İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Erkut Uysal

Haftasonu burnum aktı, biraz gözlerim yandı, hemen gidip test yaptırdım, gene negatif çıktım... 

Çevremdeki herkes covid geçirdi birtek ben geçiremedim, millet bana tur bindirdi 2.ye 3.ye covid oluyo bende daha tık yok...

Covidli ile yan yana da oturdum arabayla birlikte de gitti... Covid şüphelilerini hastaneye taşıdım falan neler yapmadım yani, bir türlü bana bulaşmıyor... 

Ya çok pislik birisiyim covid bulaşmaya korkuyor yada gerçekten covide karşı bir bağışıklığım var bana bulaşmıyor... 

Bu arada 2 senedir ilkkez burnum aktı ve öyle hasta oldum yani...  

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun herkese.

3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Resmiyet kazansın diye 4 şubat'Ta pcr yapıldı ve teyit edildi. 10 şubat'a kadar pozitiftim. Sonra 13 şubat'ta yine hızlı testle negatif olduğumu gördüm.

Bu sürede C, D vitaminleri ile kan sulandırıcı, parasetamol ve reçeteli bir ilaç daha alarak 3 aşının da etkisi ile hafif geçirdim.

Apartmanımızda yaşlı bir amcamız (105 yaşında idi) maalesef evdeki bakıcıdan covid kaptı ve öldü :( 

Bu süre boyunca ne belediye ne sağlık bakanlığından arandım. 

• Beğen 3
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Sani Gerşon yazdı:

Geçmiş olsun herkese.

3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım. Resmiyet kazansın diye 4 şubat'Ta pcr yapıldı ve teyit edildi. 10 şubat'a kadar pozitiftim. Sonra 13 şubat'ta yine hızlı testle negatif olduğumu gördüm.

Bu sürede C, D vitaminleri ile kan sulandırıcı, parasetamol ve reçeteli bir ilaç daha alarak 3 aşının da etkisi ile hafif geçirdim.

Apartmanımızda yaşlı bir amcamız (105 yaşında idi) maalesef evdeki bakıcıdan covid kaptı ve öldü :( 

Geçmiş Olun Sani Bey .

Amcaya Allah Rahmet Eylesin üzülüyor insan

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sani Gerşon yazdı:

Geçmiş olsun herkese.

geçmiş olsun. 105 yaşındaki amcanın ölüm sebebi covid kaynaklı bir enfeksiyon vs mi?

Tahir İlter yazdı:

Sadece belediye aradı yemek ihtiyacınız varsa karşılayalım diye o kadar. 

bravo belediyeye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Doğan Arşiray yazdı:

105 yaşındaki amcanın ölüm sebebi covid kaynaklı bir enfeksiyon vs mi?

Covid'e bağlı zatürre.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yaşlılara geçen sene zatürre aşısı yaptırtıyorlardı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Covid olan arkadaşlar geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Sani Gerşon yazdı:

3 Şubat'ta boğaz ağrısı ile hızlı test yaptım ve pozitif çıktım.

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Murat, Tahir ve Sani geçmiş olsun.

Sani Gerşon yazdı:

Bana söylesen ben arardım seni 🥰

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

çember daralmış

:D

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. 

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Önder Özcan yazdı:

Bana söylesen ben arardım seni 🥰

Arayınca da açmıyormuş diyorlar. 

Burak Kuşçu yazdı:

Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. 

Geçmiş olsun . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Beyler hepinize geçmiş olsun. Dikkatli olmalıyız

çok dikkatli sarılabiliyorum geleyim ?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Burak Kuşçu yazdı:

geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

Tüm Otoclubtürkiye ailesinde hasta olanlara acil şifalar versin tez zamanda atlatmak nasip etsin.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...