Erkut Uysal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Haftasonu burnum aktı, biraz gözlerim yandı, hemen gidip test yaptırdım, gene negatif çıktım... Çevremdeki herkes covid geçirdi birtek ben geçiremedim, millet bana tur bindirdi 2.ye 3.ye covid oluyo bende daha tık yok... Covidli ile yan yana da oturdum arabayla birlikte de gitti... Covid şüphelilerini hastaneye taşıdım falan neler yapmadım yani, bir türlü bana bulaşmıyor... Ya çok pislik birisiyim covid bulaşmaya korkuyor yada gerçekten covide karşı bir bağışıklığım var bana bulaşmıyor... Bu arada 2 senedir ilkkez burnum aktı ve öyle hasta oldum yani... 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Geçmiş olsun Tahir, Allah şifalar versin.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Geçmiş olsun herkese. 3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Resmiyet kazansın diye 4 şubat'Ta pcr yapıldı ve teyit edildi. 10 şubat'a kadar pozitiftim. Sonra 13 şubat'ta yine hızlı testle negatif olduğumu gördüm. Bu sürede C, D vitaminleri ile kan sulandırıcı, parasetamol ve reçeteli bir ilaç daha alarak 3 aşının da etkisi ile hafif geçirdim. Apartmanımızda yaşlı bir amcamız (105 yaşında idi) maalesef evdeki bakıcıdan covid kaptı ve öldü Bu süre boyunca ne belediye ne sağlık bakanlığından arandım. 3 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun herkese. 3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Resmiyet kazansın diye 4 şubat'Ta pcr yapıldı ve teyit edildi. 10 şubat'a kadar pozitiftim. Sonra 13 şubat'ta yine hızlı testle negatif olduğumu gördüm. Bu sürede C, D vitaminleri ile kan sulandırıcı, parasetamol ve reçeteli bir ilaç daha alarak 3 aşının da etkisi ile hafif geçirdim. Apartmanımızda yaşlı bir amcamız (105 yaşında idi) maalesef evdeki bakıcıdan covid kaptı ve öldü Bu süre boyunca ne belediye ne sağlık bakanlığından arandım. Geçmiş Olun Sani Bey . Amcaya Allah Rahmet Eylesin üzülüyor insan 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun herkese. 3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Resmiyet kazansın diye 4 şubat'Ta pcr yapıldı ve teyit edildi. 10 şubat'a kadar pozitiftim. Sonra 13 şubat'ta yine hızlı testle negatif olduğumu gördüm. Bu sürede C, D vitaminleri ile kan sulandırıcı, parasetamol ve reçeteli bir ilaç daha alarak 3 aşının da etkisi ile hafif geçirdim. Apartmanımızda yaşlı bir amcamız (105 yaşında idi) maalesef evdeki bakıcıdan covid kaptı ve öldü Bu süre boyunca ne belediye ne sağlık bakanlığından arandım. geçmiş olsun. 105 yaşındaki amcanın ölüm sebebi covid kaynaklı bir enfeksiyon vs mi? Tahir İlter yazdı: Sadece belediye aradı yemek ihtiyacınız varsa karşılayalım diye o kadar. bravo belediyeye. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: 105 yaşındaki amcanın ölüm sebebi covid kaynaklı bir enfeksiyon vs mi? Covid'e bağlı zatürre. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 yaşlılara geçen sene zatürre aşısı yaptırtıyorlardı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Covid olan arkadaşlar geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: 3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Murat, Tahir ve Sani geçmiş olsun. Sani Gerşon yazdı: Bu süre boyunca ne belediye ne sağlık bakanlığından arandım. Bana söylesen ben arardım seni 🥰 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Beyler hepinize geçmiş olsun. Dikkatli olmalıyız 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: çember daralmış 15 Şubat 2022 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Bana söylesen ben arardım seni 🥰 Arayınca da açmıyormuş diyorlar. Burak Kuşçu yazdı: Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. Geçmiş olsun . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Beyler hepinize geçmiş olsun. Dikkatli olmalıyız çok dikkatli sarılabiliyorum geleyim ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Burak Kuşçu yazdı: Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Olanlara geçmiş olsun arkadaşlar 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 (düzenlendi) Tüm Otoclubtürkiye ailesinde hasta olanlara acil şifalar versin tez zamanda atlatmak nasip etsin. 15 Şubat 2022 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts