Mehmet Ozyurek 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İki hafta önce babam nefes darlığı ile doktora götürdüm. Zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Ciğere su birikmesi var. 15 gündür Süreyya Paşa hastanesinde tedavi oluyor hastaneye yatarken test yapıldı negatif di. annem yanında refakatçi olarak kalıyor hic disari çıkmadı sürekli yaninda. cuma günü annemde öksürük ve grip belirtileri olunca test yaptırdık malesef pozitif. Hemen babama da test yapıldı malesef bu sabah o da Pozitif çıktı babamda hiç belirti yok şükürler olsun. Mehmet geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi geçmiş olsun. İki hafta önce babam nefes darlığı ile doktora götürdüm. Zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Ciğere su birikmesi var. 15 gündür Süreyya Paşa hastanesinde tedavi oluyor hastaneye yatarken test yapıldı negatif di. annem yanında refakatçi olarak kalıyor hic disari çıkmadı sürekli yaninda. cuma günü annemde öksürük ve grip belirtileri olunca test yaptırdık malesef pozitif. Hemen babama da test yapıldı malesef bu sabah o da Pozitif çıktı babamda hiç belirti yok şükürler olsun. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun, annemizin durumu da iyidir inşallah. çok teşekkürler. şükürler olsun ikisinde de korkulacak bir durum görünmüyor şimdilik annem hafif grip gibi. Babam da hiçbir belirti yok tahminimce gördüğü tedavi o illet ile de savaşıyor. Önder Özcan yazdı: Mehmet geçmiş olsun. Saol Önder abi Arif Aykın yazdı: Abi çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun allah acil şifalar versin ekstra dikkat etmesi lazım şimdi tabi nasıl yapılabilecek orası da muamma. Zaten zatürre ciğerler su dolu 😔 çok teşekkür ederim. hastanede olduğu için biraz daha içim rahat görmüş olduğu tedavi o illete de iyi geliyor galiba. Mehmet Ozyurek yazdı: Mehmet geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin. saol abi Ersen Tapan yazdı: Geçmiş olsun. saol Ersen Murat Sürmeli yazdı: Geçmiş olsun Mehmet bey teşekkür ederim Murat bey 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 @Mehmet Kazancıoğlu cok gecmis olsun, sifalar dilerim.. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Alpay Sumer yazdı: @Mehmet Kazancıoğlu cok gecmis olsun, sifalar dilerim.. Teşekkür ederim Cihat Küçükay yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. teşekkür ederim Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Mehmet abi saol Köksal Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Mehmet Abi Saol Selçuk 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. Geçmiş Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. Emre geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. Geçmiş olsun. Raporu aile hekimi düzenliyor. O ulaşmazsa sizin ulaşıp rapor talep etmeniz lazım Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi geçmiş olsun. İki hafta önce babam nefes darlığı ile doktora götürdüm. Zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Ciğere su birikmesi var. 15 gündür Süreyya Paşa hastanesinde tedavi oluyor hastaneye yatarken test yapıldı negatif di. annem yanında refakatçi olarak kalıyor hic disari çıkmadı sürekli yaninda. cuma günü annemde öksürük ve grip belirtileri olunca test yaptırdık malesef pozitif. Hemen babama da test yapıldı malesef bu sabah o da Pozitif çıktı babamda hiç belirti yok şükürler olsun. Geçmiş olsun. Ü.Emre Kartal yazdı: Evet sonunda piyango (!) bana da çıktı. Sabah test verdim (üşütmüştüm 2 gün önce, bugün bir doktora gideyim dedim) tedbir amaçlı test yaptırmamı önerdi doktor. Sonuç pozitifmiş, telefon ile arandım. Ancak ne rapor hazırlandı ne de sonucu e-nabızda görebiliyorum. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Geçmiş olsun, yakında düşer sisteme Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun. Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun. Mehmet Ozyurek yazdı: Emre geçmiş olsun.. Tahir İlter yazdı: Geçmiş olsun. Raporu aile hekimi düzenliyor. O ulaşmazsa sizin ulaşıp rapor talep etmeniz lazım Evren Barış Özbek yazdı: Geçmiş olsun. Geçmiş olsun. Çok teşekkürler, rapor için aile hekimini aradım oluşturdu fakat henüz yansımadı. Sistemde bir menüde görünen bilgi diğerinde görünmüyor, biraz aksaklık var anladığım kadarı ile. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Emre geçmiş olsun. Semptomlar neler sende? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Emre geçmiş olsun. Semptomlar neler sende? Teşekkürler abi, şuanda öksürük dışında belli belirsiz burun akıntısı var. Ara ara üşüme hissi(ateş yok) ve halsizlik oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Teşekkürler abi, şuanda öksürük dışında belli belirsiz burun akıntısı var. Ara ara üşüme hissi(ateş yok) ve halsizlik oluyor. gecmis olsun 🙏 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Gene ben. Geçen hafta kızım pozitif çıkmıştı, evde onu izole etmiştik fakat pozitif olduğunu öğrenmeden öncesinde bir kısıtlamamız yoktu tabi. Bende 4 gün önce başlayan çok ufak boğaz ağrısı, dün şiddetli baş ve boğaz ağrısı ile öksürük ve burun akıntısına döndü. Öğleden sonra test yaptırdım, 1 saat önce sonuç pozitif olarak çıktı. Boğaz ağrım çok, öksürük az ama çok can yakıcı, burnum çok akıyor demin üşüme-titreme nöbeti geçirdim şimdi terliyorum sesim kısıldı. Durum budur, herkese sağlıklı günler dilerim. 1 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Geçmiş olsun önder. 3 yıldızı olanlara dokunmuyor diye bir efsane vardı yıktın onu da. Aşılı olanlarda grip gibi geçiyor. Yakın da, yeni tehlikeli bir varyanta mutasyon olmaz ise pandemiden çıkar. Sıradan bir hastalık olacak. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Gene ben. Geçen hafta kızım pozitif çıkmıştı, evde onu izole etmiştik fakat pozitif olduğunu öğrenmeden öncesinde bir kısıtlamamız yoktu tabi. Bende 4 gün önce başlayan çok ufak boğaz ağrısı, dün şiddetli baş ve boğaz ağrısı ile öksürük ve burun akıntısına döndü. Öğleden sonra test yaptırdım, 1 saat önce sonuç pozitif olarak çıktı. Boğaz ağrım çok, öksürük az ama çok can yakıcı, burnum çok akıyor demin üşüme-titreme nöbeti geçirdim şimdi terliyorum sesim kısıldı. Durum budur, herkese sağlıklı günler dilerim. Geçmiş Olsun Önder Bey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts