarak yaptırdığım mutasyon pcr testim pozitif çıktı. Amma şanssızım hastanede yatan 7-8 kişi İngiltere varyantı imiş çift maske olmasına rağmen yine kaptık. Minimum 10 gün karantinada kalacağım. Lütfen çok çok dikkatli olalım zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım markete ve eş dost akraba ziyaretlerine gitmeyelim. Herkese selametler diliyorum. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum @Tahir İlter @Koray Demir 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Sani Gerşon yazdı: sizinki afrika varyantı mı? Çok geçmiş olsun. Ne semptomlarınız var? Teşekkürler. İngiltere varyant imiş. Herhangi bir olumsuz durum hissetmiyorum şimdilik. Kötü olan kısım şöyle eşim de pozitif ateşi olduğundan hastaneye yatış verdiler ama durumu iyi hemen tedaviye başladılar gidemiyorum en çok ona üzüldüm gerçi izole birim kimse giremez 😢 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Çok geçmiş olsun Koray Bey. İnşallah eşinizle birlikte sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız. Burada mutasyon pozitif çıkanları yurtlara yerleştiriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: Çok geçmiş olsun Koray Bey. İnşallah eşinizle birlikte sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız. Burada mutasyon pozitif çıkanları yurtlara yerleştiriyorlar. Çok teşekkürler. Ne gerekiyorsa yaparız problem değil. Millet aşırı gevşedi ağır tedbir almak lazım yoksa sonumuz kötü. Alpay Sumer yazdı: gecmis olsun @Koray Demir Teşekkür ediyorum. Çok çabuk yayılıyor yeni meret nerden geldiğini anlamıyorsun hep birlikte dikkat edelim. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Koray Demir yazdı: Çok teşekkürler. Ne gerekiyorsa yaparız problem değil. Millet aşırı gevşedi ağır tedbir almak lazım yoksa sonumuz kötü. Burada haftasonları kayak merkezi full dolu. Nasıl yasak, kime yasak, ben markete giderken imtina ediyorum insanlarda nasıl cesaret var anlamak mümkün değil 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: Burada haftasonları kayak merkezi full dolu. Nasıl yasak, kime yasak, ben markete giderken imtina ediyorum insanlarda nasıl cesaret var anlamak mümkün değil O BİM’e veya A101’ evde bir lokma yiyecek ekmek kalmamış oğlum mecburen almaya gidiyorum diye çıkan ve tıbben zor geriatri olarak tabir edilen ajitasyon amcaların teyzelerin evlerine gidin bakın hazırda en az 7-8 tane ekmek vardır. Tamamen can sıkıntısından ve keyfi çıkıyorlar. Akıl karı değil. Kanuni işlem yapsan arkandan beddua eder 😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: Burada haftasonları kayak merkezi full dolu. Nasıl yasak, kime yasak, ben markete giderken imtina ediyorum insanlarda nasıl cesaret var anlamak mümkün değil ceza da kesemezler herhalde çekiniyorlar? sokaktaki için tabii, yoksa kaymak için oteller serbest dağda Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 1 Şubat'ta annemle, babama covid teşhisi konuldu. İkisinde de semptom göstermedi. Bir akrabamızın pcr testinden sonra sonucu beklemeden kahvaltıya gelmesi ve sonrasında pozitif çıkması. Bunu 2 3 gün sonra başka bir akrabamızdan tesadüf sonucu öğrenmemiz ile anneme ve babama test yaptırdık ve pozitif çıktılar. Annemde hastalık sürecinde sadece ayakta atlatabileceği düzeyde halsizljk oldu. Şükür ikiside süreci sorunsuz sıkıntısız atlattılar ama bir süre daha kendi istekleri ile evde duracaklar. Zaten yaşlarından ötürü sokağa kısıtlı çıkabiliyorlar. Hastalığın nasıl bu kadar kolay yayıldığını anlamış olduk bizde. Sorumsuz bir akraba ve semptom göstermeyen iki hasta. Eğer haberimiz olmasa ve test yaptirmasak ailem normal hayatlarına devam eder, belki de farkında olmadan bir çok kişiye bulaştırırlardı. Biz atlattık gibi çok şükür Allah şifa bekleyen herkese şifa versin. Çok geçmiş olsun Tahir. Duymadık hiç. [emoji53] İş yerinde aynı ofiste birlikte çalıştığım arkadaşımdan (eşi pandemi polikliniğinde hemşire ve yatan covidli hastalara bakıyor) ötürü temaslı sayıldığımdan bugün itibariyle zorunlu olarak yaptırdığım mutasyon pcr testim pozitif çıktı. Amma şanssızım hastanede yatan 7-8 kişi İngiltere varyantı imiş çift maske olmasına rağmen yine kaptık. Minimum 10 gün karantinada kalacağım. Lütfen çok çok dikkatli olalım zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım markete ve eş dost akraba ziyaretlerine gitmeyelim. Herkese selametler diliyorum. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: Gezme, tozma işlerini bir kenara bırakıp özellikle mutasyonda yayılırken cok dikkatli olmamız lazım. İnsanın babasının vasiyetini telefonda alması inanılmaz derecede can acıtan bir durum. Sıkıntısız atlatmaları sevindirici bir durum. Geçmiş olsun. Koray Demir yazdı: Teşekkürler. İngiltere varyant imiş. Herhangi bir olumsuz durum hissetmiyorum şimdilik. Kötü olan kısım şöyle eşim de pozitif ateşi olduğundan hastaneye yatış verdiler ama durumu iyi hemen tedaviye başladılar gidemiyorum en çok ona üzüldüm gerçi izole birim kimse giremez 😢 Size ve eşinize geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Koray Demir yazdı: İş yerinde aynı ofiste birlikte çalıştığım arkadaşımdan (eşi pandemi polikliniğinde hemşire ve yatan covidli hastalara bakıyor) ötürü temaslı sayıldığımdan bugün itibariyle zorunlu olarak yaptırdığım mutasyon pcr testim pozitif çıktı. Amma şanssızım hastanede yatan 7-8 kişi İngiltere varyantı imiş çift maske olmasına rağmen yine kaptık. Minimum 10 gün karantinada kalacağım. Lütfen çok çok dikkatli olalım zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım markete ve eş dost akraba ziyaretlerine gitmeyelim. Herkese selametler diliyorum. Koray çok geçmiş olsun. sorunsuz atlat inşallah.. Koray Demir yazdı: Çok teşekkürler. Ne gerekiyorsa yaparız problem değil. Millet aşırı gevşedi ağır tedbir almak lazım yoksa sonumuz kötü. Çok hafife alındı yine.. İnsanlar iş yerlerinde maskesiz kucaklaşıyor öpüşüyor. yemekler yeniyor, çaylar kahveler içiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 Mesut Eyibil yazdı: Abi çok şükür çocuklarda bişey yok, büyük oğlumu (8) alt kata annemlere indirdik küçük mecburi (3) bizimle kaldı, Rabbim onlara bir sıkıntı vermedi. Geçmiş olsun bizimde aynı olmuştu ufak belirtiler vardı hanımda hiç şüphelenmedik bende belirti daha sonra başladı, tomografi çekildiğinde ciğerlerde hafif vardı hanımı götürdüm onda daha fazla vardı test pozitif çıktı. Sonrası bizim hafif ağır gibi geçti şöyle bende kanlı balgam geldi hanımda öksürükten duramıyordu konuşmazsa ayakta çok durmazsa öksürük yoktu ama benimle bile 3-4 dk konuştuğunda öksürük tutuyordu. 11. Gün kontrole gittim özele tekrar tomografi çekildiğinde ciğerlerde daha fazla olduğu görüldü ama test yapılmadı. Ben 15. Gün de yürüyüşe başladım ormana doğru gidiyorum ilk başlarda 4 km tıkanıyordum geçen hafta pazar günü 16 km ile günü tamamladım. Hanımda yürümeye başladı oda çok faydasını gördü bende. Yürüyüş çok iyi oluyor mutlaka yapın. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 (düzenlendi) @Tahir İlter abi çok geçmiş olsun kan cıvıltıcı vermiştir veya kullanıyorlardır diye düşünüyorum. Benim pozitiflik kararımı ciğer tomografisinden veren dahiliye doktoruydu ve bana 3 aylık kan cıvıltıcı hap verdi ve 20 günlük normal kan cıvıltıcı enjeksiyon verdi. Negatife döndükten sonraki en tehlikeli durumun pıhtılaşma olduğunu söylemişti. Eğer kullanmıyorlarsa doktorunla bir görüş derim abi. @Koray Demirçok çok geçmiş olsun allah eşinin sağ Salim sağlıklı şekilde evine gelmeyi nasip etsin inşallah. Herkeste aşırı bir gevşeme var malum artık herkes çok sıkıldı fakat böyle giderse sıkı tedbir şart olacak gibi görünüyor. Gerçi şimdi biz böyle diyoruz ama sanki kongreler vs çok önemliymiş gibi 5-6 ile aynı anda kapalı spor salonlarında kongreler yapılıyor. Sonra da tedbirden bahsediliyor. Siyaset yapmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Garip dışarı çıkmaya korkuyor ama zevki uğruna yaşayanlar ise kayak merkezlerine akın ederek herkesi tehlikeye atmaya devam ediyor. 13 Şubat 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts