Arif Aykın 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: şirket değil, ilçeymiş. Türkiye’nin ilk entegre Demir Çelik tesisi olsun o kadar 😂 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 (düzenlendi) Hastalara acil şifalar dilerim. Dün haberlerde yerli aşı için gönüllü olun diye haber vardı. Bir ay önce yerli aşı faz 3 çalışmaları için gönüllü oldum. Ne arayan var ne soran var. Bu işte bir bityeniğimi var ? Dostlar alışverişte görsün hesabımı ? Benden iyi denekmi var. Ne hastalık geçirdim nede başka aşıdan oldum. Sıfır beden işte. 7 Ekim 2021 tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Alptuğ, Teşekkürler Emmi Murat Gedik yazdı: İki gün önce de benim 1. sınıfa giden kızım pozitif çıktı. Cuma okuldan geldikten sonra 3-4 saate bir ateşi yükseldi başka bir belirti göstermedi. Biz de sadece ateş düşürücü kullandık. Pazartesi günü yapılan kan tahlili ve covid testi sonucu, bağışıklığının çok düştüğünü gördük. Ayrıca covid pozitif geldi test sonucu. Çok şükür ateş problemi ortadan kaldı. 3 gündür karantina altındayız. Ben temaslı olarak göründüğüm için 10 gün karantina da kalacağım. Geçmiş olsun inşallah bu şekilde geçer gider 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: daha önceden aşı oldunuz mu ? aşı oldu iseniz başka bir aşının faz 3 çalışmalarına katılamıyorsunuz En son 32 yıl önce ilkokulda olmuştum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Murat Hocam, basit geçmesi sevindirici. Çok teşekkür ederim. Evet sadece ateş oldu başka hiç bir belirti göstermedi. Alptuğ Özcan yazdı: Geçmiş olsun inşallah bu şekilde geçer gider Çok teşekkür ederim inşallah. Fatih Evcin yazdı: çok geçmiş olsun bu arada sizin aşı durumunuz neydi? 2 doz aşısı olanlara karantina yok diye okumuştum. Çok teşekkür ederim. Ben nisan ayında covid geçirmiştim. Hafif atlattım, sadece burnum aktı ve tat koku kaybı yaşadım. Aşılama ilk başladığı zaman 6 ay içerisinde covid geçirdiniz diye aşı yapmadılar. Ben de okullar başlasın olurum diye düşündüm. Sonra iş güç derken erteledik. En son robotik kodlama kursu verdim öğretmenlere ondan sonra olacaktım ki cuma kurs bitti. Kızımın ateşi başladı. Salı günü test sonucu pozitif oldu. Ben de şu anda hiç belirti olmadığı için test yapmadılar. O yüzden 10 gün karantinada kalacağım. Pozitif olsaydım 15 gün olacaktı. Eşim tek doz aşı yaptırdı. O yüzden eşim 5 gün sonra test verecek eğer negatif çıkarsa işinin başına dönecek. Çağlar Bayur yazdı: şifalar dilerim. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Murat Gedik yazdı: İki gün önce de benim 1. sınıfa giden kızım pozitif çıktı. Cuma okuldan geldikten sonra 3-4 saate bir ateşi yükseldi başka bir belirti göstermedi. Biz de sadece ateş düşürücü kullandık. Pazartesi günü yapılan kan tahlili ve covid testi sonucu, bağışıklığının çok düştüğünü gördük. Ayrıca covid pozitif geldi test sonucu. Çok şükür ateş problemi ortadan kaldı. 3 gündür karantina altındayız. Ben temaslı olarak göründüğüm için 10 gün karantina da kalacağım. Geçmiş olsun. Arif Aykın yazdı: Türkiye’nin ilk entegre Demir Çelik tesisi olsun o kadar 😂 Köprüler ve fabrikalar yapan bir fabrika olduğunu da ekleyelim. Türkiye'nin hemen her yerinde izi vardır. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Çok geçmiş olsun herkese, Allah şifalar versin.. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Murat Gedik yazdı: Çok teşekkür ederim. Evet sadece ateş oldu başka hiç bir belirti göstermedi. Çok teşekkür ederim inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben nisan ayında covid geçirmiştim. Hafif atlattım, sadece burnum aktı ve tat koku kaybı yaşadım. Aşılama ilk başladığı zaman 6 ay içerisinde covid geçirdiniz diye aşı yapmadılar. Ben de okullar başlasın olurum diye düşündüm. Sonra iş güç derken erteledik. En son robotik kodlama kursu verdim öğretmenlere ondan sonra olacaktım ki cuma kurs bitti. Kızımın ateşi başladı. Salı günü test sonucu pozitif oldu. Ben de şu anda hiç belirti olmadığı için test yapmadılar. O yüzden 10 gün karantinada kalacağım. Pozitif olsaydım 15 gün olacaktı. Eşim tek doz aşı yaptırdı. O yüzden eşim 5 gün sonra test verecek eğer negatif çıkarsa işinin başına dönecek. Çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun , ne derler olacağı varsa oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Herkese çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifaya kavuşmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Hastalara acil şifalar dilerim. Dün haberlerde yerli aşı için gönüllü olun diye haber vardı. Bir ay önce yerli aşı faz 3 çalışmaları için gönüllü oldum. Ne arayan var ne soran var. Bu işte bir bityeniğimi var ? Dostlar alışverişte görsün hesabımı ? Benden iyi denekmi var. Ne hastalık geçirdim nede başka aşıdan oldum. Sıfır beden işte. Bi arkadaşım da gönüllüydü hatta (onlar mı çağırdı bilmiyorum) yaptırmaya gitti ama yapmadan geri göndermişler. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Selçuk Keleş yazdı: Bi arkadaşım da gönüllüydü hatta (onlar mı çağırdı bilmiyorum) yaptırmaya gitti ama yapmadan geri göndermişler. Benimde duyduğum şöyle; Turkovak diye çağırıyorlar ama ne çıkarsa onu yapıyorız diyorlarmış. Mesela sinovakda çıkabilirmiş. Anlamakda güçlük çektiğim, biz turkovak faz 3 için denek oluyoruz ama arkadaş sinovak vuruyor. Başka şeylerde duydum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Burda filim var. Haberlerdede denek bulamıyoruz diye yaygara koparıyorlar. Aslı astarı olmayan mevzular. Yapamıyorsan deki, biz zıçtık batırdık yapamıyoruz ama kıvırtmak içinde bahane arıyoruz yalnız bahanede bulamıyoruz. Sağlık bakanlığının samimiyetine güvenmiyorum. Doğru bilgiler paylaştığınada inanmıyorum. Aslında ben medyada yazan hiçbirşeye inanmıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Yazmayı unuttum, ona da isterseniz diğerlerinden yapalım demişler sinirlenip dönmüş Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Her aşamadaki faz çalışmalarının içeriği ve amaçları hakkında bilgiler, kısa bir araştırma ile bulunabiliyor. https://cdn.istanbul.edu.tr/statics/istanbultip.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2015/02/2.Faz0IIIIII-ilaç-araştırmaları-ve-biyobelirteçler.pdf Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 (düzenlendi) Kayınpeder bu gün taburcu oldu. Taburcu olur olmaz düşündüğüm gibi 180 derece döndü, tabi şaşırtıcı bir durum değil, zaten biliyordum böyle olacağını. Dediğim gibi, iyileşti ve benim için önemli olan buydu. Sonuç olarak görüşmemeye kaldığım yerden devam... Bu arada ilginç bir bilgi; ilk pozitif test sonucundan tam 27 gün sonra yapılan testlerde halen pozitif çıkıyordu. 28. gün ilk negatif sonuç elde edildi. Acaba diyorum, bu 10 gün 15 gün falan, bizi mi kandırıyorlar? 11 Ekim 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Ağır geçen kişiler genelde negatife zor dönüyor, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Bu gün 10. sınıflarda derse girdim..Sınıf öğretmenleri dün pozitif olduğu için karantinaya girdi..Aslında tüm sınıf temaslı..Derste bir öğrencim çok rahatsız olduğu için izin aldı ve gitti..Gelmeyen bir öğrencimin cumartesi covitten dolayı babası vefat etmiş..Sınıfta çıt çıkmıyor..Keşke gevezelik etselerde gençler sessiz olun biraz deseydim... 4 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Metin Mankal yazdı: Bu gün 10. sınıflarda derse girdim..Sınıf öğretmenleri dün pozitif olduğu için karantinaya girdi..Aslında tüm sınıf temaslı..Derste bir öğrencim çok rahatsız olduğu için izin aldı ve gitti..Gelmeyen bir öğrencimin cumartesi covitten dolayı babası vefat etmiş..Sınıfta çıt çıkmıyor..Keşke gevezelik etselerde gençler sessiz olun biraz deseydim... İnsanın kızdığı şeylere bile özlem duyacağı kimin aklına gelirdi, 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Murat Sahın yazdı: Sonuç olarak görüşmemeye kaldığım yerden devam... Bu ne demek hocam? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Ümit Türk yazdı: Bu ne demek hocam? Hastayken destek olurum elimden geleni yaparım ama sağlığına kavuşunca görüşmüyorum demek oluyor. Vaktiyle çok uğraştım, elimden gelen ne varsa yaptım, anlamadı. Şimdi zaruri haller dışında görüşmüyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Murat Sahın yazdı: Hastayken destek olurum elimden geleni yaparım ama sağlığına kavuşunca görüşmüyorum demek oluyor. Vaktiyle çok uğraştım, elimden gelen ne varsa yaptım, anlamadı. Şimdi zaruri haller dışında görüşmüyorum. Limoniyiz? Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Selçuk Bakış yazdı: Ağır geçen kişiler genelde negatife zor dönüyor, geçmiş olsun. Herkese geçmiş olsun. Evet Selçuk bey. Kızım cuma günü ateşlenmeye başladı. Pazartesi test yapıldı. Salı günü sonuç pozitif. Cumartesi günü tekrar test verildi. Cumartesi akşam kızımın sonucu negatif geldi. Bence de ağır geçen vakalarda bulaştırıcılık uzun süre devam ediyor ve negatife dönme daha geç oluyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Murat Gedik yazdı: Kızım cuma günü ateşlenmeye başladı. Pazartesi test yapıldı. Salı günü sonuç pozitif. Cumartesi günü tekrar test verildi. Cumartesi akşam kızımın sonucu negatif geldi. Geçmiş olsun Murat. Sizler dikkat edin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Murat. Sizler dikkat edin. Çok teşekkür ederim abi. Dikkat ediyoruz ama çocuk 1. sınıf okulda belirti göstermeyen bir sınıf arkadaşından almış galiba. Şimdilik sınıfta tek pozitif kızım ama 5 tene belirti göstermeyen temaslı var onlar da karantinada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts