İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Geçmiş olsun Abim, artık son demleri bu meredin inşallah kurtarıyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Önder Özcan yazdı:

Gene ben. Geçen hafta kızım pozitif çıkmıştı, evde onu izole etmiştik fakat pozitif olduğunu öğrenmeden öncesinde bir kısıtlamamız yoktu tabi. Bende 4 gün önce başlayan çok ufak boğaz ağrısı, dün şiddetli baş ve boğaz ağrısı ile öksürük ve burun akıntısına döndü. Öğleden sonra test yaptırdım, 1 saat önce sonuç pozitif olarak çıktı. Boğaz ağrım çok, öksürük az ama çok can yakıcı, burnum çok akıyor demin üşüme-titreme nöbeti geçirdim şimdi terliyorum sesim kısıldı. Durum budur, herkese sağlıklı günler dilerim.

Geçmiş olsun abi. Baya belirtiler göstermiş, boğaz ağrısı için özellikle salep tarzı yoğun şeyler iyi geliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Gemiş olsun @Önder Özcan abi. Öksürük acı veriyorsa karantina sonrası göğüs hastalıklarına görünmeni tavsiye ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Gene ben. Geçen hafta kızım pozitif çıkmıştı, evde onu izole etmiştik fakat pozitif olduğunu öğrenmeden öncesinde bir kısıtlamamız yoktu tabi. Bende 4 gün önce başlayan çok ufak boğaz ağrısı, dün şiddetli baş ve boğaz ağrısı ile öksürük ve burun akıntısına döndü. Öğleden sonra test yaptırdım, 1 saat önce sonuç pozitif olarak çıktı. Boğaz ağrım çok, öksürük az ama çok can yakıcı, burnum çok akıyor demin üşüme-titreme nöbeti geçirdim şimdi terliyorum sesim kısıldı. Durum budur, herkese sağlıklı günler dilerim.

Kardeşim geçmiş olsun. 

Kısa sürsün inşallah. 

Bizim ev de, ben hariç hastalandı.. 

Üçünü de doktora götürdüm. Üçüne de covid değil dedi doktor, klasik soğuk algınlığı grip tavsiyelerinde bulundu. 

Arda erken başlamıştı antibiyotik aldı. atlattı. 

Diğerleri de atlatmak üzere.. ateşleri olmadı, öksürük sadece az bişey mervede oldu. Baş ağrısı hiç birinde olmadı. Galiba covid değiller. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Geçmiş olsun hocam. Benim de göğüs ağrım olmuştu. Kan sulandırıcı kullandım, c vitamini vs takviye ile geçirdim. Bir süre daha devam etti ağrılarım. Aman dikkat et.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Geçmiş olsun abi bende de sinüzit kaynaklı olduğunu düşündüğüm ( genize akıyor) boğaz ağrısı vardı sesim kısıldı ertesi gün test verdim pozitif çıktı. Son zamanlarda belirti bu şekilde oluyor galiba ses gidiyor 2 güne sesim düzeldi ağrım sızım yok ama karantina devam ediyor izole yaşantıya devam
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Önder sende iki oldu. İlk ile fark varmı ve aşılama ilkinde kaçıncı idi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Bişeyi yok ya. hala bana sarıyor.. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bana da messenger üstünden saldırıyor.
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Herkese teşekkür ederim, eksik olmayın.

Servet Aydın yazdı:

Servet dün akşam ve bu sabahı kıyaslarsak ilk seferin 2 katı kötü geçiriyorum. Ama öğleden sonra toparladım daha iyiyim, sıkıntı daha az. Hastalıklar hep geceleri etkisini İlk covid olduğumda aşılar ya başlamamıştı ya yaş grubum uygun değildi, 2020 eylüldü, aşısızdık o zaman hepimiz. Bu defa 3 biontech liyim

Mehmet Ozyurek yazdı:

Sabah senle konuştuktan sonra kalktım, bir ateş bastı, halsizlik geldi bayılıyorum sandım.

Servet Aydın yazdı:

Bana da messenger üstünden saldırıyor.

Çırak saldırmıştır ben hastayım 😅

Tahir İlter yazdı:

Bana instegramdan yürüdü 

Sana yolladığım mesaj, iletilmiş mesajdı, watsap olsa iletildi yazardı. Bir üstte alıntıldığım arkadaşın mesajını ilettiydim sana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Önder Özcan yazdı:

Abi geçmiş olsun acil şifalar 

Babam ve annem dün eve geldi karantina süreleri bitti. Ikiside gayer iyi.

Diger hastaligin Tedavisine devam etmek için iki kere negatif test gerkiyormus onu saglayana kadar hastanede tedaviye ara verdikleri için evde cihazlar ile tedaviye devam ediyor 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Sabah senle konuştuktan sonra kalktım, bir ateş bastı, halsizlik geldi bayılıyorum sandım.

Bu sabah 7 de mesaj bildirimi geldi..  Aha dedim Önder'i uyku tutmadı. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önder iyi.. 

Bugün yine whatsapptan yürüdü bana.. 

• Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Önder iyi.. 

Bugün yine whatsapptan yürüdü bana.. 

Kötü bir şey demedim ki kendini (işini) geliştir biraz dedim. Elin keçi sakallısı yapay zekaynan hizmet veriyor sen prometheustan kalma yöntemlerle dedim 😅

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Kötü bir şey demedim ki kendini (işini) geliştir biraz dedim. Elin keçi sakallısı yapay zekaynan hizmet veriyor sen prometheustan kalma yöntemlerle dedim 😅

Keçiyle sohbet edebiliyor musun.

Ona karikatür atınca beğeniyor mu  ?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...