İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Kerim Bilge

Herkese çok geçmiş olsun tekrardan,

2 yıldır kaçarken bugün piyango bana da vurdu [emoji21]Adliyeden arkadaşlardan bulaştı sanırım, ben iyiyim de nişanlımda aşırı eklem ağrısı, baş ağrısı vs var ama testte negatif çıkıyor. Bize ilaç veren vs de olmadı. Boğaz spreyi, burun spreyi, vitamin, pastil ve parol ile idare ediyoruz

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun , dünya daki verilere göre, dün vaka sayısında en yüksek sayıya ulaşıldı, komşu yunan da 3 gündür %100 artış ile gitmekte. ben çocukları okuldan eve aldım, sınav mınav çaresine bakarız bir ara, şu an önemsiz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun , dünya daki verilere göre, dün vaka sayısında en yüksek sayıya ulaşıldı, komşu yunan da 3 gündür %100 artış ile gitmekte. ben çocukları okuldan eve aldım, sınav mınav çaresine bakarız bir ara, şu an önemsiz

çok haklısın Çağlar abi, ben bile bu önleme rağmen kaptıysam ortalık fena demek, bu arada en iyisini yapmışsın eminim benim çocuğum olsa ben de aynısını yapardım

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Kerim Bilgehan Arbek yazdı:

2 yıldır kaçarken bugün piyango bana da vurdu emoji21.pngAdliyeden arkadaşlardan bulaştı sanırım, ben iyiyim de nişanlımda aşırı eklem ağrısı, baş ağrısı vs var ama testte negatif çıkıyor. Bize ilaç veren vs de olmadı. Boğaz spreyi, burun spreyi, vitamin, pastil ve parol ile idare ediyoruz

Geçmiş olsun Bilgehan. Acil şifalar. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Vaka sayısı tüm dünyada patladı bizde de adım adım yükseliyor, patlayacak. Buna rağmen kimsenin maske taktığı yok (İst. Kapalıçarşı). Her gireni uyarmaktan bıktık.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
Mert Gülkokan yazdı:

önceki gün 4 dün ise 5 vaka çıktı fabrikadan

herkes tebrini alsın 3 günden vakalar 20 binden 36 bine çıktı bugün 40 bini geçer

Almediko 2-aticyto complex  şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta çocuk formu da var.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

2 yıldır kaçarken bugün piyango bana da vurdu emoji21.pngAdliyeden arkadaşlardan bulaştı sanırım, ben iyiyim de nişanlımda aşırı eklem ağrısı, baş ağrısı vs var ama testte negatif çıkıyor. Bize ilaç veren vs de olmadı. Boğaz spreyi, burun spreyi, vitamin, pastil ve parol ile idare ediyoruz

Geçmiş olsun. Aşı durumunuz nedir, belirtilere etkisi oldu mu acaba? 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Hayrettin Bahadir yazdı:

Almediko 2-aticyto complex  şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta çocuk formu da var.

Ne iş yapar abi bu ? 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ne iş yapar abi bu ? 

takviye edici. İlaç değil. 

Yorum bağlantısı
Çağdaş DUMLU

Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda atlatmanızı temenni ederim. Umarım hafif bir şekilde atlatırsınız.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ne iş yapar abi bu ? 

Güzel bir vitamin. Özellikle Covid döneminde ve Covid sonrası çok etili.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bana isim verme ilaç ver. Tavanda yürümek için
  • Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

çok haklısın Çağlar abi, ben bile bu önleme rağmen kaptıysam ortalık fena demek, bu arada en iyisini yapmışsın eminim benim çocuğum olsa ben de aynısını yapardım

Geçmiş olsun Bilgehan, dikkat et kendine.. 

Konuya epey uzun zamandır bakmamışım, Cenk hocam sana da geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah..

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Serkan Toker yazdı:

Konuya epey uzun zamandır bakmamışım, Cenk hocam sana da geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah..

Teşekkürler Serkan. Daha iyiyim, ciğerlerdeki tutulma hemen iyileşmiyor ama atlattık şükür. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cenk Hocam tekrar geçmiş olsun. 

Bilgehan.. geçmiş olsun.. 

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
Servet Aydın yazdı:

Bana isim verme ilaç ver. Tavanda yürümek için

Seni bulutlarda yürütücem ;)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Hayrettin Bahadir yazdı:

Öldürecen yani? Melek mi olacak? Lütfen olsun çünkü. 🤪

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hayrettin Bahadir yazdı:

Heyecan yaptım geleyim mi yarın akşam?

Önder Özcan yazdı:

Öldürecen yani? Melek mi olacak? Lütfen olsun çünkü. 🤪

Musallat olurum sana 

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Geçmiş olsun Bilgehan. Acil şifalar. 

Hocam çok teşekkürler size de geçmişler olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız :/

Mahmut Yıldız yazdı:

Geçmiş olsun. Aşı durumunuz nedir, belirtilere etkisi oldu mu acaba? 

Çok teşekkürler 2 doz biontechim vardı ikincisi de 26 Ağustos tarihli, üçüncüye randevu alalım derken gafil avlandık 😀 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Cenk Hocam tekrar geçmiş olsun. 

Bilgehan.. geçmiş olsun.. 

Emmi Allah razı olsun aman dikkat et sen de kendine

Serkan Toker yazdı:

Geçmiş olsun Bilgehan, dikkat et kendine.. 

Serkan abi çok teşekkürler acayip bir salgın var dikkat et Ankara’nın soğuğunda

Çağdaş DUMLU yazdı:

Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda atlatmanızı temenni ederim. Umarım hafif bir şekilde atlatırsınız.

Çok teşekkür ederim inşallah, Rabbim hepimizi bu ve bunun gibi belalardan korusun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Serkan abi çok teşekkürler acayip bir salgın var dikkat et Ankara’nın soğuğunda

Geçen hafta güzel serinledi hava, -10 dereceleri gördük. 0 derece ve üstü bunaltıyor gerçekten.. :D

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Sürmeli

Bu işler sırayla sanırım. Sıra bende. İnşallah sorun yaşamadan atlatırım/z

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Murat Sürmeli yazdı:

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçen hafta eşim pozitif teşhisi kondu onun karantina bitti dün bana pozitif teşhisi kondu. Eşim pozitif olunca tedbir amaçlı izin almıştım dün iş başı yapacakken prosedür gereği fabrikda hızlı test yaptırdım onda pozitif çıktım. Akabinde işi resmiyete dökmek ve teyid etmek için devlet hastanesinde test yaptırdım orada da pozitif çıktım. Semptom vs hiçbir şeyim yok. Artık ilaç, filyasyon ziyaretleri vs de bitmiş. Sadece belediye aradı yemek ihtiyacınız varsa karşılayalım diye o kadar. 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Murat Sürmeli yazdı:

Geçmiş olsun ne kadar geç o kadar iyi.

Tahir İlter yazdı:

Geçen hafta eşim pozitif teşhisi kondu onun karantina bitti dün bana pozitif teşhisi kondu. Eşim pozitif olunca tedbir amaçlı izin almıştım dün iş başı yapacakken prosedür gereği fabrikda hızlı test yaptırdım onda pozitif çıktım. Akabinde işi resmiyete dökmek ve teyid etmek için devlet hastanesinde test yaptırdım orada da pozitif çıktım. Semptom vs hiçbir şeyim yok. Artık ilaç, filyasyon ziyaretleri vs de bitmiş. Sadece belediye aradı yemek ihtiyacınız varsa karşılayalım diye o kadar. 

Size ve ailenize Geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tahir İlter yazdı:

Geçmiş olsun Tahir.  Aşılar tam olunca pek sıkıntı olmuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...