İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya
Fatih Evcin yazdı:

Hep kendimden şüphelenir, herkesten uzak durmaya çalışırdım.

Annem 7-8 hane yaşayan köyümüzde Covit oldu. Evde de tek başına , kendimi bi hayli kötü hissediyorum :( 

Çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Durum her yerde çok kötü ama hala buna rağmen hastalığı ciddiye almayan bir ton insan var.

Hastalığa yakalanan herkese geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Haluk Şentürk yazdı:

Ortadaki yeşil yer şehir mezarlığı e577077a9ff738b11be4cd5a082d8821.jpg

Burasi da aynı. Sadece mezarlar ve ikamet olmayan şehir meydanı yeşil 

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Maalesef durum vahim. Allah yardımcımiz olsun
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yakında ona da geçerler.. 

Ölü sayıları düzeldi mi ?

Düzeltemezler abi ölü sayısını sadece karabükte sözde günlük ortalama 3 vefat var. En düşük nüfusa sahip olan illerden biriyiz. Bu durumda 81 vilayet var 3 ile çarpsak 243 kişi yapar. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tahir İlter yazdı:

kara mizah.... rakamlar havada uçuyor aldatıcı, aşı gelince bitecek sanılıyor vahim, 2021 de 2020 yi arar hale gelmeyiz umarım , insanlık adına

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Bende 4 kişilik çekirdek ailemle atlatmaya çalışıyorum.

Hafta sonu süre doluyor ama,13-15. gün halen pozitif çıkan testler var.

Eklem ağrıları çok olsada ciğerlere inmeden atlattık inşaallah

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Bende 4 kişilik çekirdek ailemle atlatmaya çalışıyorum.
Hafta sonu süre doluyor ama,13-15. gün halen pozitif çıkan testler var.
Eklem ağrıları çok olsada ciğerlere inmeden atlattık inşaallah
Geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız geçer gider. Şu 20 gün çok önemli ülke için. İmkanı olan kapansın.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Annarnemi malum hastalıktan  kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana  kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Serkan Maden yazdı:

Annarnemi malum hastalıktan  kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana  kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Başınız sağolsun.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Herkese çok geçmiş olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Benim de çalıştığım yerden her gün 2-3 kişinin Covid testinin pozitif çıktığı haberi geliyor. İnşallah en kısa zamanda atlatırız bu illeti. İyice can sıkıcı olmaya başladı. Bir de en ufak bir hastalıkta insan Covid mı öldüm diye şüpheye düşüyor. Geçen haftasonu ben de test yaptırdım. Çok şükür negatif çıktı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Serkan Maden yazdı:

Allah rahmet eylesin, sizlere sabırlar versin. Hastalık ciddi. Dün öğrendim. İstanbul’da büyük bi demir çelik fabrikası sahibi bile covid’den vefat etmiş. O kadar imkanı olmasına rağmen hem de. 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabırlar diliyorum

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Fabrika sahibinin biri korona testi negatif çıkanları eve yollayıp pozitif olanları çalıştırıyormuş. Twitter'da böyle bir şey gördüm. Cidden iş o yöne doğru evriliyor. Koronalılar o kadar çoğaldı ki artık korona olmayanlar kendini korumak için tedbirleri sıkı tutuyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Serkan Maden yazdı:

Serkan başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin :(

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...