Mehmet Kazancıoğlu 5 Kasım 2021 Paylaş 5 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: Şu an iyiyim ateşim düştü Baş ağrımda geçerse iyice iyileşirim İş yerinde terledim üstümde kurudu bence test yaptır pozitif olma ihtimaline karşı. eğer pozitifsen başkalarına bulaştırmamış olursun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Kasım 2021 Paylaş 5 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: Dün gece ateşlendim 38 derece şu an Çift doz biontech ve covid geçirdim önceden Üşüme titreme zorluyor başka birşey olamazmı? geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Kasım 2021 Paylaş 5 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: Şu an iyiyim ateşim düştü Baş ağrımda geçerse iyice iyileşirim İş yerinde terledim üstümde kurudu İnfluenza salgını varmış. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 10.gün negatif test verip karantinadan çıkılabiliyor mu arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: 10.gün negatif test verip karantinadan çıkılabiliyor mu arkadaşlar? Sıradan covid mi delta mı ? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: 10.gün negatif test verip karantinadan çıkılabiliyor mu arkadaşlar? Aşılırsa çıkılıyor diye biliyorum fakat test vermen için hastahaneye gitmen lazım evde test almıyorlar. Hastahaneye gittiğinde de karantinadasınız zaten pozitifsiniz diye almıyorlar. Burayı daha yeni pozitif olan arkadaş söyledi. Teklik biliyorum. Polisi çağırıyorlardı zor ikna ettim hemşireleri demişti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba 1 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıradan covid mi delta mı ? Testte bir şey yazmıyor , bilmiyorum abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Geçmiş olsun Tansu. Bu hastalık ne kadar çoğaldı. Bunu tetikleyen etkenler ne acaba. Cep telefonu olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun Tansu. Bu hastalık ne kadar çoğaldı. Bunu tetikleyen etkenler ne acaba. Cep telefonu olabilir mi? Elinde uzun süre bir şeye odaklanmak diyelim. Eskiden çok kitap okuyan arkadaşım yakınırdı bu hastalıktan, şimdi herkes.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum birden bire mi , beter birşey bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acabaKonyada bir doktor 2 seans kafi. İsmini öğreneyim Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Annem yıllardır bu hastalikla uğraşıyor malesef... Ani eğilme, kalkma ve dönme hareketlerinden vaz geçmen gerekiyor... Kulaktaki kristaller yerinden oynadığı için baş dönmesi ve akabinde mide bulantısı oluyor... Boyun hareketleri ile kristalleri yerine oturtmak mümkün, tabi bunu bilen bir doktor vasitasi ile yapman gerekiyor... Gecmis olsun, Allah yardimcin olsun ve araba kullanirken çok dikkat et... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Arif Aykın yazdı: Aşılırsa çıkılıyor diye biliyorum fakat test vermen için hastahaneye gitmen lazım evde test almıyorlar. Hastahaneye gittiğinde de karantinadasınız zaten pozitifsiniz diye almıyorlar. Burayı daha yeni pozitif olan arkadaş söyledi. Teklik biliyorum. Polisi çağırıyorlardı zor ikna ettim hemşireleri demişti. İşin şeyi çıkmış iyice. Yakınım resmi bir kuruma gideceği için PCR testi yaptırıyor, hiçbir belirtti yok. Testi alan kişi hijyen kurallarına uymuyor, eldiven değiştirmiyor ve o eldivenle numune alınan kısma mi tüpün içine mi ne dokunuyor. Kendisi de sağlık sektöründe çalıştığı için bunun uygun olmadığını söylüyor ama sıkıntı olmaz hanımefendi cevabını alıyor (öğlen) akşama sonuç çıkıyor pozitif... Ankara'dan arıyorlar bu da şikayetini dile getiriyor, eve tekrar ters istiyor olmaz diyorlar. Kendim nasıl hastaneye gideyim HES kodu riskli yazıyor diyor (delta varyantı birde), diyebilirsiniz sıkıntı olmaz diyorlar... Toplu taşıma ile hastaneye gidip test veriyor tekrar (akşam). Gece sonuç geldi negatif... Nasıl bir gevşekliktir bu bilemedim. Kendinden emin olmasa 14 gün karantinada kalsa zararını kim karşılayacak... Onu geçtim o eldivenle numune alınırken sağlıklı birine virüs bulaşma ihtimali nedir sizce... 1 4 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Geçmiş olsun Tansu Bey. Evren Erakçora yazdı: Testte bir şey yazmıyor , bilmiyorum abi. Geçmiş olsun. 12 Kasım 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: İşin şeyi çıkmış iyice. Yakınım resmi bir kuruma gideceği için PCR testi yaptırıyor, hiçbir belirtti yok. Testi alan kişi hijyen kurallarına uymuyor, eldiven değiştirmiyor ve o eldivenle numune alınan kısma mi tüpün içine mi ne dokunuyor. Kendisi de sağlık sektöründe çalıştığı için bunun uygun olmadığını söylüyor ama sıkıntı olmaz hanımefendi cevabını alıyor (öğlen) akşama sonuç çıkıyor pozitif... Ankara'dan arıyorlar bu da şikayetini dile getiriyor, eve tekrar ters istiyor olmaz diyorlar. Kendim nasıl hastaneye gideyim HES kodu riskli yazıyor diyor (delta varyantı birde), diyebilirsiniz sıkıntı olmaz diyorlar... Toplu taşıma ile hastaneye gidip test veriyor tekrar (akşam). Gece sonuç geldi negatif... Nasıl bir gevşekliktir bu bilemedim. Kendinden emin olmasa 14 gün karantinada kalsa zararını kim karşılayacak... Onu geçtim o eldivenle numune alınırken sağlıklı birine virüs bulaşma ihtimali nedir sizce... Şaka gibi ve çok sinir bozucu bir şey bu Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 İki gün önce okul çıkışı rahatsızlandım..Gece burun tamamen tıkandı ,boğazdan yutkunmak işkenceye dönüştü..Eklem ağrısı zaten çok fena..Saat 24 gibi test vermeye gittim..Sonuç sabaha geldi negatif..Ama ben iki gece zangır zangır titredim..Dün okul döktoruna uğradım..Üç haplık bir antibiyotik verdi..Birini içtim henüz ve bu gün çok iyiyim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun Tansu. Bu hastalık ne kadar çoğaldı. Bunu tetikleyen etkenler ne acaba. Cep telefonu olabilir mi? @Çağlar Bayur Bende hastalık sonrası çıkıyor abi. Boğaz enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Peşine vertigo oldu. 3 sene de önce de böyle olmuştu. Teşekkür ederim 🙏 Servet Aydın yazdı: Konyada bir doktor 2 seans kafi. İsmini öğreneyim Konya buluşması mı var? 😁 12 Kasım 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Metin Mankal yazdı: İki gün önce okul çıkışı rahatsızlandım..Gece burun tamamen tıkandı ,boğazdan yutkunmak işkenceye dönüştü..Eklem ağrısı zaten çok fena..Saat 24 gibi test vermeye gittim..Sonuç sabaha geldi negatif..Ama ben iki gece zangır zangır titredim..Dün okul döktoruna uğradım..Üç haplık bir antibiyotik verdi..Birini içtim henüz ve bu gün çok iyiyim.. Geçmiş Olsun. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Metin Mankal yazdı: İki gün önce okul çıkışı rahatsızlandım..Gece burun tamamen tıkandı ,boğazdan yutkunmak işkenceye dönüştü..Eklem ağrısı zaten çok fena..Saat 24 gibi test vermeye gittim..Sonuç sabaha geldi negatif..Ama ben iki gece zangır zangır titredim..Dün okul döktoruna uğradım..Üç haplık bir antibiyotik verdi..Birini içtim henüz ve bu gün çok iyiyim.. Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim Metin öğretmenim.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Manevralarını bilen ve yapan bir doktor bulmanız lazım. Manevra ile uzun süre rahatlayan tanıdıklarım oldu. Geçmiş olsun Metin Mankal yazdı: İki gün önce okul çıkışı rahatsızlandım..Gece burun tamamen tıkandı ,boğazdan yutkunmak işkenceye dönüştü..Eklem ağrısı zaten çok fena..Saat 24 gibi test vermeye gittim..Sonuç sabaha geldi negatif..Ama ben iki gece zangır zangır titredim..Dün okul döktoruna uğradım..Üç haplık bir antibiyotik verdi..Birini içtim henüz ve bu gün çok iyiyim.. Geçmiş olsun Metin öğretmenim. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben vertigo oldum. Yatarken bile başım dönüyor. Baş dönmesine iyi gelen ilaçlar verdi doktor. Vertigo’nun fiziksel hareketlerle iyileşmesi nasıl oluyor acaba Vertigo için KBB doktorları gerçekten uzman olanlar kristalleri yerine oturtabiliyorlar. Her KBB yapamıyor sanırım. Kristalleri yerleştirdikten sonra ilaç veriyorlar o ilaç sayesinde 15 gün içinde daha iyi oluyorsunuz. Fakat verilen ilaç denge sağlayıcı olduğundan araç kullanmak ve dikkat gerektiren iş yapmayı önermiyorlar. Geçmiş olsun bu arada. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Arif Aykın yazdı: Vertigo için KBB doktorları gerçekten uzman olanlar kristalleri yerine oturtabiliyorlar. Her KBB yapamıyor sanırım. Kristalleri yerleştirdikten sonra ilaç veriyorlar o ilaç sayesinde 15 gün içinde daha iyi oluyorsunuz. Fakat verilen ilaç denge sağlayıcı olduğundan araç kullanmak ve dikkat gerektiren iş yapmayı önermiyorlar. Geçmiş olsun bu arada. Yani öyle bir konu ki, bunun için doktor ayrı eğitim almış olmalı. Uzmanlıkta öğretmiyorlar demekki. Şöyle şaak diye vuracak kafaya oturtacak kristalleri. Ne güzel olurdu 😁 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: İşin şeyi çıkmış iyice. anlaşılan dostlar alışverişte görsün hesabı var sektörde. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts