İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Koray Demir
Sani Gerşon yazdı:

Geçmiş olsun.

Maske durumunuz neydi? Bi de diğer katılımcılar nasıl acaba...

Teşekkürler maske ve kurallar konusunda hassasım kırmızı çizgimdir çok çok dikkat ederim. Toplam 15 katılımcıdan ben dahil 9 kişi pozitif, filyasyonun kaynağı toplantı sahibi ve aynı zamanda yakın oda arkadaşı olan 2 kişi, kalan 4 kişi (bunlar da olağan şüpheli bence) aşıya güvenip kendi insiyatifiyle test yaptırmamayı tercih etti. Sunucularda maske var ama konuşurken mesafeye güvenip kısmen çıkartabiliyorlar, koltuklar arası mesafe 1.5 metre, klimalar kapalı, pencere ve cam balkon kapısını da sanki bir şeyleri sezmiş gibi ben açmıştım hatta arkadaşlar söylenip esintiden dondular biraz 😄 Kimseyle ne çay kahve içtim ne de yemek yedim aynı ortamda 2 saat konuşmak yetiyor. Aslında test yaptırmayacaktım ama yakınlarıma veya başkalarına bulaştırmak istemem.

Önder Özcan yazdı:

Koray geçmiş olsun. Dilerim atlatana kadar da hafif geçer.

Teşekkür ederim. 

Evren Barış Özbek yazdı:

Geçmiş olsun.

Teşekkürler.

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Geçmiş olsun. Çok arttı vakalar bu ara. 

Sağolun hocam. İnsanlar evlerinde oturmuyor maalesef zorunlu olmadıkça topluluk içerisine karışmıyorum. 

Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun vakalar arttı ama genel olarak daha hafif seyrediyor gibi 

Çok teşekkürler. Mutasyonla birlikte etkisi azalıyor gibi ama ölen de ölüyor bu arada.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Koray geçmiş olsun.. 

Virüs az bulaştığı için hafif atlatıyorsundur.. 

Hafif bulaşma sebebi de uyguladığın tedbirlerdir. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Koray hayvan gibi şii yapıyor koşuyor spor yapıyor. Sonra da körönö bönö böşöy yöpmödö. Yapmaz tabi herif syborg gibi

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Geçmiş olsun. 

Kayseri fena bu aralar. Etrafımızda herkes covid. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

İlkokul önündeki bir küçük ağaç.

Cocuklar maskelerini takarak dilek ağacı yapmışlar. Sapka çıkardım yaraticiklarina..

927bdbfda795b2b8e01c9060380df51b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Yakalanmasam olmazdı 4 gündür yatıyorum evde canım sıkılıyor diye bağırmam yakındır 😊

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçmiş olsun Celal. Tam da maske zorunluluğu kalkmışken oldu mu şimdi :)

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Yakalanmasam olmazdı 4 gündür yatıyorum evde canım sıkılıyor diye bağırmam yakındır 😊

Geçmiş Olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Önder Özcan yazdı:

Geçmiş olsun Celal. Tam da maske zorunluluğu kalkmışken oldu mu şimdi :)

Sayın bakanımız beni beklemiş sağolsun 😊 saol abi bu arada 

Aytac Sakal yazdı:

Geçmiş Olsun.

Teşekkür ederim sağolun

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun hafif geçiyordur inşallah

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun hafif geçiyordur inşallah

Teşekkür ederim 2 gün ağrım oldu sonrasında sıkıntı yok çok şükür

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Geçmiş olsun, artık karantina da yok. Nasıl olacak bu iş bilemedim

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Önder Özcan

Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen.

• Şaşkın 1
  • Üzgün 5
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Önder Özcan yazdı:

Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen.

Allah şifa versin abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Kardeşim geçmiş olsun. Allah şifa versin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Önder Özcan yazdı:

Geçmiş olsun abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Önder Özcan yazdı:

Geçmiş Olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Önder Özcan yazdı:

Gecmis olsun sifalar dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...