H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: magnezum çinko C vitamini takviyesi. artı, zerdeçal ısırgan otu, meyan kökü , limon çayı. Rodexon başladım Doğan Arşiray yazdı: geçmiş olsun. Teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: hocam geçmiş olsun habertürk yutubtan açın, saat 15:15 ten izleyin aynen bu konuyu konuştular. Başladım ilaca Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Hocam çok geçmiş olsun, bol sebze meyve tüketimi, vitamin takviyesi ile olabildiğince hafif atlatılır inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Favimol bıraktılar Öncelikle geçmiş olsun. Bağışıklığı diri tutacak meyve sebze bolca tüketmenizde fayda var. Favimolle ilgili ne kendim kullandım ne eşim kullandı hastalığı atlatırken. Anneme babama da kullandırmadım. Yakınlarımızdan bir tek kayınvalide kullandı o da çok ağır oldu 2 gün hapı bıraktıktan sonra toplamaya başladı. Ben eczacı ya da sağlıkçı değilim, dozları hala aynı mı veriyorlar bilmiyorum ilk gün 8 tane mi ne iç demişlerdi. Dedim 8 tane hap ne hapı olursa olsun normal insanı mahveder hele hasta adamı pert eder diye içmedim. İçen bir arkadaşım oldu onda da olumlu olumsuz bir şey gözlemedi. Yani kesin olarak içmeyin veya için diyemem yanlış olur ama şahsi düşüncem kullanılmaması yönünde. Sıtma ilacı olarak geçiyor zaten yanlış hatırlamıyorsam hala neden veriyorlar anlamış değilim. Belki de başka ilaç olmadığı içindir. Tercih sizin. Ama şahsi fikrim ağrı olursa parol dışında ilaç kullanılmaması ve bol vitaminli güçlendirici besinler tüketmek yönünde. Ben bol bol meyve sebze tükettim 4 günde koku tat geldi ağrı sızı kalmamıştı. Tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Geçmiş olsun. Bol sıvı tüketin. İlaçları almanızı tavsiye ederim. Başlamışsınız zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Hocam geçmiş olsun yakın zamanda geçirmiş biri olarak bol su tüketin doğal olarak meyve ile c vitamini takviye yapın getirilen ilaçları ben içtim. Birde tere otu tüketin İbrahim Saraçoğlu hoca tarafından özellikle tavsiye ediliyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Hocam çok geçmiş olsun, bol sebze meyve tüketimi, vitamin takviyesi ile olabildiğince hafif atlatılır inşallah. Muhammet Ali Deli yazdı: Öncelikle geçmiş olsun. Bağışıklığı diri tutacak meyve sebze bolca tüketmenizde fayda var. Favimolle ilgili ne kendim kullandım ne eşim kullandı hastalığı atlatırken. Anneme babama da kullandırmadım. Yakınlarımızdan bir tek kayınvalide kullandı o da çok ağır oldu 2 gün hapı bıraktıktan sonra toplamaya başladı. Ben eczacı ya da sağlıkçı değilim, dozları hala aynı mı veriyorlar bilmiyorum ilk gün 8 tane mi ne iç demişlerdi. Dedim 8 tane hap ne hapı olursa olsun normal insanı mahveder hele hasta adamı pert eder diye içmedim. İçen bir arkadaşım oldu onda da olumlu olumsuz bir şey gözlemedi. Yani kesin olarak içmeyin veya için diyemem yanlış olur ama şahsi düşüncem kullanılmaması yönünde. Sıtma ilacı olarak geçiyor zaten yanlış hatırlamıyorsam hala neden veriyorlar anlamış değilim. Belki de başka ilaç olmadığı içindir. Tercih sizin. Ama şahsi fikrim ağrı olursa parol dışında ilaç kullanılmaması ve bol vitaminli güçlendirici besinler tüketmek yönünde. Ben bol bol meyve sebze tükettim 4 günde koku tat geldi ağrı sızı kalmamıştı. Tekrar geçmiş olsun. Virüs ilacı bu, antivirüs. Sizin dediğiniz ilacı kaldırmışlar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun. Bol sıvı tüketin. İlaçları almanızı tavsiye ederim. Başlamışsınız zaten. Teşekkürler. İlkay Başaran yazdı: Geçmiş olsun. Sağol İlkay. Arda Bülent Güzel yazdı: Geçmiş olsun hocam. Çok teşekkür ederim. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Hocam Sağol Selçuk. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hocam geçmiş olsun yakın zamanda geçirmiş biri olarak bol su tüketin doğal olarak meyve ile c vitamini takviye yapın getirilen ilaçları ben içtim. Birde tere otu tüketin İbrahim Saraçoğlu hoca tarafından özellikle tavsiye ediliyor Teşekkürler, denerim. 18 Kasım 2021 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Hocam geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 @H.Cenk Bayrakçı Hocam geçmiş olsun. Evde başka kimsede var mı ? Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 3 doz sinovac. Geçmiş olsun. Aşılarınızı olduğunuz için çabuk atlatırsınız. Bol sıvı, vitamin ve en önemlisi yüksek moral. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 (düzenlendi) İbrahim Arslan yazdı: Hocam geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Çok teşekkürler. Mehmet Ozyurek yazdı: @H.Cenk Bayrakçı Hocam geçmiş olsun. Evde başka kimsede var mı ? Hanım boğaz ağrısı ve eklem ağrısından şikayetçi, 2 doz biontech aşılı. Oğlan koku yok diyor 10 yaşında, aşısı yok. 14 yaşındaki kızımda bir şikayet yok.2 doz sinovac aşılı. 5. Gün pazartesi test yaptıracaklar hepsi. Ersin Gökdemir yazdı: Geçmiş olsun. Aşılarınızı olduğunuz için çabuk atlatırsınız. Bol sıvı, vitamin ve en önemlisi yüksek moral. Çok teşekkür ederim. Bugün 3. Gün biraz daha iyiyim. 20 Kasım 2021 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 geçmiş olsun nasıl bir virüs uğradı ise sizin eve fenaymış Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Oğlan koku yok diyor 10 yaşında, aşısı yok. 14 yaşındaki kızımda bir şikayet yok.2 doz sinovac aşılı. 5. Gün pazartesi test yaptıracaklar hepsi. Geçmiş olsun hocam. Çocuklara test yapmıyorlar, muayeneye gitmesi gerekiyor. Ağır seyretmiyorsa karantina süresince çıkarmayın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 (düzenlendi) Geçmiş olsun... dünde bizim arkadaşta çıktı sanırım ona bulaşalı 2 gün olmuş hesaba göre, terleme vs. olunca teste gittik ve (+), bize bulaştıransa kendini kötü hissettiğini söylemeyen o şekilde Ankaradan şantiyeye gelen birisi, hepimize teması var, arkadaşta çıkınca hep beraber olduğumuzdan bende temaslı sayıldım, aslında çoğumuz temaslı, banada 5. gün test dediler, hiçbir sıkıntım yok aslında, bundan 3-4 ay önce 10-15 gün sesim kısılmıştı, geçen ay 1 hafta sadece koku alamadıydım, belkide geçirdim haberim yok, şimdide yok birşey, 2 doz biontec olduydum, 3. açılsın onuda olayım bari.... göya hastayız zaten şantiyedeyiz askerden farkımız yok, sürekli karantina modundayız, bakalım neler olacak... 20 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun nasıl bir virüs uğradı ise sizin eve fenaymış Teşekkürler Çağlar Abi. Erdoğan Temur yazdı: Geçmiş olsun hocam. Çocuklara test yapmıyorlar, muayeneye gitmesi gerekiyor. Ağır seyretmiyorsa karantina süresince çıkarmayın. Teşekkür ederim. Filyasyon ekibi kendisi söyledi 5. gün teste gelinecek diye. Ama oğlana test yapmayabilirler, muayene olabilir belki. Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun... dünde bizim arkadaşta çıktı sanırım ona bulaşalı 2 gün olmuş hesaba göre, terleme vs. olunca teste gittik ve (+), bize bulaştıransa kendini kötü hissettiğini söylemeyen o şekilde Ankaradan şantiyeye gelen birisi, hepimize teması var, arkadaşta çıkınca hep beraber olduğumuzdan bende temaslı sayıldım, aslında çoğumuz temaslı, banada 5. gün test dediler, hiçbir sıkıntım yok aslında, bundan 3-4 ay önce 10-15 gün sesim kısılmıştı, geçen ay 1 hafta sadece koku alamadıydım, belkide geçirdim haberim yok, şimdide yok birşey, 2 doz biontec olduydum, 3. açılsın onuda olayım bari.... göya hastayız zaten şantiyedeyiz askerden farkımız yok, sürekli karantina modundayız, bakalım neler olacak... Teşekkürler. Sana ve şantiyedekilere de geçmiş olsun, inşallah birşey çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gecmis olsun cenk hocam.. Sifalar dilerim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun cenk hocam.. Sifalar dilerim. Çok teşekkürler, bugün daha iyiyim. Ama hanım ve kız da pozitif çıktı, ailecek pozitifiz yani. 😔 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Teşekkür ederim. Filyasyon ekibi kendisi söyledi 5. gün teste gelinecek diye. Ama oğlana test yapmayabilirler, muayene olabilir belki. Geleceklerini sanmıyorum ama farklı ildesiniz yoğunluk yoksa değişebilir. Biz ilaç getirdikleri gün konuştuk bir daha gelen giden arayan olmadı. Bana getirdikleri ilacın son kullanma tarihi 7 ay geçmişti aradık verdikleri numaradan, dönen vs olmadı. ilacıda kullanamadım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Hanıma ilaç getirdiler, sabahtan eşim ve kızım kendileri gitti teste. Yarını beklemediler. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok teşekkürler, bugün daha iyiyim. Ama hanım ve kız da pozitif çıktı, ailecek pozitifiz yani. 😔 beslenmeye dikkat.. moral önemli.. Tekrar gecmis olsun.. 🤗 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Alpay Sumer yazdı: beslenmeye dikkat.. moral önemli.. Tekrar gecmis olsun.. 🤗 Muhakkak, inşallah kolayca atlatırız. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Muhakkak, inşallah kolayca atlatırız. Geçmiş olsun Cenk Hocam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Geçmiş olsun Cenk Hocam. Teşekkürler Evren. Selamlar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts