Fatih Keskin 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Ben de geçen hafta geçirdim 7 gün ev den çıkmadım en son otopark ta ki boş yerleri sayıyordum ilk 2 gün fena ter attım hafif kas ağrısı yaptı sonrası sıkıntısızdı 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: Ben de geçen hafta geçirdim 7 gün ev den çıkmadım en son otopark ta ki boş yerleri sayıyordum ilk 2 gün fena ter attım hafif kas ağrısı yaptı sonrası sıkıntısızdı Geçmiş olsun abi, acılı lahmacun iyi gelir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 @Fatih Keskin geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: Ben de geçen hafta geçirdim 7 gün ev den çıkmadım en son otopark ta ki boş yerleri sayıyordum ilk 2 gün fena ter attım hafif kas ağrısı yaptı sonrası sıkıntısızdı Geçmiş olsun başkanım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: Ben de geçen hafta geçirdim 7 gün ev den çıkmadım en son otopark ta ki boş yerleri sayıyordum ilk 2 gün fena ter attım hafif kas ağrısı yaptı sonrası sıkıntısızdı Geçmiş olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Fatih Keskin yazdı: en son otopark ta ki boş yerleri sayıyordum çok boş kalmasınlar araba yoliim? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Dünden beri ufak tık tık öksürük vardı, hanım eve geldiğimde halsiz yatıyordu bugün işe gitmedim bende komşular pozitif çıkınca gittik test verdik pozitifiz. Bu sefer daha farklı gibi baş ağrısı, ateş, boğaz ağrısı ve eklem ağrısı mevcut akşam ateşim 39.5 dereceye kadar çıktı şu anda çocuklar için bulundurduğumuz ateş düşürücü jel bant takılı bende 37.5 derece. Herkese geçmiş olsun o kadar dikkat ettik yine yakalandık🥴 Bir de salı günü hatırlatma dozunu olduk Sinovac tam üzerine geldi. 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Arif Aykın yazdı: Dünden beri ufak tık tık öksürük vardı, hanım eve geldiğimde halsiz yatıyordu bugün işe gitmedim bende komşular pozitif çıkınca gittik test verdik pozitifiz. Bu sefer daha farklı gibi baş ağrısı, ateş, boğaz ağrısı ve eklem ağrısı mevcut akşam ateşim 39.5 dereceye kadar çıktı şu amda çocuklar için bulundurduğumuz ateş düşürücü jel bant takılı bende 37.5 derece. Herkese geçmiş olsun o kadar dikkat ettik yine yakalandık🥴 Bir de salı günü hatırlatma dozunu olduk Sinovac tam üzerine geldi. Geçmiş olsun Arif 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Bayramda memlekete giderken kızım yolda ateşlendi. Şurup, banyo derken ateş düşmedi. Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar. Ertesi gün kan sonucunu e nabızda göremeyince gidip test yaptırdık. Hanım ve ben pozitif. Ama hiçbir belirti yok. Sağlık bakanlığından aradılar, ilaç istemedik. 6 gün sonra tekrar test verdim sonuç yine pozitif. Hiç arayan soran yok. Arayınca da (demek ki numara kayıtlı ki) filyasyon ekibi sizi arayacaktır diyorlar. Raporum dün bitti. Ben pozitif. Yarın işe gidecek miyim, bilen yazabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Bence gitme, rapor alamıyorsan izin al Ersev. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: Bayramda memlekete giderken kızım yolda ateşlendi. Şurup, banyo derken ateş düşmedi. Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar. Ertesi gün kan sonucunu e nabızda göremeyince gidip test yaptırdık. Hanım ve ben pozitif. Ama hiçbir belirti yok. Sağlık bakanlığından aradılar, ilaç istemedik. 6 gün sonra tekrar test verdim sonuç yine pozitif. Hiç arayan soran yok. Arayınca da (demek ki numara kayıtlı ki) filyasyon ekibi sizi arayacaktır diyorlar. Raporum dün bitti. Ben pozitif. Yarın işe gidecek miyim, bilen yazabilir mi? Geçmiş olsun. Aşı durumunuz nedir? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: Bayramda memlekete giderken kızım yolda ateşlendi. Şurup, banyo derken ateş düşmedi. Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar. Ertesi gün kan sonucunu e nabızda göremeyince gidip test yaptırdık. Hanım ve ben pozitif. Ama hiçbir belirti yok. Sağlık bakanlığından aradılar, ilaç istemedik. 6 gün sonra tekrar test verdim sonuç yine pozitif. Hiç arayan soran yok. Arayınca da (demek ki numara kayıtlı ki) filyasyon ekibi sizi arayacaktır diyorlar. Raporum dün bitti. Ben pozitif. Yarın işe gidecek miyim, bilen yazabilir mi? Benimde dün gece 39.5 37.5 arasıydı sürekli 3 kere duşa girdim banamısın demedi sabah filyasyon ekibi aradı sadece parol alın ateş düşer diyor dedim 12 saat boyunca ateşim hiç düşmedi parol kullanın diyor🥴 acil doktoru grip ilaçları ve antibiyotik verdi kullanıyoruz bakalım. Benimde cumartesi rapor bitiyor işi garantiye almak için 1 gün yıllık izin alacağım iki gün daha geç gideceğim. Artık millet takmıyor hastalığı ama ben 1. Sinde bu kadar ateşlenmemiş ve öksürük çekmemiştim. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: Geçmiş olsun. Aşı durumunuz nedir? Teşekkür ediyorum. 3 tane biontek olmuştum. Tam da covid olduğum gün 4. hatırlatma dozu haftası imiş ama olamadım. Filyasyon ekibi hâla aramadı. Merak edip 184 ü aradım. 7 günlük karantina süresinden sonra başka karantina uygulanmıyormuş. Yarın pozitif olarak işe gidebilirsiniz dedi. Gidip herkesle bayramlaşacağım. 😙 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 Arif Aykın yazdı: Dünden beri ufak tık tık öksürük vardı, hanım eve geldiğimde halsiz yatıyordu bugün işe gitmedim bende komşular pozitif çıkınca gittik test verdik pozitifiz. Bu sefer daha farklı gibi baş ağrısı, ateş, boğaz ağrısı ve eklem ağrısı mevcut akşam ateşim 39.5 dereceye kadar çıktı şu amda çocuklar için bulundurduğumuz ateş düşürücü jel bant takılı bende 37.5 derece. Herkese geçmiş olsun o kadar dikkat ettik yine yakalandık🥴 Bir de salı günü hatırlatma dozunu olduk Sinovac tam üzerine geldi. Geçmiş Olsun Ersev Kaya yazdı: Bayramda memlekete giderken kızım yolda ateşlendi. Şurup, banyo derken ateş düşmedi. Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar. Ertesi gün kan sonucunu e nabızda göremeyince gidip test yaptırdık. Hanım ve ben pozitif. Ama hiçbir belirti yok. Sağlık bakanlığından aradılar, ilaç istemedik. 6 gün sonra tekrar test verdim sonuç yine pozitif. Hiç arayan soran yok. Arayınca da (demek ki numara kayıtlı ki) filyasyon ekibi sizi arayacaktır diyorlar. Raporum dün bitti. Ben pozitif. Yarın işe gidecek miyim, bilen yazabilir mi? Geçmiş Olsun 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Herkese geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 biz de 1 haftadır yine hastaydık. hala boğazım acıyor. çok öksürük vardı evde, koğuş gibiydi. en çok kendisini koruyan hanım ilk hasta olan oldu. sonbahar çok problem olacağa benzer. 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: Gidip herkesle bayramlaşacağım. 😙 İşe gittim. Soranlara sonuç pozitif dedim inanmadılar. En son test sonucunu gösterdim. Şimdi evdeyim (4-5 gün daha istirahat). 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Temmuz 2022 Paylaş 27 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: biz de 1 haftadır yine hastaydık. hala boğazım acıyor. çok öksürük vardı evde, koğuş gibiydi. en çok kendisini koruyan hanım ilk hasta olan oldu. sonbahar çok problem olacağa benzer. Geçmiş olsun. Bizde ben hanım ve küçük çocuk olduk, büyük çocukta çok şükür bir şey olmadan bitecek inşallah. Bende hala öksürük var ve 4. Gün tat koku gittiğini farkettiö bugün 5. Gün hala yok, hanımda herhangi bir sorun kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2022 Paylaş 27 Temmuz 2022 Ersev Kaya yazdı: İşe gittim. Soranlara sonuç pozitif dedim inanmadılar. En son test sonucunu gösterdim. Şimdi evdeyim (4-5 gün daha istirahat). Geçmiş olsun. Yeni varyasyonda pozitiflik süresi minimum 7 gün olmakla beraber ortalama 10 gün sürüyor. https://www.haberturk.com/yazarlar/prof-dr-temel-yilmaz/3479714-covid-ile-gecen-dokuz-gunun-hikayesi-ve-yeni-varyantlarla-degisen-gercekler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts