Sani Gerşon 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Cidden yeter ya kalksın artık maskeler. İnşallah biter maske işi. Aşı olmayanlar düşünsün Ben 3 aşılıyım, maskeliyim ve yine de kaptım. Maskelerin çıkması yayılmanın en büyük sebebi maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 bence bu hastalıktan sonra da aşırı kalbalaık ta maske takmak çok mantıklı hareket olur. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: bence bu hastalıktan sonra da aşırı kalbalaık ta maske takmak çok mantıklı hareket olur. Aynı görüşteyim.. Çinliler yıllardır takardı. Bi bildikleri varmış 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: bence bu hastalıktan sonra da aşırı kalbalaık ta maske takmak çok mantıklı hareket olur. Ağız bakımına önem vermeyen buram buram kokan, konuşurken tazmanya canavarı gibi tükürükler saçanlara karşı iyi oldu maske işi. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı görüşteyim.. Çinliler yıllardır takardı. Bi bildikleri varmış tahi capon kore, insanlığın geleceği burada, bir de nevşehir... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Cidden yeter ya kalksın artık maskeler. İnşallah biter maske işi. Aşı olmayanlar düşünsün Şimdi arabaya seramik kaplama yaptırdıktan sonra nasıl olsa koruyor diye tutup anahtarla vs çizmiyoruz değil mi? Aşılı olan belki hafif atlatır hatta farkında bile olmayabilir ama covid kapmaz diye bir garanti yok. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Yurdaer Elay yazdı: Şimdi arabaya seramik kaplama yaptırdıktan sonra nasıl olsa koruyor diye tutup anahtarla vs çizmiyoruz değil mi? Aşılı olan belki hafif atlatır hatta farkında bile olmayabilir ama covid kapmaz diye bir garanti yok. Sani Gerşon yazdı: Ben 3 aşılıyım, maskeliyim ve yine de kaptım. Maskelerin çıkması yayılmanın en büyük sebebi maalesef. Aşılı olan Covid kapmayacak demiyorum. Aşılı olan kapsa da aşı onu koruyacak. Ben 3 doz Biontechliyim ve geçen ay Covid oldum. Çok çok rahat geçirdim. Ablam da eşim de aynı şekilde rahat atlattı. Aşı olmayan dikkat etsin maskesine bana ne. Maske yasağı kalksın artık. Tüm dünya yavaştan yasağı kaldırıyor haklı şekilde. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Aşılı olan Covid kapmayacak demiyorum. Aşılı olan kapsa da aşı onu koruyacak. Ben 3 doz Biontechliyim ve geçen ay Covid oldum. Çok çok rahat geçirdim. Ablam da eşim de aynı şekilde rahat atlattı. Aşı olmayan dikkat etsin maskesine bana ne. Maske yasağı kalksın artık. Tüm dünya yavaştan yasağı kaldırıyor haklı şekilde. Siz de haklısınız hocam, gerçekten çok can sıkıcı maske takmak. Biz de diyoruz ki aşı olanı aşı koruyacak ama nasıl atlatacağının garantisi yok.. Arkadaşımın eşi 4 doz aşılıydı covid kaptı, akciğer tutulumlu üstelik. Haftalarca hastanede yattı. Çok şükür kurtuldu. Diyelim siz aşılısınız.. Covid kaptınız hafif atlattınız veya hiçbir belirti olmadı. Ama maske takmadığınız için sizdeki virüs birine bulaştı. Bu durumda yine bana ne aşısızlar düşünsün mü diyeceksiniz? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Yurdaer Elay yazdı: Siz de haklısınız hocam, gerçekten çok can sıkıcı maske takmak. Biz de diyoruz ki aşı olanı aşı koruyacak ama nasıl atlatacağının garantisi yok.. Arkadaşımın eşi 4 doz aşılıydı covid kaptı, akciğer tutulumlu üstelik. Haftalarca hastanede yattı. Çok şükür kurtuldu. Diyelim siz aşılısınız.. Covid kaptınız hafif atlattınız veya hiçbir belirti olmadı. Ama maske takmadığınız için sizdeki virüs birine bulaştı. Bu durumda yine bana ne aşısızlar düşünsün mü diyeceksiniz? Ben diyorum ki aşısız kendini korumak istiyorsa maskesini takacak. Yıllarca maske takmak istemiyorum hocam. Sadece artık maske mecbur tutulmasın yeter. Kapmak istemeyen taksın. Bu kadar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ben diyorum ki aşısız kendini korumak istiyorsa maskesini takacak. Yıllarca maske takmak istemiyorum hocam. Sadece artık maske mecbur tutulmasın yeter. Kapmak istemeyen taksın. Bu kadar Maske sadece kapmayı değil, yayılmayı da önlüyor. Yurdaer bey'in dediği gibi, siz kaptınız mesela maskesizken ama asemptomatiksiniz. Ve mesela eşinize çocuğunuza yaydınız ve Allah korusun bi zarar geldi. Demeyecek misiniz keşke taksaydım? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 bence emniyet kemeri de serbest bırakılmalı. 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Maske sadece kapmayı değil, yayılmayı da önlüyor. Yurdaer bey'in dediği gibi, siz kaptınız mesela maskesizken ama asemptomatiksiniz. Ve mesela eşinize çocuğunuza yaydınız ve Allah korusun bi zarar geldi. Demeyecek misiniz keşke taksaydım? Ne kadar süre daha maske takmaya devam edelim peki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ne kadar süre daha maske takmaya devam edelim peki? Bunun cevabını şu an hiç kimse veremez. Ancak çıkarmamanız gerektiğini herkes söyleyebilir. Avrupa önlemleri gevşetiyor olabilir ancak bir çoğu sürü bağışıklığına gitmeyi tercih ediyor. Yani ölen ölsün, kalan sağlar bizimdir diyor. Biz ise günde 300 vefat veriyor. HEr gün bir uçak dolusu insan ölüyor, düşünün. Korunmak çok önemli. Aşı ve maske herkese şart. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Maskenin ilk 3-5dk sonrasında hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum. Açık havada, iki maskeli sarılıp kucaklaşmadığı sürece evet hastalığı geçirmeyi önleyebilir ama kapalı alanda bu maskeler ne kadar önleyebilir? Hangi markalar denetimden geçiyor? Kenarlarından hava alıp verdiği bariz belli. Almanya'da bir haftadır market ve alışveriş noktaları sadece FFP2 maske ile müşteri kabul ediyor. Kasiyerde ise maske yok. E bu maskeler illaki hava alıyor. Mekan kapalı. Ortam ne kadar sirküle edilebilir? Hele uçaklar, yemek servisine kadar 40 kere anons, ama yemek gelince herkes akraba oluyor. Ne anladık bu işten? Dil kursunda 1.5 saat aralıksız maske ile duruyoruz. Covid bu kadar zararlı değildir heralde.. Birileri güzel para kazanıyor, vakalar ise sürekli artıyor.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Benzinliğe girerken, markete girerken maske takılır. Bencilliğe gerek yok. Dışarda takılmayabilir. Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Kapalı mekanda bir toplantıya katıldığımdan tedbir amaçlı öğlen pcr testi yaptırmıştım. Hiçbir belirtim yok. 3 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Koray Demir yazdı: Kapalı mekanda bir toplantıya katıldığımdan tedbir amaçlı öğlen pcr testi yaptırmıştım. Hiçbir belirtim yok. Geçmiş Olsun Allah Şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Geçmiş olsun. Hiç belirti olmaması da güzel. Gerçekten hafifledi bu hastalık. Ben az önce sırf terlemek için halı sahaya gittim. Bir ay önce aşısız atlattığım hastalığın kalıntılarını atıyorum halen.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Koray Demir yazdı: Kapalı mekanda bir toplantıya katıldığımdan tedbir amaçlı öğlen pcr testi yaptırmıştım. Hiçbir belirtim yok. Geçmiş olsun. Maske durumunuz neydi? Bi de diğer katılımcılar nasıl acaba... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Koray geçmiş olsun. Dilerim atlatana kadar da hafif geçer. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Geçmiş olsun. Çok arttı vakalar bu ara. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Geçmiş olsun vakalar arttı ama genel olarak daha hafif seyrediyor gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts