Yusuf Taş 30 Nisan 2021 Paylaş 30 Nisan 2021 Güzel dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Dert paylaştıkça küçülür demişler, burası da bizim ailemiz sayılır diyerek paylaşmak istedim. Herkese çok teşekkürler. 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2021 2 gündür kuru öksürük ve geniz akıntısı var, muhtemel üşüttüm ama yine de 2 gündür evden çıkmıyorum, yarın öksürük düzelmez ise gidip test vereceğim. Ateş, koku kaybı, ağrı sızı gibi hiçbir semptom yok ama emin olmak istiyorum. Geçen Eylül normalini atlattık, mutasyonlusu ile uğraşmayız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 2 gündür kuru öksürük ve geniz akıntısı var, muhtemel üşüttüm ama yine de 2 gündür evden çıkmıyorum, yarın öksürük düzelmez ise gidip test vereceğim. Ateş, koku kaybı, ağrı sızı gibi hiçbir semptom yok ama emin olmak istiyorum. Geçen Eylül normalini atlattık, mutasyonlusu ile uğraşmayız inşallah.Sen aşı olmadın mı Ahmet ağam Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Sen aşı olmadın mı Ahmet ağam Yok abi olmadım. Nefroloğum uygun görmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Ahmet Kiriş yazdı: 2 gündür kuru öksürük ve geniz akıntısı var, muhtemel üşüttüm ama yine de 2 gündür evden çıkmıyorum, yarın öksürük düzelmez ise gidip test vereceğim. Ateş, koku kaybı, ağrı sızı gibi hiçbir semptom yok ama emin olmak istiyorum. Geçen Eylül normalini atlattık, mutasyonlusu ile uğraşmayız inşallah. Allah esirgesin. dikkat et kendine. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Ahmet Kiriş yazdı: 2 gündür kuru öksürük ve geniz akıntısı var, muhtemel üşüttüm ama yine de 2 gündür evden çıkmıyorum, yarın öksürük düzelmez ise gidip test vereceğim. Ateş, koku kaybı, ağrı sızı gibi hiçbir semptom yok ama emin olmak istiyorum. Geçen Eylül normalini atlattık, mutasyonlusu ile uğraşmayız inşallah. Geçmiş olsun abi. Bu ara havalardan dolayı soğuk algınlığı fazla. İnşallah senin de öyledir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Yok abi olmadım. Nefroloğum uygun görmedi. Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum olmaz. Bir de nefroloğa hangi sebeple gidiyorsunuz?(Eğer bir sebepse cevaplamayabilirsiniz) Ben de üroloğa sorduğumda topu enfeksiyon birimine attı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Şimdi ben 1. doz biontech oldum ya Hiç belirti veya etki görmedim. Bu iyi bişey mi, kötü bişey mi ? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi ben 1. doz biontech oldum ya Hiç belirti veya etki görmedim. Bu iyi bişey mi, kötü bişey mi ? Bence iyi birşey emmi. Zaten bu aşı koruma amaçlı. Eğer bir etkisini görürsen sorun var demektir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Mehmet Yeter yazdı: Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum olmaz. Bir de nefroloğa hangi sebeple gidiyorsunuz?(Eğer bir sebepse cevaplamayabilirsiniz) Ben de üroloğa sorduğumda topu enfeksiyon birimine attı. Böbrek nakli oldum 2014 yılında. Kontrol amaçlı. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi ben 1. doz biontech oldum ya Hiç belirti veya etki görmedim. Bu iyi bişey mi, kötü bişey mi ? Ben de aynı durumdayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Böbrek nakli oldum 2014 yılında. Kontrol amaçlı. Çok geçmiş olsun. Ben de iki sene önce sol böbreğimi aldırmak zorunda kaldım. Ancak doktoruma sorduğumda bir şey diyemedi. Bu yüzden aşı önceliğim gelmesine rağmen aşı olamadım. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi ben 1. doz biontech oldum ya Hiç belirti veya etki görmedim. Bu iyi bişey mi, kötü bişey mi ? Belirti göstermesi veya göstermemesi kişinin bünyesine göre değişiyor. Birde kişinin o anki durumu ile de ilgili oluyor. Eğer vücutta yorgunluk, kırgınlık veya soğuk algınlığı gibi etkenler varsa aşı sonrası belirtiler olabiliyor. Mesela ben ilk doz sinovac aşısını oldum, hiç bir etkisini hissetmedim. Fakat aşı olduktan 1 hafta sonra acaip bir baş ağrım oldu ve 5-6 gün devam etti. Aşının etkisi midir nedir bilemiyorum. Eşimde hiç bir sıkıntı olmadı. Sıkıntı olmaması gayet iyi. Demek ki bünye sağlam. Maaşallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Mehmet Yeter yazdı: Çok geçmiş olsun. Ben de iki sene önce sol böbreğimi aldırmak zorunda kaldım. Ancak doktoruma sorduğumda bir şey diyemedi. Bu yüzden aşı önceliğim gelmesine rağmen aşı olamadım. geçmiş olsun Mehmet Hocam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: geçmiş olsun Mehmet Hocam. Teşekkür ederim Haluk hocam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Yusuf Taş yazdı: Bu illetin bulaştığı herkese geçmiş olsun, inşallah daha kötü günler gelmeden bu illet hastalığı yeneriz. Maalesef bizde yakalandık, biraz klişe gelecek ama gerçekten çok dikkat ediyorduk, hala nereden bulaştığı konusunda kesin bir fikrimiz yok, en muhtemel bulaş kaynağı okul, yüz yüze eğitime gidiyorduk . Eşimle tüp bebek tedavisine başlamıştık ki o yüzden iki kat daha dikkatliydik, (sakınan göze çöp batar yerinde bir söz olur burafa sanırım). Eşimin sırt ağrısı ile başladı öyle olunca teste gittik, benim negatif çıktı ama ben güvenmedim, ateş vb belirtiler olmadı ama. Eşimin biraz ağır geçti, koku, tat alma duyusu gitti, ilaç alerji yaptı ki karantina biteli 5 gün oldu hala alerji devam ediyor. Tüp bebek tedavisinde ilaçlara başlamıştık ve bilenler vardır, ilaçlar biraz pahalı, doktora gitmek için 180 km yol gidip geliyorum,şimdi kullandığımız ilaçlar ve gidip gelmelerimiz boşa gitti, tedavi süreci uzadı. Giden paraya mı, zamana mı tedavinin en az bir ay ertelenmesine mi yanayım bilemiyorum. Şükür ki tedavinin ileri aşamalarında veya hamilelik sırasında yakalansaydık daha kötü olabilirdi diyorum. Aman dikkat, bu illet, kimde ne etki bırakacak, nereden gelecek inanın belli olmuyor. geçmiş olsun. üç sefer tüp bebek denemiş biri olarak hayallerin yıkılması en büyük kayıp oluyor. ne kayıp edilen zaman nede para en çok umutların başka sefere kalması insanı en çok üzen. vardır buda da bir hayır belki ileriki aşamalarda daha çok zarar vermiş olacaktı. daha büyük kayıplara sebep olacaktı bununla geçmiş olsun umarım sizde bizim gibi sonunda yavrunuzu kucağınıza sağlıklı bir şekilde almış olursunuz. biz yavrumuzu kucağımıza alalı 10 yıl oldu gerçi artık kucağıma sığmıyor ama ilk gördüğümde erke doğumdan dolayı elim kadardı abartmıyorum elim kadar ancak vardı şimdi ise kucağıma sığmıyor. hayallerin yıkılmasına izin vermeyin umutsuzluğa kapılmayın sadece daha zamanın gelmediğini güzel günlerin biraz ertelendiğini düşünün ve uykusuz günlere hazırlıklı olun bol bol uyuyun sonra ihtiyacınız olacak. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Yusuf Taş yazdı: Maalesef bizde yakalandık, Tüp bebek tedavisinde ilaçlara başlamıştık Geçmiş olsun hocam. Pes etmek yok. Biz 16 yılın sonunda başarılı olduk. Bir çok ünlü doktora, sayılı hastaneye gittik. başarısız olduk, Sonunda bir fakulte hastanesine yeni açılan tüp bebek servisinde başarılı olduk.. 9 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin. Geçmiş olsun hocam. 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 geçmiş olsun. üç sefer tüp bebek denemiş biri olarak hayallerin yıkılması en büyük kayıp oluyor. ne kayıp edilen zaman nede para en çok umutların başka sefere kalması insanı en çok üzen. vardır buda da bir hayır belki ileriki aşamalarda daha çok zarar vermiş olacaktı. daha büyük kayıplara sebep olacaktı bununla geçmiş olsun umarım sizde bizim gibi sonunda yavrunuzu kucağınıza sağlıklı bir şekilde almış olursunuz. biz yavrumuzu kucağımıza alalı 10 yıl oldu gerçi artık kucağıma sığmıyor ama ilk gördüğümde erke doğumdan dolayı elim kadardı abartmıyorum elim kadar ancak vardı şimdi ise kucağıma sığmıyor. hayallerin yıkılmasına izin vermeyin umutsuzluğa kapılmayın sadece daha zamanın gelmediğini güzel günlerin biraz ertelendiğini düşünün ve uykusuz günlere hazırlıklı olun bol bol uyuyun sonra ihtiyacınız olacak. Allah razı olsun Mehmet Bey, o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki, Rabbim yavrunuzu sizlere bağışlasın, ömrü uzun bahtı açık olsun.Uyku depolamaya başladım şimdiden [emoji4] Geçmiş olsun hocam. Pes etmek yok. Biz 16 yılın sonunda başarılı olduk. Bir çok ünlü doktora, sayılı hastaneye gittik. başarısız olduk, Sonunda bir fakulte hastanesine yeni açılan tüp bebek servisinde başarılı olduk.. Çok teşekkür ederim Mehmet Abi, bazen insan düşünüyor, bu konuda tek miyim diye, yalnız olmadığımızı ve sonucu güzel biten tedavileri gördükçe umudumuz artıyor. Evladınızı Rabbim size bağışlasın, bahtı açık ömrü mutlulukla dolsun. Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin. Geçmiş olsun hocam.Allah razı olsun Muhammet Bey, teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Alerjisi olanlar , coviti hafif atlatıyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Alerjisi olanlar , coviti hafif atlatıyormuş. onun tıbbi araştırması yapılmıştı ve ilinti bulunmamıştı , yeni bir yayın var mı ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: onun tıbbi araştırması yapılmıştı ve ilinti bulunmamıştı , yeni bir yayın var mı ? Pendik Devlet hastanesinden bir doktor hanım 230 hastası üzerinde yaptığı çalışma, İngilizlere ait Sağlık dergisinde bülten olarak yayınlanmış. Sabah Fox haberde çıktı. Doktor hanımla röportaj yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Alerjisi olanlar , coviti hafif atlatıyormuş. belki bagisiklik sistemi daha uyanik oldugu icindir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Prof Dr. İftihar Köksal, Prof Dr. Esin Davutoğlu, Prof Dr. Sevilay Şenol, konuşmuş bir de Melek Musso Dogan Arsiray yazdı: belki bagisiklik sistemi daha uyanik oldugu icindir. https://allergiecheck.de/allergie-und-covid-19-der-pollensaison-symptome-unterschiede-und-allergiebehandlung ikisinin semptomları birbirne karışıyor, bu daha zorlayıcı oluyor tespit için. bende de olduğu için yakın takipteyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts