Servet Aydın 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 belki bagisiklik sistemi daha uyanik oldugu icindir.Ota bka hapşıran pıskıran ben rahat atlatırım o halde 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Ota bka hapşıran pıskıran ben rahat atlatırım o halde hapşırmak covidin yerleşmesini önlüyormuş zaten seneye başka başka da açıklanır belkii 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Osuruk kokusundan kaçıyor derlerse şaşırmam 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 hintliler inek ahılında yerlerde yuvarlanmış, Dr. tavsiyesi ile . YTD. vesile ile bunlar mars a falan cihaz yolladı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Mert Gulkokan yazdı: 5 6 senedir yaz alerjim var önceden hiç yoktu güneş te çok değişti, bugün de sağlam patladı mesela Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Osuruk kokusundan kaçıyor derlerse şaşırmam Market sırasında beklerken adam koymuş osuruğu. Dönmüş arkasında sırada bekleyen müşteriye sormuş. - Sesi duydun mu? - Evet duydum, demiş. - O halde sosyal mesafeye uymuyorsun biraz mesafe aç, demiş ve kokuyu hissettin mi diye ilave soru ile konuya devam etmiş. - Onu da hissettim, demiş. - Sana iyi bir haberim var. Koku duyun hala yerinde. Bu da demek oluyor ki, Covid değilsin. Bu duruma sevinmelisin, demiş. Yani mantıklı bir yaklaşım... 3 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Market sırasında beklerken adam koymuş osuruğu. Dönmüş arkasında sırada bekleyen müşteriye sormuş. - Sesi duydun mu? - Evet duydum, demiş. - O halde sosyal mesafeye uymuyorsun biraz mesafe aç, demiş ve kokuyu hissettin mi diye ilave soru ile konuya devam etmiş. - Onu da hissettim, demiş. - Sana iyi bir haberim var. Koku duyun hala yerinde. Bu da demek oluyor ki, Covid değilsin. Bu duruma sevinmelisin, demiş. Yani mantıklı bir yaklaşım... https://www.instagram.com/p/CFQunV2DC-H/?igshid=1tt6kof24e18g 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? güneşe çık hocam. tercihen çıplak. D vitamini sentezlemek lazım. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Doğan Arşiray yazdı: güneşe çık hocam. tercihen çıplak. D vitamini sentezlemek lazım. Abi karantindayım çıkamam. Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi karantindayım çıkamam. Balkon vs varsa güneş iyidir 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? Kimse sorumluluk almamak için iç yada içme demez. Güvendiğiniz bir doktor varsa, sağlık durumunuzu bilerek size cevap versin. C ve D vitamini için suda eritilen takviyeler var. Asprin için de doktora danışmanız iyi olur. Bol bol sıvı almak iyi gelir. Enerji verecek şeylerle beslenin ve hareketsiz kalmayın. Evi havalandırın, temiz hava şart. geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? Çok geçmiş olsun. Bizler kullanmadık 5 gün boyunca özel hastahanenin vermiş olduğu ilaçları kullandık sonrasında herhangi bir iyileşme göremeyince kullanalım dedik. Hanımla ben sabah akşam 8 er adet aldık sabah kalktık hanım içmiş gibi sarhoş gibi resmen kendi kendine gülüyor konuşuyor hareketler yapıyor benim bacaklar uyuşuyordu bıraktık sabah tekrar 3 adet almadık. Biz bol bol vitamin ağırlıklı sebze tükettik ve somon balığı tüketimi yaptık. Aynı zamanda dağ kekiği buharı çekip çayını içtik. Asprin olayı ise aşı olanların bile kullanması gerektiğini söylüyorlar 1-2 hafta covid pıhtılaşmaya sebebiyet verdiğinden dolayı öneriyoruz diyor doktorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Aile hekiminizi arayıp ondan tavsiye isteyin. Eve getirilen ilaçları ihmal etmemenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Erdem Doğan yazdı: Kimse sorumluluk almamak için iç yada içme demez. Güvendiğiniz bir doktor varsa, sağlık durumunuzu bilerek size cevap versin. C ve D vitamini için suda eritilen takviyeler var. Asprin için de doktora danışmanız iyi olur. Bol bol sıvı almak iyi gelir. Enerji verecek şeylerle beslenin ve hareketsiz kalmayın. Evi havalandırın, temiz hava şart. geçmiş olsun. Doktora sordum ben al veya alma diyemem ama ben olsam almam dedi. 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? Harun Bey geçmiş olsun, ben şu an karantinanın 11. günündeyim. Belirtiler ilk 4-5 gün kendini belli etti sonrasında hafif baş ağrısı ve hala devam eden tat ve koku kaybı kaldı. Ben antiviral ilacı kullandım, annem de kullandı. Sadece dedem ileri yaşta olduğu için ona tavsiye edilmedi. İlacın etkisi ilk başlarda kullanılırsa ortaya çıkıyor ve virüsün çoğalma hızını zayıflatarak ciğere inmesini engelliyor ama geç teşhis sonrası kullanmanın fayda etmediği yönünde yorumlar var. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun geçmiş olsun. Çocuğa filan bulaşmadı di mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun geçmiş olsun.. Bu ilaç acaba öksürük şurubu gibi mi çalışıyor.. Öksürük şurubu da öksürüğü artırır ya.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Harun geçmiş olsun. Çocuğa filan bulaşmadı di mi Abi muhtemelen onlardan bana geçti. İlk önce onlar hasta oldu. Ama şimdi iyiler ikisi de. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi karantindayım çıkamam. balkon yokmu? kapının önü yokmu? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de sonunda pozitif çıktım. Favipiravir getireceklermiş. Kimisi sakın yutma, kimisi de mutlaka yut diyor ne yapsam bilemedim. Bir de Coraspin ve C ve D3 vitamini al diyenler oldu. Ne yutayım arkadaşlar. Testi dün akşam verdim. Şu an genel durumum iyi ateşim 37.2 başka da bir şey yok. Kafamda hafif ağırlık var o kadar. Acaba erken dönemde miyim şu an? Geçmiş olsun. Aşı olmuş muydunuz? 3 sinovac aşılı bir yakınım bugün pozitif çıktı. Farenjit gibi geçiriyor, ağrı ateş yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Doğan Arşiray yazdı: balkon yokmu? kapının önü yokmu? Kapının önüne çıplak çıkınca d vitaminini uzun süre göremeyeceği yere koymasınlar kendisini 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de Geçmiş olsun Allah şifa versin Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 İbrahim Arslan yazdı: Geçmiş olsun. Aşı olmuş muydunuz? 3 sinovac aşılı bir yakınım bugün pozitif çıktı. Farenjit gibi geçiriyor, ağrı ateş yok. 1 doz olmuştum 2. si yarın olacaktım. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts