Cihat Küçükay 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Dün test yaptırdım ve sonuç: pozitifim. Yukarıda yazmıştım hastaneye gitmek istemiyorum diye ama durumumdan da çok şüphelenmeye başlamıştım. Çünkü son yıllarda vücut direncim iyiydi ve soğuk algınlığı falan pek olmazdı, ols bile 1-2 gün burnum akar geçerdi. 10 gün olunca bu normal bir soğuk algınlığı değil gibi diye düşündüm. Son olarak dün pozitif olan başka bir arkadaşımla görüştüm, ondaki belirtilerle bendekiler tamamen aynı olunca dedim test yaptırsam iyi olacak. Dün akşama sonuç çıktı, filyasyon ekipleri 10dk da eve geldiler. Şimdilik iyiyim. 10 gün karantinadayım, belki dinlenince daha hızlı toparlarım. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: pozitifim. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 @Fatih Mehmet Usluçok grçmiş olsun. @Ali Darbazsanada geçmiş olsun.Dikkatli ol bilader ortalık kötü.Havalar soğudu bu melet daha çok saldırgan olacak. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 @Fatih Mehmet Uslu geçmiş olsun allah acil şifalar versin büyük ihtimal 2-3 güne negatif dönersiniz zaten neredeyse 10 gün geçmiş üstünden. @Ali Darbaz hayırdır? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: @Fatih Mehmet Uslu geçmiş olsun allah acil şifalar versin büyük ihtimal 2-3 güne negatif dönersiniz zaten neredeyse 10 gün geçmiş üstünden. @Ali Darbaz hayırdır? Covit tesim negatif çıktıda, daha önce geçirmiş olabilirim dedim . Ona istinaden geçmiş olsun dediler. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Sağolun arkadaşlar, az önce ilaçlarımı getirdiler ancak kan sulandırıcı getirmemişler. Standart prosedürde kan sulandırıcı iğne verilmiyor muydu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Dün test yaptırdım ve sonuç: pozitifim. Fatih'im çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin, basitçe atlatırsın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Sağolun arkadaşlar, az önce ilaçlarımı getirdiler ancak kan sulandırıcı getirmemişler. Standart prosedürde kan sulandırıcı iğne verilmiyor muydu.Geçmiş olsun Fatih beyBildiğim kadarıyla böyle bir iğne verilmiyor.En azından bana ve cevremde pozitif olan kimseye verilmedi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Sadece 5 günlük hap vermişlerdi bana da. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Bizim buradakiler kan sulandırıcı hap veriyorlar demişti isterseniz aspirin kullanılabilir. Ben günlük 1 adet kullanıyorum sürekli. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Sağolun arkadaşlar, az önce ilaçlarımı getirdiler ancak kan sulandırıcı getirmemişler. Standart prosedürde kan sulandırıcı iğne verilmiyor muydu. Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı iğne hastanede yatan hastalara yada bir süre yatıp tedavisi evde devam edilenlere veriliyor genelde. Kan sulandırıcı genelde öneriliyor. Aile hekiminizle irtibata geçip tavsiye alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: Bizim buradakiler kan sulandırıcı hap veriyorlar demişti isterseniz aspirin kullanılabilir. Ben günlük 1 adet kullanıyorum sürekli. Hocam doktor değilim ama asprinin 500mg olanlarının her gün alınmasının sıkıntılı olabileceğini söylemişti hekim arkadaş, 100mg sorun olmaz demişti. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: Bizim buradakiler kan sulandırıcı hap veriyorlar demişti isterseniz aspirin kullanılabilir. Ben günlük 1 adet kullanıyorum sürekli. covid ilk "popüler" olduğunda asprin çok tehlikeli demişlerdi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: covid ilk "popüler" olduğunda asprin çok tehlikeli demişlerdi... tıp gelişiyor her ay, seney e de covid tehlikeli değil diyebilirler mesela , hayır diye sokağa dökülen olmaz 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Bütün herkese geçmiş olsun. Allah şifa versin. Artık etrafımızda çokça duymaya başladık herkes bu hastalığı yaşıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts