Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: Bağzıları farkında bile olmuyormuş bağzılarıda ölüyor.Hala algılayamıyorum nasıl birşey bu? Farklı versiyonları var diye düşünüyorum.. Sadece bünye meselesi değil bu.. V19, V19.1, V19.2 gibi. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Rahmi Koç da koronavirus olmuş, geçmiş olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Rahmi Koç da koronavirus olmuş, geçmiş olsun diyelim. Geçmiş olsun, görünce çok üzüldük. Adada yaşıyor olmasına rağmen bu denli titizlikle bile kendisi korona virus yakalanıyor olması bulaşıcılık yönünden kokutuyor . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Benim sonucum negatif çıktı. geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Farklı versiyonları var diye düşünüyorum.. Sadece bünye meselesi değil bu.. V19, V19.1, V19.2 gibi. genetik bir sebebi de vardır bence. sonuçta hayvandan insana geçen bir virüs ise hayatta kalmak için mutasyona uğrayıp adapte olması lazım. belli genetik kod ile karşılaşınca daha kolay değişiyor olabilir. bu nedenle bazı bünyede hiç semptom göstermiyordur bence. amaç yayılmak ve türünün devamını sağlamaksa vektör denen taşıyıcıyı yok etmemesi lazım. bu şekilde çok daha kolay bulaşabilir. mesela kırım kongo kanamalı ateşi konağı yüzde 46 oranla, ebola yüzde 50 oranla öldürüyormuş. kimse heryeri kanayan bir bedene yaklaşmak istemezdi değilmi? 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun, görünce çok üzüldük. Adada yaşıyor olmasına rağmen bu denli titizlikle bile kendisi korona virus yakalanıyor olması bulaşıcılık yönünden kokutuyor . Beni de testlerin güvenilirliliği korkutuyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Farklı versiyonları var diye düşünüyorum.. Sadece bünye meselesi değil bu.. V19, V19.1, V19.2 gibi. Virüs yükü ile ilgili sanırım, A kişisi fazla doz alıyorsa zor kurtuluyor . Çok fazla sağlıkçı kaybettik. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 birde çok yorgunlar. hem maddi hem manevi anlamda. stres bagisikligi baskiliyormus. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Benim test negatif çıkmış. Bugün daha iyiyim. Ateş hiç yok. Öksürük de yoktu zaten. Hanım engelledi ilaç alma dedi. Yoksa ben 2 teraflu alıp 3 kat yorganın altında 1 saat ter atsaydım anında zıpçık gibi olurdum 😁 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun, görünce çok üzüldük. Adada yaşıyor olmasına rağmen bu denli titizlikle bile kendisi korona virus yakalanıyor olması bulaşıcılık yönünden kokutuyor . 90. yaş gününde doğumgünü kutlaması yapmışlar adama... Ne diyeyim ki, kim akıl ettiyse aklını seveyim onun... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Şüphe duyanlar basit bi kan testi de yaptırabilir. İgg ve igm antikoru varsa hastalığı geçirmiş demek oluyor 3 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Beni de testlerin güvenilirliliği korkutuyor. Haklısın.Kesinlike güvenilir değil.Kayınbiraderim emniyet mensubu. Müdürü ve kocası korona olmuş.Kayınbiraderin test negatif çıkmış lakin kayınbiraderde tüm belirtiler var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şüphe duyanlar basit bi kan testi de yaptırabilir. İgg ve igm antikoru varsa hastalığı geçirmiş demek oluyor bu iyi bir bilgi, ama kırmızı grafik abartılı şekilde kısa süreli çizilmiş sanki. bizim kovid olup antikor bağışlayan çalışanlarımız var 4 ay dan fazla oldu hala gidip kan veriyorlar. 19 Ekim 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: bu iyi bir bilgi, ama kırmızı grafik abartılı şekilde kısa süreli çizilmiş sanki. bizim kovid olup antikor bağışlayan çalışanlarımız var 4 ay dan fazla oldu hala gidip kan veriyorlar. Aslında amaç 3-5 hafta içinde acaba covid geçirdim mi sorusuna yanıt bulmak. Bağışıklık olayında haklısınız. 19 Ekim 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ekim 2020 Paylaş 19 Ekim 2020 bu hafta sonuna doğru gidip antikor ölçtüreceğim bakalım ne olacak. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: bu hafta sonuna doğru gidip antikor ölçtüreceğim bakalım ne olacak. dün kandan test yaptırttım. bugün sonuçlarda igg pozitif geldi. yani uzun dönem bağışıklığım var. sonuçlar bakanlığa bildiriliyor test sonucunda. onay veriyorsunuz buna. özel bir laboratuvarda test yaptırdım. 350 tl fiyatı var. özel hastanelerde aşağı yukarı böyle. sonuçta, ölçülen şeyin 1 değerinin üzerinde çıkması bu sonuca varmak için yeterliymiş. epey üzerinde çıktı benimkisi. yani demekki gereçekten de hafif girip benzeri semptomlarla geçirdiğim durum covid miş. sanırım 25 gün oldu semptomları göstereli. en belirgin fark kesinlikle sırtta kas ağrısı ve 3 4 gün süren koku kaybıydı. ateşim yoktu. enerjimde yerindeydi. 22 Ekim 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Covid olmayanlar yazmasın forum kasıyo. MB 175 pin. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: dün kandan test yaptırttım. bugün sonuçlarda igg pozitif geldi. yani uzun dönem bağışıklığım var. sonuçlar bakanlığa bildiriliyor test sonucunda. onay veriyorsunuz buna. özel bir laboratuvarda test yaptırdım. 350 tl fiyatı var. özel hastanelerde aşağı yukarı böyle. sonuçta, ölçülen şeyin 1 değerinin üzerinde çıkması bu sonuca varmak için yeterliymiş. epey üzerinde çıktı benimkisi. yani demekki gereçekten de hafif girip benzeri semptomlarla geçirdiğim durum covid miş. sanırım 25 gün oldu semptomları göstereli. en belirgin fark kesinlikle sırtta kas ağrısı ve 3 4 gün süren koku kaybıydı. ateşim yoktu. enerjimde yerindeydi. Bununla geçmiş olsun. Koru 250 tl fiyat veriyor antikor testine. 30-60 dk arasında sonuç çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Arkadaşlar , akşam ola hayrola. Bir sonuçlar açıklansın. Dualarınız benimle olsun 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 covid negatifmi cikti? antikor da mi yok? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: covid negatifmi cikti? antikor da mi yok? Bana burundun sakulan cıbık testi yapıldı. Sonuç negatif. Antikor varmı yokmu göstermiyormuş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 PCR işte. o ilk semptomlar sırasında işe yarıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: PCR işte. o ilk semptomlar sırasında işe yarıyor sanırım. Pcr en garantisi. O sıra covidseniz pcr her türlü kesin sonuç veriyor. Antikor ise şöyle oluyor. Virüs vücuda giriyor. 3-5 gün kuluçka dönemi. Bu sürenin sonunda kişide fiziki hastalık belirtileri çıkmaya başlıyor. Eğer hastalığa karşı savaşıyorsa vücut, 7-10 gün içinde igM antikoru üretiyorsunuz. Bu süre mikrop vücuda girdikten sonra başlıyor ama kişiye göre antikor oluşumu değişiyor. Kimisnde 7. Günde antikor oluşuyor kimisinde 15.günde. O yüzden hastalık belirtileri varken antikor testi çok sağlıklı değil. Pcr en garantisi. gelelim olayın sorunlu tarafına. Şu an devlet hastaneleri ağzına kadar dolu. Sıraya girseniz önünüzde 400 kişi var. Atatürk havalimanında murat dilmener gece 1’de gittik. 400 kişi vardı önümde. özeller geçen hafta fiyatlara zam yaptı. Antikor testleri tıp merkezlerinde 120-150, hastanelerde 180-250tl. Pcr testleri ise 300’den başlıyor konumuna göre 750 liraya kadar çıkıyor. diyelim basit bi soğuk algınlığı veya boğaz enfeksiyonu geçiriyorsunuz. ASM’ye gittiniz. Doktor diyor ki covid testi yaptırmazsan ilaç yazmam. İşin kitlendiği yer. Covid olmasanız bile ilaç yazdırabilmek için testi olmanız gerekiyor. Şu sıra gerçekten durum çok kötü. Tüm covid hastalarının %40’ı istanbul’daymış 22 Ekim 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts