Arif Aykın 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani öyle bir konu ki, bunun için doktor ayrı eğitim almış olmalı. Uzmanlıkta öğretmiyorlar demekki. Şöyle şaak diye vuracak kafaya oturtacak kristalleri. Ne güzel olurdu 😁 Keşke valla Benim doktorum var özel hastanedeydi şimdi devlet hasta hanesinde çalışıyor hala kendisine giderim başkasını tanımam Bende bir iş yaparken oturup kalktığımda aşırı başım dönüyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyordu. Dahiliye doktoruna gittim tahliller aldı fakat KBB de bir görsün kristaller oynamış olabilir dedi. Kendi doktorumun olduğu hastaneydi zaten gittiğim hastane, rica ettim aldı muayeneye kristaller yerinden oynamış dedi işlem yapacağım ilaç vereceğim dedi ve bir hafta boyunca kendini test etme oturup kalkmayla ilgili olarak dedi, sol taraftakinde sorun var yatarken sağ tarafına ve yüksek yastığa yat ani hareket yapma dedi, 1 hafta sonra tekrar denediğinde eğer olursa tekrar gel dedi fakat çok şükür gitmeye gerek kalmadı. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: kristallermi oynamış? Satıp 2022 mtv’yi ödemeyi düşünüyorum 😁 Arif Aykın yazdı: Keşke valla Benim doktorum var özel hastanedeydi şimdi devlet hasta hanesinde çalışıyor hala kendisine giderim başkasını tanımam Bende bir iş yaparken oturup kalktığımda aşırı başım dönüyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyordu. Dahiliye doktoruna gittim tahliller aldı fakat KBB de bir görsün kristaller oynamış olabilir dedi. Kendi doktorumun olduğu hastaneydi zaten gittiğim hastane, rica ettim aldı muayeneye kristaller yerinden oynamış dedi işlem yapacağım ilaç vereceğim dedi ve bir hafta boyunca kendini test etme oturup kalkmayla ilgili olarak dedi, sol taraftakinde sorun var yatarken sağ tarafına ve yüksek yastığa yat ani hareket yapma dedi, 1 hafta sonra tekrar denediğinde eğer olursa tekrar gel dedi fakat çok şükür gitmeye gerek kalmadı. Ben de bulayım kırıkçı. Şey pardon. Kritalci 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: Covid19 olmadım ama daha beter oldum Pazar akşamı şiddetli öksürük başladı Pazartesi iş çıkışı acıbadem acile gittim Okaijen tedavisi uygulandı Antibiyotik başladım Öküsürüğüm daha yeni geçiyor Hayatımda ilk. Kez bu. Kadar öksürdüm bende 5 gündür antibiyotik içiyorum önceki 20 günde geçmeyince... Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Şu anda bizim çocuklar yine alerjik rinit tanısı koyuldu küçük olan ateşleniyor ara ara ve öksürük çok fazla hava ve ilaç ile bugün daha iyi, hanım ve bende hiç bir şey yok. Bu sıralar covid harici tuhaf tuhaf viral rahatsızlıklar mevcut. 2 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Geçen sene full izolasyon, maske mesafe vs nin bağışıklık üzerinde etkisi galiba. Bu sene önlemlerin gevşemesi ile zayıflayan bağışıklık yüzünden garip garip hastalıklar çıktı ve her zaman ayakta geçirdiğimiz hastalıklar bu sene yatağa düşürüyor 2 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Tüm rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun demekten başka elimizden de bir şey gelmiyor. İnşallah kısa zamanda şifa bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 (düzenlendi) Metin Mankal yazdı: İki gün önce okul çıkışı rahatsızlandım..Gece burun tamamen tıkandı ,boğazdan yutkunmak işkenceye dönüştü..Eklem ağrısı zaten çok fena..Saat 24 gibi test vermeye gittim..Sonuç sabaha geldi negatif..Ama ben iki gece zangır zangır titredim..Dün okul döktoruna uğradım..Üç haplık bir antibiyotik verdi..Birini içtim henüz ve bu gün çok iyiyim.. Geçmiş olsun. 12 Kasım 2021 tarihinde Ersin Gökdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Covid19 olmadım ama daha beter oldum Pazar akşamı şiddetli öksürük başladı Pazartesi iş çıkışı acıbadem acile gittim Okaijen tedavisi uygulandı Antibiyotik başladım Öküsürüğüm daha yeni geçiyor Hayatımda ilk. Kez bu. Kadar öksürdüm Geçmiş olsun. Arif Aykın yazdı: Şu anda bizim çocuklar yine alerjik rinit tanısı koyuldu küçük olan ateşleniyor ara ara ve öksürük çok fazla hava ve ilaç ile bugün daha iyi, hanım ve bende hiç bir şey yok. Bu sıralar covid harici tuhaf tuhaf viral rahatsızlıklar mevcut. Geçmiş olsun. 12 Kasım 2021 tarihinde Ersin Gökdemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 İsa Acar yazdı: Şaka gibi ve çok sinir bozucu bir şey bu Geçmiş olsun.. Teşekkür ederim. 3. Testi istemişler, 2. testi yaptırdı yerde yaptırdı dün, gece çıkmış sonuç o da negatif... 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 Benim de test negatif çıktı, karantinadan çıktım bugün. Hayat eve sığar uygulamasında risksiz görünüyor. 8 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Hocam geçmiş olsun. Bol su V taze meyve. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hocam çok geçmiş olsun. Nasıl kaptığını biliyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Hocam geçmiş olsun. Bol su V taze meyve. magnezum çinko C vitamini takviyesi. artı, zerdeçal ısırgan otu, meyan kökü , limon çayı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Geçmiş olsun. Ben o ilaçları kullandım ama kullanmaya gerek yok diyen uzman da çok. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Geçmiş olsun hocam. Hangi aşıyı olmuştunuz. ? H.Cenk Bayrakçı yazdı: Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım İçmekte fayda var. Ciğerlere indiğinde işler daha çok karışıyor.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Geçmiş olsun Hocam. Pazartesi akşamı aşırı üşüme, mide bulantısı, sonrasında ishal başladı. Ateş ve öksürük yoktu. İstifra ettim bir nebze rahatladım. Ardından acile gittim, doktor 3 karışımlı bir serum verdi, test verdim negatif. Bugün işbaşı yaptım, iyiyim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Ersen Tapan yazdı: Geçmiş olsun hocam. Hangi aşıyı olmuştunuz. ? İçmekte fayda var. Ciğerlere indiğinde işler daha çok karışıyor.. 3 doz sinovac. Aydın Sert yazdı: Geçmiş olsun Hocam. Pazartesi akşamı aşırı üşüme, mide bulantısı, sonrasında ishal başladı. Ateş ve öksürük yoktu. İstifra ettim bir nebze rahatladım. Ardından acile gittim, doktor 3 karışımlı bir serum verdi, test verdim negatif. Bugün işbaşı yaptım, iyiyim. Geçmiş olsun. Sani Gerşon yazdı: Hocam çok geçmiş olsun. Nasıl kaptığını biliyor musun? Her zamanki haftayı yaşadım. Ama idareci olduğunuzdan gelen giden çok. Toplantı vb. fazla. Herkesten olabilir. Geçen hafta kızım ve oğlum soğuk algınlığı benzeri semptomlar gösterdiler. Belki de onlar getirdi. Servet Aydın yazdı: Hocam geçmiş olsun. Bol su V taze meyve. Sağol Abi. Evren Erakçora yazdı: Geçmiş olsun. Ben o ilaçları kullandım ama kullanmaya gerek yok diyen uzman da çok. Bilemedim ben de? 🤷♂️ Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Geçmiş olsun allah acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Dün akşam müthiş bir sırt ve bel ağrısı başladı. Hafif öksürük ve gribal enfeksiyon tarzı belirtilerim vardı. 23.00 gibi test yaptırdım. Sabah baktım pozitif. Filyasyon ekibi geldi. Favimol bıraktılar. İçip içmemekte kararsızım. Belirtiler aynen devam ediyor, ateşim yok. Ne yapayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Geçmiş Olsun acil şifalar... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Hocam geçmiş olsun. Teşekkür ederim Arif Aykın yazdı: Geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Amin. Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun acil şifalar... Sağolun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 hocam geçmiş olsun H.Cenk Bayrakçı yazdı: İçip içmemekte kararsızım. habertürk yutubtan açın, saat 15:15 ten izleyin aynen bu konuyu konuştular. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts