İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Mert Gulkokan yazdı:

Merhabalar;

Eşim gece 11 de otobüs ile memlekete gidecek 

Aracım ile otogara bırakmak istiyorum

Emniyeti aradım valiliği ara diyor 199 u aradım açan eden yok

Gidip götürsem bıraksam sorun yaşar mıyım ?

giderken sorun olmaz da dönerken olur :D

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Mert Gulkokan yazdı:

Merhabalar;

Eşim gece 11 de otobüs ile memlekete gidecek 

Aracım ile otogara bırakmak istiyorum

Emniyeti aradım valiliği ara diyor 199 u aradım açan eden yok

Gidip götürsem bıraksam sorun yaşar mıyım ?

155 nasıl cevap vermez buna? Sonuçta iller arası seyahati kendi aracınızla yapmayacaksınız. Otogara bırakacaksınız emniyetin ilgilenmesi lazım. 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Aynen valilik emniyetin insiyatifinde dedi
Emniyet topu valiliğe atıyor
Otobüs biletinin bir ciktisini alıp onunla bırakabilirsiniz. Bir soran olursa gösterirsiniz.
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yada kaçsın ara sokaklardan. .ok yoluna 3150 tl den olmak var çünkü.

ben anlamıyroum ki, cumartesi pazar günü millet arabayla dışarıda geziyor. hepsininmi izni var aynı arabada yol alanların. çok feci isyanlardayım. ama sessizlik çok güzel geceleri. ona devam edilebilir. :D

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Aydın Sert yazdı:

Başınız sağolsun @Ebrar Tüfek kardeşim.

Çok sağol abi, teşekkür ederim.

Furkan Avcı yazdı:

@Ebrar Tüfek Başınız sağolsun kardeşim, Ölüm bir eve girince, sağ kalanları da biraz öldürüyor." demiş PEyami Safa.

Hakikaten öyle babamı ve onun babasını bende ellerimle teslim ettim kara toprağa :(
Geride kalanlara sağlıklı uzun versin Allah...

Amin Allah razı olsun abi, Allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Dogan Arsiray yazdı:

yada kaçsın ara sokaklardan. .ok yoluna 3150 tl den olmak var çünkü.

ben anlamıyroum ki, cumartesi pazar günü millet arabayla dışarıda geziyor. hepsininmi izni var aynı arabada yol alanların. çok feci isyanlardayım. ama sessizlik çok güzel geceleri. ona devam edilebilir. :D

kısıt yasak falan hikaye herkes dışarda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ebrar Tüfek yazdı:

Bu yazıyı hala dikkat etmeyen insanlar için yazmak istedim, biz yıkıldık siz yıkılmayın.

Babannemin kardeşi mide kanserinden vefat edince bütün sülale cenaze evine koştu, dinletemedik. 85 yaşında kadını tutamadık, zaten dinlemezdi kardeşi öldü. Sonuç, cenazeye coronalı birisi gelmiş, 3 halam babannem, büyükbabam, kuzenlerim, eniştelerim komple corona oldular, aslında hepsi gitmedi ama evin içinde bulaşmış. Babam, ben, annem ve kardeşim hariç tüm aile corona oldu. Babannemle büyükbabam hastanede tedavi gördüler, büyükbabam 86 yaşında kalbinde stent takılı idi. İlk önce herşey güzel ilerliyordu büyükbabam hastanede öleceğim diye bunalıma girmiş nefesi daralmaya başlamıştı, doktor yoğun bakıma alıp oksijen verelim tedbir amaçlı dedi. 4 gün yoğun bakımda kaldı, doktor taburcu edelim dedi. Hastaneye gittik, büyükbabamla babannemi alacağız. Büyükbabam ayağa kalkmak için halama sarıldı, toplanıp eve gideceğiz tabi mutlu herkes. Büyükbabam halama sarılıp yataktan kalkarken kalp krizi geçirdi, bi anda kalbi durdu, babam da aşşağıda doktor ile görüşüyordu, hastane odasında bi bağırış cırlama sesleri, sonrasında doktora acil gelmesi için anons yapıldı, odanın numarası bizimkilerin yattığı numara..... Hemen bizimkileri dışarı çıkarıp büyükbabama kalp masajı yapmaya başladılar, tabi biz kapıda feryat figan. Birisi babannemleri halamları alıp eve götürdü, masaj etki etmedi büyükbabamı kurtaramadık. Evde yerlere yatıp ağlayanlarla mı ilgilen yoksa büyükbabamın cenaze işlemleri ile mi ilgilen. Öğlen 1 gibi vefat etti, 4 civarı defin işlemlerini hallettik. Hastaneden gelecekler nasıl olsa koronayı atlatmış bi güzel sarılırım öperim diyordum büyükbabamı, o günün ikindi vakti kendi sırtımda toprağa indirdim. Ölüm sebebi kalp krizi yazdığı için cenaze işlemlerini normal şekilde yaptık, zaten hiçkimseyi çağırmadık, toplam 7 8 kişiydik. Büyükbabam öldü, babannem de coronayı atlattı ama hala ciğerinde problem var, oda 85 küsür yaşında. Kemikleri ağrıyor, beli ağrıyor, ayağa kalkamıyor yatıyor sürekli. Ciğerde iltihap var, şekeri hiç yoktu coronadan sonra bi 400 e çıkıyor, bi tokluk 60 a iniyor, insülin iğnesi kullanıyor. 

Büyükbabamla bu yaz köye gidecektik yaylada mermi atacaktık, şimdi cansız bedenini kendi elimle toprağa koydum. 

Başınız sağolsun Ebrar.

Allah geride kalanlara sabır versin. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Alptuğ Özcan yazdı:

Başınız sağolsun Ebrar.

Allah geride kalanlara sabır versin. 

Sağol abi çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mert Gulkokan yazdı:

Aynen valilik emniyetin insiyatifinde dedi
Emniyet topu valiliğe atıyor

Valiliğe teelfonla ulaşmak 40 dk mı aldı 3 kere aradım toplamda

Valilik kaçmış olaydan.. 

Emniyet kime bağlıymış ki Valilik izni olmadan insiyatifi olacak.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

iyilestikten 2 ay sonra antikor testi yaptirdim oranin 0.6 dan yuksek olmasi gerekiyormus bendeki oran 26.500 mus 

analizin altinada su sekilde bir not dusmusler hasta olmazdan  tasiyici olabilirsiniz demisler

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

semptom yoksa nasıl bulaştıracak insan onu çözemedim ben. doktor olan birisi açıklarsa çok memnun olurum. (salya sümüğü başkasının ağzına gözüne burnuna denk getirme halleri hariç - maske takarken)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ebrar başınız sağolsun..

Babamın dayısı 84 yaşında, 1 ay önce memlekette bir akrabasının cenazesine katılmış. Cenazede pozitif olan biri varmış, 1 hafta sonra dayı rahatsızlandı hastaneye yatırdılar. 15 gün yoğunbakım sonrası vefat etti.. 

• Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Çok teşekkür ederim Cem abi, sizin de başınız sağolsun. Bu cenazeler domino taşı gibi arttıkça artıyor, coronadan vefat eden adamın cenazesine bitane coronalı geliyor, 5 kişi daha ölüyor. 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

@Ebrar Tüfek başın sağolsun. Diyecek söz bulmak bile zor. Allah mekanını cennet etsin. Sizlere de sonsuz sabırlar diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Karantina sürecinde testlerim
16 Aralık -
20 Aralık +
30 Aralık +
3 Ocak -

29 Aralıkta karantina bitti. Tek tük öksürük devam bacaklarımda ağrı yok ama yorgunluk hissi devam.

• Beğen 4
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hacı Şenyurt yazdı:

@Ebrar Tüfek başın sağolsun. Diyecek söz bulmak bile zor. Allah mekanını cennet etsin. Sizlere de sonsuz sabırlar diliyorum.

Allah razı olsun Hacı abi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Başınız sağolsun Ebrar. Rabbim kalanlara sabırlar versin.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Allah rahmet eylesin, Başınız sağ olsun çok zor bu süreç. Arkadaşımın 76 yaşındaki annesi hastanede yoğun bakımda coviti yeniyor akabinde kalp krizinden ölüyor. Dedenle aynı, covit ilaçlarının kalp krizi etkisi söylentisini giderek artırıyor.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hasta olanlara ve geçirenlere geçmiş olsun dileklerimi, yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyorum. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Metin Uzunoğlu yazdı:

Allah rahmet eylesin, Başınız sağ olsun çok zor bu süreç. Arkadaşımın 76 yaşındaki annesi hastanede yoğun bakımda coviti yeniyor akabinde kalp krizinden ölüyor. Dedenle aynı, covit ilaçlarının kalp krizi etkisi söylentisini giderek artırıyor.

İlaçlar mı yoksa virüsün kendisi mi kalbe zarar veriyor? Aynı şekilde beyine de zarar veriyor diye haberler okumuştuk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Vallahi 2 saatlik yol annemi görmeye gidemiyorum.Daha doğrusu çok istesem de bilerek gitmiyorum.Biraz daha sabır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ahmet Kaleli yazdı:

Vallahi 2 saatlik yol annemi görmeye gidemiyorum.Daha doğrusu çok istesem de bilerek gitmiyorum.Biraz daha sabır...

Benim ki 5 dakika, haftada bir yarım saat gidiyorum, maske çıkmıyor, yarım saat doldu mu kalkıyorum. Yeme içme gibi maske çıkarmaya sebep olan şeyler zaten yok. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ebrar başın sağolsun.
Bugün bende bir haber aldım. Emmi Çabi tanıyor. Mehmet oto dizayn sahibi. Dünürü 20 gün önce bağırsak kanseri teşhisi ile yatıyor hastahaneye. Normal şartlarda illet 1 yılda ilerleyeceği beklenen semptom bugün itibariyle tüm iç organları haşat etmiş. Müsebbibi korona. Yatarken yakalanmış ve vefat etti

Seref istif.Portif halı kilim inşaat turizm aş

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...