İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Keçiyle sohbet edebiliyor musun.

Ona karikatür atınca beğeniyor mu  ?

Çok şükür ki hayır 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Herkese geçmişler olsun. 15 gün girmedik iş güç yoğunuz diye, herkes atlatıp kurtulmuş maşallah. 🧿🧿🧿

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Doğan Arşiray

buralar sessizleşmiş.

covid öldümu? o kadar aşı elde kaldımu?

bu arada çocuklardan okulun son haftası gelen kuru öksürük ve akıntı , bende grip benzeri halsizliğe ve eşimde de kuru öksürüğe yol açtı. hayırdır inşallah.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Doğan Arşiray yazdı:

buralar sessizleşmiş.

bu arada çocuklardan okulun son haftası gelen kuru öksürük ve akıntı , bende grip benzeri halsizliğe ve eşimde de kuru öksürüğe yol açtı. hayırdır inşallah.

Covid gayet duruyor. Şu an zirve İsrail'de. Günde 10bin vakanın üzerindeler. Türkiye'de ise günlük açıklanmıyor artık sanırım. Buraya da gelecek, etrafımda çokça duymaya başladım yine.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

buralar sessizleşmiş.

Mehmet Ceyhan'a göre kalmadı. 6. dalga geliyormuş. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ersen Tapan yazdı:

Turist ve Tatil sezonu bitince geri gelir. 

Bence de. 

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Pazar akşamı bi üşüme geldi. Ardından halsizlik.

Dedim bi soğuk algınlığı ilacı alayım sabaha bir şeyim kalmaz. Sabah uyandım işe gidebilecek gibi değilim. Bu sıcaklarda battaniyenin altına girdim donuyorum resmen, ateşim yok. Ardından aşırı terleme, suya girmiş gibi oluyorum. 2 saatte bir üzerimi değiştiriyorum. Halsizlik iyice arttı, hafif baş ağrısı var. Boğazlarımda tahriş benzeri gıcık oluştu. Canım hiç bir şey istemiyor. Derken akşam üzeri hastaneye gittik. Muayene oldum, ağzıma baktı şikayetlerimi dinledi, ilaç yazdım dedi. Baktım 1000 lik antibiyotik, C vit destekli soğuk algınlığı hapı, ağrı kesici, suya atmalı şase. Şase hariç hepsini düzenli kullanıyorum. Salı günü de işe gidemedim terlemekten. Çarşamba işbaşı yaptım, bugün daha iyiyim fakat 3/2 oranında koku ve tat kaybı var. Covid ile ilgili test falan yok, hastanede esamesi okunmuyor. Covid olduğumda da aynı şikayetlerin biraz daha ağırını yaşamıştım. O zaman verilen haplar, 8 er 8 er yutturulanlar yalan oldu şimdi.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Aydın Sert yazdı:

Covid olduğumda da aynı şikayetlerin biraz daha ağırını yaşamıştım. O zaman verilen haplar, 8 er 8 er yutturulanlar yalan oldu şimdi.

benimde boğaz bir tuhaf oldu.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Doğan Arşiray yazdı:

buralar sessizleşmiş.

Ne çok ortak yönümüz var, kmler engel değil :D

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Rusya Ukrayna'ya girdiği gün pandemi bitti. Tabi doğal olarak covid uzmanlarının hepsi savaş uzmanı oldu. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Doğan Arşiray yazdı:

buralar sessizleşmiş.

Aynı durum bir kaç ailede var. Gitmeden önce son bir kez geçireyim demişçesine..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Az evvel kesinleşti mesela, abim 3. kez covid.

Aydın Sert yazdı:

Pazar akşamı bi üşüme geldi. Ardından halsizlik.

Dedim bi soğuk algınlığı ilacı alayım sabaha bir şeyim kalmaz. Sabah uyandım işe gidebilecek gibi değilim. Bu sıcaklarda battaniyenin altına girdim donuyorum resmen, ateşim yok. Ardından aşırı terleme, suya girmiş gibi oluyorum. 2 saatte bir üzerimi değiştiriyorum. Halsizlik iyice arttı, hafif baş ağrısı var. Boğazlarımda tahriş benzeri gıcık oluştu. Canım hiç bir şey istemiyor. Derken akşam üzeri hastaneye gittik. Muayene oldum, ağzıma baktı şikayetlerimi dinledi, ilaç yazdım dedi. Baktım 1000 lik antibiyotik, C vit destekli soğuk algınlığı hapı, ağrı kesici, suya atmalı şase. Şase hariç hepsini düzenli kullanıyorum. Salı günü de işe gidemedim terlemekten. Çarşamba işbaşı yaptım, bugün daha iyiyim fakat 3/2 oranında koku ve tat kaybı var. Covid ile ilgili test falan yok, hastanede esamesi okunmuyor. Covid olduğumda da aynı şikayetlerin biraz daha ağırını yaşamıştım. O zaman verilen haplar, 8 er 8 er yutturulanlar yalan oldu şimdi.

Novacheck marka hızlı testler var. Onlardan temin edip yapabilirsiniz.

@Ersen Tapan da önerebilir bi şeyler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sani Gerşon yazdı:

Novacheck marka hızlı testler var. Onlardan temin edip yapabilirsiniz.

Aynen artık kişiler kendi kendini koruyup kollayacak. O yüzden bu testlerden alıp evde bulundurmakta fayda var. Şüpheli durumda test yapıp en azından evdeki çoluk çocuktan uzak durarak önlem alınabilir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ersen Tapan yazdı:

Aynen artık kişiler kendi kendini koruyup kollayacak. O yüzden bu testlerden alıp evde bulundurmakta fayda var. Şüpheli durumda test yapıp en azından evdeki çoluk çocuktan uzak durarak önlem alınabilir. 

What happens to us, i am the reciever :D 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Maske falan takan yok.. 

Arda az öksürüyordu, burnu akıyordu.. iki gün yattı.. Bugün iyiyim diye sora gitti. 

Geri kalanımız iyi. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Köksal Yılmaz yazdı:

What happens to us, i am the reciever :D 

Kendimi torbacı gibi hissettim. :d

Müracaat hepsiburada. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

buralar sessizleşmiş.

Pazar akşamı hanım test yaptırdı, pozitif çıktı, okyanusu geçtik derede takıldık. Ben yaptırmadım ama ben de oldum belli ki. 

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçmiş olsun. Test falan yapıyorlar mı hala? Kaç kere benzer semptomlarla gittik hastaneye soğuk algınlığı vs gönderdiler. Ne drlarda maske ne çalışanlarda ne bizde 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Köksal Yılmaz yazdı:

Pazar akşamı hanım test yaptırdı, pozitif çıktı, okyanusu geçtik derede takıldık. Ben yaptırmadım ama ben de oldum belli ki. 

bence bizdeki de covid idi. akıntı yoktu ama kuru öksürük vardı. adele ağrısı vardı. bir tuhaf zihin bulanıklığı hali vardı. buzdolabına tuzluğu koymuşum hanım dedi bunu niye koydun diye. bilmiyorum dedim sonra bana sordu dedi ki bulaşık makinesini senmi çalıştırdın, 15 dk önce çalıştırdığı şeyi unutmuş içine tablet de koymamış acaip birşey. 2 saat ayakta durunca halsizlik bastırıyordu mesela. neyseki bu gün, 9 gün sonunda normale döndüm. o ilk çok belirgin semptomlar sadece ilk dört gün vardı. sonrası hep bir şapşal ruh hali ve enerjisizlik. ilginç bence.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Tahir İlter yazdı:

Geçmiş olsun. Test falan yapıyorlar mı hala? Kaç kere benzer semptomlarla gittik hastaneye soğuk algınlığı vs gönderdiler. Ne drlarda maske ne çalışanlarda ne bizde 

Ben c.tesi üşüttüm sandım pazar akşamına kadar dinlendim ateş çıkmaya başlayınca doktora gittim(hanım 3-5 gündür kırık ama hiç ihtimal vermiyoruz dikkat ediyoruz diye) kanda enfeksiyon çıktı doktor ısrarla kovit testi yaptır dedi(özel hastane), devlete gittik ücretsiz yaptırdık geceden sabah sonuç pozitif geldi. Sağlık bakanlığından aradılar, çocukları temaslı saydılar ben saymadılar, ilaç verelim mi dediler istemedik. Ben üşütme sebebiyle gittiğimde serum+antibiyotik+c vitamini aldım. Serum iyi gelmişti etkisi geçince bi tık daha enerjim düştü ama şükür büyük sıkıntımız yok. Bende tat+koku kaybı olmadı, hanımda biraz oldu, burun tıkanıklığım ve kuru öksürüğüm var.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
(düzenlendi)

Herkese geçmiş olsun. 16 haziran bir toplantıda yurtdışından gelen birisi hastaydı. Soğuk algınlığım var dedi biz de aldırmadık geçici olmaz diye. Üzerinden 3 gün geçti bende boğaz ağrısı başladı ardından ateş baş ağrısı halsizlik felan derken sağlık ocağına gittim. Boğaza baktı dondurma mı yedin dedi ama öyle birşey yok. Parol, ibucold ve gargara yazdı. bugun 11.günüm halen öksürük ve burun tıkanıklığı ve akıntısı var. Bu arada benden 3 gün sonra 2 çocuk, 5 gün sonra eşim hastalandı. Onlar benden önce iyileşti ama ben ilaç almama rağmen halen zımba gibi değilim. Tat koku kaybı az da olsa var. 

tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...