Alptuğ Özcan 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Geçen hafta ilk önce anneannem 3-4 gün sonra dedem covid olmuşlar. Nerden kaptıkları belli değil. Yaşları 75 üzeri. İkisi de 3 doz sinovak'lı. Anneannem hastalığın ilk 5 günü baya sorunlu geçti diyor, eklem ağrıları baş ağrısı halsizlik ateş vs. Daha sonra dedemde belirtiler başlayınca test yaptırdı o da pozitif çıktı. Ama çok şükür dedem çok çok hafif geçiriyor. Şuan ikisi de iyiye gidiyor çok şükür. Doğan Arşiray yazdı: anakoluna giden kız nezle gibi birşey getirdi. boğaz yanması ve nezle var şarıl şarıl. 5 gün sürdü. sıfır ateş sıfır yorgunluk. 3. günde annesi hasta oldu, tam iyileşirken kaynanam ve büyük kardeş hasta oldu boğaz acısı nezle ve hafif ateş, bende sadece hafif nezle var iki gündür. yeni covidimiz hayırlı oslun bence. Bizim kız kreşe başlayalı 7 hafta oldu. Başladığından beri 5. kez hasta oldu cumartesi günü. Hep aynı belirtiler. Ateş, burun akıntısı, halsizlik. Neredeyse her hafta sonuna doğru hasta oldu. 2-3 sürüyo geçiyor. 5. hastalıkta ateş diğer 4 hastalığına göre ateşi daha düşük seyretti. 37,9 max ölçtüğümüz derece. Bundan öncekilerde 39,8 i görmüştü en yüksek. Şuan hala iyileşmiş değil balgamlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var. Ateş 36,5-37lerde geziyor. Kız ne zaman hasta oldu 2 gün sonra ben de hasta oluyorum. Şuan bende de hafif burun akıntısı ve ses dönüklüğü var. Hastalık bende yutkunurken boğaz acımasıyla başladı sonra burun akıntısı ve ses dönmesiyle devam etti. Ateş yok. Hastalığın nereden geldiği belli ama bu normal grip mi yoksa covid mi bilmiyoruz tabi Eşim de ben de 2 doz Biontech'liyiz. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Geçen hafta ilk önce anneannem 3-4 gün sonra dedem covid olmuşlar. Nerden kaptıkları belli değil. Yaşları 75 üzeri. İkisi de 3 doz sinovak'lı. Anneannem hastalığın ilk 5 günü baya sorunlu geçti diyor, eklem ağrıları baş ağrısı halsizlik ateş vs. Daha sonra dedemde belirtiler başlayınca test yaptırdı o da pozitif çıktı. Ama çok şükür dedem çok çok hafif geçiriyor. Şuan ikisi de iyiye gidiyor çok şükür. Bizim kız kreşe başlayalı 7 hafta oldu. Başladığından beri 5. kez hasta oldu cumartesi günü. Hep aynı belirtiler. Ateş, burun akıntısı, halsizlik. Neredeyse her hafta sonuna doğru hasta oldu. 2-3 sürüyo geçiyor. 5. hastalıkta ateş diğer 4 hastalığına göre ateşi daha düşük seyretti. 37,9 max ölçtüğümüz derece. Bundan öncekilerde 39,8 i görmüştü en yüksek. Şuan hala iyileşmiş değil balgamlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var. Ateş 36,5-37lerde geziyor. Kız ne zaman hasta oldu 2 gün sonra ben de hasta oluyorum. Şuan bende de hafif burun akıntısı ve ses dönüklüğü var. Hastalık bende yutkunurken boğaz acımasıyla başladı sonra burun akıntısı ve ses dönmesiyle devam etti. Ateş yok. Hastalığın nereden geldiği belli ama bu normal grip mi yoksa covid mi bilmiyoruz tabi Eşim de ben de 2 doz Biontech'liyiz. Çok geçmiş olsun üstad. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Murat Sahın yazdı: Çok geçmiş olsun üstad. Teşekkürler. Bu kısır döngüden kurtulabiliriz inşallah Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Teşekkürler. Bu kısır döngüden kurtulabiliriz inşallah Geçmiş olsun, öyle bir döngüye girdik, dünya tersine döndü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Bizim kız kreşe başlayalı 7 hafta oldu. Başladığından beri 5. kez hasta oldu cumartesi günü. okul hastalığı o , kreşte tanışıyor her aile 3 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Bizim kız kreşe başlayalı 7 hafta oldu. Başladığından beri 5. kez hasta oldu cumartesi günü. Hep aynı belirtiler. Ateş, burun akıntısı, halsizlik. Neredeyse her hafta sonuna doğru hasta oldu. 2-3 sürüyo geçiyor. 5. hastalıkta ateş diğer 4 hastalığına göre ateşi daha düşük seyretti. 37,9 max ölçtüğümüz derece. Bundan öncekilerde 39,8 i görmüştü en yüksek. Şuan hala iyileşmiş değil balgamlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var. Ateş 36,5-37lerde geziyor. Kız ne zaman hasta oldu 2 gün sonra ben de hasta oluyorum. Şuan bende de hafif burun akıntısı ve ses dönüklüğü var. Hastalık bende yutkunurken boğaz acımasıyla başladı sonra burun akıntısı ve ses dönmesiyle devam etti. Ateş yok. Hastalığın nereden geldiği belli ama bu normal grip mi yoksa covid mi bilmiyoruz tabi Eşim de ben de 2 doz Biontech'liyiz. Çok geçmiş olsun. Bizim ufaklık da okula başladı ve aynı belirtilerle hasta. henüz geçmiş değil. Balgamlı öksürük var. Benim ve hanımın boğazlar hafif gıcık tarzı tahriş oldu fakat bu kadar. İkimiz de aşılı değiliz. Muhtemelen Covid değil. Hastane acil bölümü bu tarz şikayetlere bağlı çocuklarla dolu idi. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Benim çocukta 1. Sınıfa başladı 2 hafta önce ateş boğaz şişliği burun akıntısı ve ses değişikliği resmen öksürürken köpek gibi öksürüyordu doktorumuz anlaşılabilir olması için öyle konuşmuştu, sonra bizim ufaklığa geçti oda aynı 1 hafta kadar sürdü ikisinde de sonra geçti. Kreşe giderken de sık sık yaşıyorduk böyle durumu @Alptuğ Özcan geçmiş olsun 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Geçen hafta ilk önce anneannem 3-4 gün sonra dedem covid olmuşlar. Nerden kaptıkları belli değil. Yaşları 75 üzeri. İkisi de 3 doz sinovak'lı. Anneannem hastalığın ilk 5 günü baya sorunlu geçti diyor, eklem ağrıları baş ağrısı halsizlik ateş vs. Daha sonra dedemde belirtiler başlayınca test yaptırdı o da pozitif çıktı. Ama çok şükür dedem çok çok hafif geçiriyor. Şuan ikisi de iyiye gidiyor çok şükür. Bizim kız kreşe başlayalı 7 hafta oldu. Başladığından beri 5. kez hasta oldu cumartesi günü. Hep aynı belirtiler. Ateş, burun akıntısı, halsizlik. Neredeyse her hafta sonuna doğru hasta oldu. 2-3 sürüyo geçiyor. 5. hastalıkta ateş diğer 4 hastalığına göre ateşi daha düşük seyretti. 37,9 max ölçtüğümüz derece. Bundan öncekilerde 39,8 i görmüştü en yüksek. Şuan hala iyileşmiş değil balgamlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var. Ateş 36,5-37lerde geziyor. Kız ne zaman hasta oldu 2 gün sonra ben de hasta oluyorum. Şuan bende de hafif burun akıntısı ve ses dönüklüğü var. Hastalık bende yutkunurken boğaz acımasıyla başladı sonra burun akıntısı ve ses dönmesiyle devam etti. Ateş yok. Hastalığın nereden geldiği belli ama bu normal grip mi yoksa covid mi bilmiyoruz tabi Eşim de ben de 2 doz Biontech'liyiz. gecmis olsun.. Arif Aykın yazdı: Benim çocukta 1. Sınıfa başladı 2 hafta önce ateş boğaz şişliği burun akıntısı ve ses değişikliği resmen öksürürken köpek gibi öksürüyordu doktorumuz anlaşılabilir olması için öyle konuşmuştu, sonra bizim ufaklığa geçti oda aynı 1 hafta kadar sürdü ikisinde de sonra geçti. Kreşe giderken de sık sık yaşıyorduk böyle durumu @Alptuğ Özcan geçmiş olsun gecmis olsun arif.. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun, öyle bir döngüye girdik, dünya tersine döndü. Teşekkürler, 2 yıldır maskeyle dolana dolana bizim bağışıklıkta düşmüş herhalde önce çocuk peşine ben hasta oluyorum. Çağlar Bayur yazdı: okul hastalığı o , kreşte tanışıyor her aile Aynen abi çocuktan 2 gün sonra bende başlıyo hastalık Aydın Sert yazdı: Çok geçmiş olsun. Balgamlı öksürük var. Benim ve hanımın boğazlar hafif gıcık tarzı tahriş oldu fakat bu kadar. Teşekkürler. Evet çocukta balgamlı öksürük var çıkartmayı da bilmiyo o yüzden atamadı vücuttan. Bendeki de gıcık tarzı kaşınıyo öksürük yapıyo. Size de geçmiş olsun Arif Aykın yazdı: Benim çocukta 1. Sınıfa başladı 2 hafta önce ateş boğaz şişliği burun akıntısı ve ses değişikliği resmen öksürürken köpek gibi öksürüyordu doktorumuz anlaşılabilir olması için öyle konuşmuştu, sonra bizim ufaklığa geçti oda aynı 1 hafta kadar sürdü ikisinde de sonra geçti. Kreşe giderken de sık sık yaşıyorduk böyle durumu @Alptuğ Özcan geçmiş olsun Teşekkürler size de geçmiş olsun Alpay Sumer yazdı: gecmis olsun.. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Geçmiş olsun Alptuğ, Geçmiş olsun Arif 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2021 Paylaş 6 Ekim 2021 Arif Aykın yazdı: köpek gibi öksürüyordu o öksürük, tipik laranjit. çok illet birşey. asla geçmiyor. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: o öksürük, tipik laranjit. çok illet birşey. asla geçmiyor. Evet ya iki çocukta da aynı durum oldu tam birine antibiyotik kullandık mecbur önce vermedik sonra mecbur kaldık tam iyileşmeye başladı bu sefer kardeşinde başladı ona da direkt antibiyotik verdik doktorumuza sorarak sonra ikisi de iyileşti. Şu an büyük olan yine hasta olacak gibi havalarda geceler çok soğuk gündüzleri sıcak tam hasta olma havası. Dediğim gibi bu durumu sürekli yaşıyoruz bizim çocukta alerjik rinit var buna bağlı aranjit meydana geliyor. Mevsim geçişlerinde bir ilacımız var aslında onu kullanıyoruz ama tam dönemi denk gelmiyor sanırım. 7 Ekim 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Çalıştığım şirket, ya aşılarınızı tam olarak yapacaksınız yada her hafta pazartesi test sonucu ile geleceksiniz diyor. Yoksa şutungen... Yakında kurumsal şirketlerin çoğu bu kararı alacaktır. 5 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Çalıştığım şirket, ya aşılarınızı tam olarak yapacaksınız yada her hafta pazartesi test sonucu ile geleceksiniz diyor. Yoksa şutungen... Yakında kurumsal şirketlerin çoğu bu kararı alacaktır. Bizim şirket Cumhurbaşkanlığı PCR testi zorunlu tuttuğu haftadan itibaren bu işlemi uyguluyor. İşten çıkartma olmadı sanırım çünkü herkes yaptırıyor. Toplam 5000 civarı çalışan var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Çalıştığım şirket, ya aşılarınızı tam olarak yapacaksınız yada her hafta pazartesi test sonucu ile geleceksiniz diyor. Yoksa şutungen... Yakında kurumsal şirketlerin çoğu bu kararı alacaktır. sonra test negatif % si nasıl fazla çıktı... güzel bir yan etki 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 İki gün önce de benim 1. sınıfa giden kızım pozitif çıktı. Cuma okuldan geldikten sonra 3-4 saate bir ateşi yükseldi başka bir belirti göstermedi. Biz de sadece ateş düşürücü kullandık. Pazartesi günü yapılan kan tahlili ve covid testi sonucu, bağışıklığının çok düştüğünü gördük. Ayrıca covid pozitif geldi test sonucu. Çok şükür ateş problemi ortadan kaldı. 3 gündür karantina altındayız. Ben temaslı olarak göründüğüm için 10 gün karantina da kalacağım. 3 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Geçmiş olsun Murat Hocam, basit geçmesi sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Arif Aykın yazdı: Bizim şirket Cumhurbaşkanlığı PCR testi zorunlu tuttuğu haftadan itibaren bu işlemi uyguluyor. İşten çıkartma olmadı sanırım çünkü herkes yaptırıyor. Toplam 5000 civarı çalışan var. şirket değil, ilçeymiş. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Çalıştığım şirket, ya aşılarınızı tam olarak yapacaksınız yada her hafta pazartesi test sonucu ile geleceksiniz diyor. Yoksa şutungen... Yakında kurumsal şirketlerin çoğu bu kararı alacaktır. Her şirket böyle yapmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Murat Gedik yazdı: İki gün önce de benim 1. sınıfa giden kızım pozitif çıktı. Cuma okuldan geldikten sonra 3-4 saate bir ateşi yükseldi başka bir belirti göstermedi. Biz de sadece ateş düşürücü kullandık. Pazartesi günü yapılan kan tahlili ve covid testi sonucu, bağışıklığının çok düştüğünü gördük. Ayrıca covid pozitif geldi test sonucu. Çok şükür ateş problemi ortadan kaldı. 3 gündür karantina altındayız. Ben temaslı olarak göründüğüm için 10 gün karantina da kalacağım. şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Şimdi Tofaş mail attı. 18 ekimden itibaren 2 doz aşısı olmayan çalışan-tedarikçi-ziyaretçi fabrikaya alınmayacakmış. Murat Gedik yazdı: İki gün önce de benim 1. sınıfa giden kızım pozitif çıktı. Cuma okuldan geldikten sonra 3-4 saate bir ateşi yükseldi başka bir belirti göstermedi. Biz de sadece ateş düşürücü kullandık. Pazartesi günü yapılan kan tahlili ve covid testi sonucu, bağışıklığının çok düştüğünü gördük. Ayrıca covid pozitif geldi test sonucu. Çok şükür ateş problemi ortadan kaldı. 3 gündür karantina altındayız. Ben temaslı olarak göründüğüm için 10 gün karantina da kalacağım. çok geçmiş olsun bu arada sizin aşı durumunuz neydi? 2 doz aşısı olanlara karantina yok diye okumuştum. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Fatih Evcin yazdı: Şimdi Tofaş mail attı. 18 ekimden itibaren 2 doz aşısı olmayan çalışan-tedarikçi-ziyaretçi fabrikaya alınmayacakmış. Tüm koç grubu aynı şekilde hareket eder. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Fatih Evcin yazdı: Şimdi Tofaş mail attı. 18 ekimden itibaren 2 doz aşısı olmayan çalışan-tedarikçi-ziyaretçi fabrikaya alınmayacakmış. çok geçmiş olsun bu arada sizin aşı durumunuz neydi? 2 doz aşısı olanlara karantina yok diye okumuştum. Pcr negatif test getireni alacaklar mı? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Pcr negatif test getireni alacaklar mı? Son 48 saat içerisinde alınmış negatif test sonucu ile girilebilecekmiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts