İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Arif Aykın
Murat Gedik yazdı:

Çok teşekkür ederim abi. Dikkat ediyoruz ama çocuk 1. sınıf okulda belirti göstermeyen bir sınıf arkadaşından almış galiba. Şimdilik sınıfta tek pozitif kızım ama 5 tene belirti göstermeyen temaslı var onlar da karantinada.

Bizim çocukta 1. sınıfa gidiyor. -hemen hemen 2 hafta da bir hastalanıyoruz ufaktan öksürük ve burun akıntısı fakat kreşe gittiğinde de sürekli bu tarz durumlar yaşıyorduk ortada covid falan yoktu. Testi nasıl yapıyorlar çocuklardan burundan alınmayacak demişlerdi doğru mu bilgi verebilir misiniz? Çünkü bugün abimin eşi test verdi ateşi dün akşam 38.5 halsizlik var öksürük mevcut. Pazar günü çocuk abimlerle beraberdi onun çocuğuyla oynamak için eğer pozitif çıkarsa doğal olarak temaslı oluyor, test yaparlarsa nasıl olduğunu öğrenmek istedim.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Arif Aykın yazdı:

Bizim çocukta 1. sınıfa gidiyor. -hemen hemen 2 hafta da bir hastalanıyoruz ufaktan öksürük ve burun akıntısı fakat kreşe gittiğinde de sürekli bu tarz durumlar yaşıyorduk ortada covid falan yoktu. Testi nasıl yapıyorlar çocuklardan burundan alınmayacak demişlerdi doğru mu bilgi verebilir misiniz? Çünkü bugün abimin eşi test verdi ateşi dün akşam 38.5 halsizlik var öksürük mevcut. Pazar günü çocuk abimlerle beraberdi onun çocuğuyla oynamak için eğer pozitif çıkarsa doğal olarak temaslı oluyor, test yaparlarsa nasıl olduğunu öğrenmek istedim.

Arif bey eşim hemşire o götürdü test vermeye. Ama burnundan sürüntü almadıklarını sadece ağzından sürüntü alarak test yaptıklarını söyledi. 

Çocuk için sıkıntılı bir durum yok yani. Emin olmak için gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Limoniyiz? 

Evet, hatta limoni az kalır. Sonra müsait zamanda konuşuruz teferruatını. Yerimde olacak bir çok kişi benden çok daha sert tepkiler verirdi emin ol.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Murat Gedik yazdı:

Arif bey eşim hemşire o götürdü test vermeye. Ama burnundan sürüntü almadıklarını sadece ağzından sürüntü alarak test yaptıklarını söyledi. 

Çocuk için sıkıntılı bir durum yok yani. Emin olmak için gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz. 

Çok teşekkürler şu an için getirecek durum yok inşallah oluşmazda 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Arif Aykın

Merhaba abiler kardeşler, 

Aşının önemine değinmek istiyorum bence ne kadar koruyucu olduğuna dair.

Abim, yengem ve çocuk pozitif oldular fakat içlerinde bir tek yengeme test yapıldı ve ondan dolayı pozitifler nereden kaptıkları belli değil. Olayın geçmişi şöyle, 09.10.2021 tarihinde yengem annemle beraber oturuyorlar sabahtan akşama kadar, akşam bize geliyorlar bizde oturuyorlar gece 01:00 a kadar. Pazar günü annem, kardeşim, abim, yengem, çocukları ve benim büyük çocuk bahçeye gidiyorlar 12:00 da ve akşam 21:00 a kadar bahçede oluyorlar. Pazartesi biz abimle beraber sabah 09:00 da mantar toplamaya gitmek için benim arabayla gidiyoruz yoldayken yengem arıyor ateşim var 37.8 çok halsizim diye dalar biz covidten şüphelenmiyoruz, sonra akşam üstü döndük abimle biz mantardan ve ayrıldık sonra görüşmedik. Şimdi yengem salı günü gidiyorlar test veriyorlar çarşamba günü yani 13 ünde pozitif olduğu sonucu çıkıyor. Bizler 2-3 gün full temaslı olmuş olduk ama bizlerde hiç bir belirti hiçbir sıkıntı mevcut değil annem biontech biz hanımla 3 sinovac aşılı kardeşim 1.5 ay önce pozitif oldu fakat yengemde bugün 10. Gün olmasına rağmen ateş ve öksürük devam nefes darlığı vardı, tat koku kaybı vardı, abimde 5 gündür tat koku yok başka sıkıntı yok, çocukta 8 gün önce ateş çıktı 2 gün sürdü başka sürmedi. Bugün yengem nefes alamıyorum diye hastahaneye getirdiler ve ciğerlerde ağır zatürre olduğundan hastahaneye yatırdılar. 3 yaşında çocuk var ortada mecbur ben aldım bende 2 tane çocuk var teki okula gidiyor okula göndermeyeceğim haftaya ne olur ne olmaz kimsenin günahına girmeye gerek yok. Sonuç yengem hastahanede abim refakatçi çocuk bende. Abim ve yengem aşı karşıtı olup normal grip abarttılar çok fazla hiç bir şey olmaz diyorlardı biz pozitif olduğumuzda çok abartıyorsunuz psikoloji bozdunuz o yüzden böyle ağır geçiriyor gibi hissediyorsunuz diyorlardı şimdi ise kendisi ağır geçiriyor. Allahım tez zamanda herkese acil şifalar versin inşallah şu illetten bir an önce kurtarsın dünyayı. 

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah. Geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tıp ve bilim ile mücadele etmek faydasız virüs dinlemiyor geçmiş olsun şifalar dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçmiş olsun,acil şifalar. 

Çalıştığım şirkette bizim kat minyatür wuhan oldu en son odada birlikte çalıştığımız arkadaşı gönderdim. Hergun test yapıyor şirket şimdilik negatifim bakalım 😅😅

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Tahir İlter yazdı:

Geçmiş olsun,acil şifalar. 

Çalıştığım şirkette bizim kat minyatür wuhan oldu en son odada birlikte çalıştığımız arkadaşı gönderdim. Hergun test yapıyor şirket şimdilik negatifim bakalım 😅😅

Diren Tahir abi 😃

Ben şeyi merak ediyorum. Bu hastalığı haberlerde ilk duymaya başladığımız zamanlarda sokaklarda yere yığılan insanlar vardı. Artık ölüyor mu bayılıyor mu bilmediğimiz. O görüntüler gerçek miydi acaba . Halen aklımda..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Bu hastalığı haberlerde ilk duymaya başladığımız zamanlarda sokaklarda yere yığılan insanlar vardı.

salgın yokken de yığılan çoktu, gerek madde kulanımı olabilir gerek ecel gerek tansiyon, medyanın hoşuna gitti görüntüler herhalde, vesile olmuştur, hala şu an istanbul da zombie gibi yürüyenler var, hadieseleri başka tabii

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Emre Şimşek yazdı:

Diren Tahir abi 😃

Ben şeyi merak ediyorum. Bu hastalığı haberlerde ilk duymaya başladığımız zamanlarda sokaklarda yere yığılan insanlar vardı. Artık ölüyor mu bayılıyor mu bilmediğimiz. O görüntüler gerçek miydi acaba . Halen aklımda..

Ayılan bayılan bilmiyorum ama delta cidden çok fena anında 5 kişiyi temize çıkardı. Şimdilik direnmeye devam 😅

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Emre Şimşek yazdı:

Diren Tahir abi 😃

O insanlar yüzünden ben kafayı yedim psikolojik destek alarak şu an ki hakime geldim. Önceden berbat durumdaydım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tahir İlter yazdı:

ama delta cidden çok fena

delta eskidi yenisi +%15 bulaş etkisi ile geldi geliyor belki bize de gelmiştir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Çağlar Bayur yazdı:

delta eskidi yenisi +%15 bulaş etkisi ile geldi geliyor belki bize de gelmiştir

Bugün okudum da ismini elon vermiş galiba. Ne güzel alfa delta gidiyorduk onun ismi bir değişik 🤓

Arif Aykın yazdı:

O insanlar yüzünden ben kafayı yedim psikolojik destek alarak şu an ki hakime geldim. Önceden berbat durumdaydım.

Bir çok kişi aynı durumdaydi maalesef. Sagolsun medya... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Arif Aykın yazdı:

Arif, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Bu salgının şakası yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bi arkadaşıma bayaa yalvardım aşı ol diye, benle tartışıyor içine ne var biliyormusun diye, çocuk sonra korona oldu, biraz ağır atlattı, tövbe etti aşı olacam dedi, hastalandıktan 6 ay sonra ancak aşı olunabiliyor, aşıya 10 gün kala tekrar corona oldu, 9 gün evinde nefes alamadı uyuyamadı perişan oldu, sinirden ağladığını bilirim. 2. Si çok fena vurdu, ölecek zannetti. 9 gün nefes alamamanın yanısıra dizleri kolları bacakları çok ağrıdı, su almaya üşeniyorum diyordu, kemiklerinin ağrısından çok sıkıntı çekti, 9 gün sonra bu semptomlar geçti, 3 4 gün de grip şeklinde öksürüğü devam etti. Yaklaşık 2 haftada iyileşti, şimdi komple tad alamıyor, geçenlerde yemek yemiş, yemek dolapta bozulmuş haberi yok, ekşimiş ama çocuk tadını alamıyor ne bilsin, bir gün sabahtam akşama kadar da karın ağrısı çekti o kadar hastalığın üstüne, allah korusun çok kötü durumlar. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız 

• Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun. Aşı durumlarınız neydi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Geçmiş olsun. Aşı durumlarınız neydi?

Saol sani 2 doz biontech 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Saol sani 2 doz biontech 

Hay Allah ya. Nasıl kapıldı peki, biliniyor mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...