İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Aydın Sert

Geçmiş olsun Cihat abi.

En kısa sürede eski sağlığına kavuşursun inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Allah şifalar versin inşallah,geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Cihat geçmiş olsun. Çok şükür. Sorum şu, sigara içermisin?
Kronik rahatsızlığım yok. İçki, sigara yok. Tansiyon, şeker, karaciğerde yağlanma yok. Pandemi başlayana kadar düzenli spor yapıyordum. Doktorumun söylediği ilk yakalanma sebebim enfeksiyon değerimin çok yüksek olmasıymış.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Geçen test vermiştim negatif çıkmıştı. Halen düzenlemedik aksine eklem yerlerim belim de ağrımaya başladı. Sabah tekrar test yaptırdım. Hayrolsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mert Yeldan yazdı:

Geçen test vermiştim negatif çıkmıştı. Halen düzenlemedik aksine eklem yerlerim belim de ağrımaya başladı. Sabah tekrar test yaptırdım. Hayrolsun.

Sonuç çıkana kadar izole et kendini.. Geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Sonuç çıkana kadar izole et kendini.. Geçmiş olsun. 

Ettim evdeyim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin emoji106.png

Çok geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Bu ara benzer şikayetler ile seyreden grip vakaları artmaya başladı.

Gerçi covid de bir grip türü ama doktora giden arkadaşlara grip deyip gönderiyorlar. Testleri negatif bu arada.

Yorgunluk hali, eklem ağrıları  gibi şikayetleri var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Cihat bey geçmiş olsun.

@Ümit Türk sende durum ne? İyileştin mi dostum?

Abi biz iyiyiz düzeldik. Annem babamda pozitif çıktı. Ama iyiler ayaktalar. 8. Gün bugün. Cumartesi günü son pazar serbestiz

Annemler salı günü son.

kayınvalide kayınço kayınpederde pozitifti iyileşemediler daha. 

Mert Gulkokan yazdı:

Boğaz ağrınız ve ses kısılması varsa büyük ihtimal covidsiniz diyen paylaşımlar var
Takip ettiğim birisi paylaştı 3 arkadaşım bu şikayet ile gitti 3 üde pozitif çıktı hemen test yaptırın diyor

Ben pozitif çıkınca ofis arkadaşlarıma haber verdim biri hemen gidip yaptı sadece boğaz ağrısı vardı pozitif çıktı o da baya sorunlu geçiyor 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Abi biz iyiyiz düzeldik. Annem babamda pozitif çıktı. Ama iyiler ayaktalar. 8. Gün bugün. Cumartesi günü son pazar serbestiz

Annemler salı günü son.

kayınvalide kayınço kayınpederde pozitifti iyileşemediler daha. 

Ben pozitif çıkınca ofis arkadaşlarıma haber verdim biri hemen gidip yaptı sadece boğaz ağrısı vardı pozitif çıktı o da baya sorunlu geçiyor 

Tekrar geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin emoji106.png

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İkinci kez negatif çıkıyorum. Boğaz ve baş ağrım devam ediyor.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Bizimde iş yerinde arkadaşın annesi pozitif çıktı sonra arkadaş pozitif olduğunu öğrendik bugün aynı vardiyada çalışan 4 kişiyi gönderdik eve onlar test verdiler eğer onlarda da pozitif çıkan olursa 6 kişi daha göndereceğiz :( 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Arif Aykın yazdı:

Bizimde iş yerinde arkadaşın annesi pozitif çıktı sonra arkadaş pozitif olduğunu öğrendik bugün aynı vardiyada çalışan 4 kişiyi gönderdik eve onlar test verdiler eğer onlarda da pozitif çıkan olursa 6 kişi daha göndereceğiz :( 

sonra onlar da ailelerine v.s bulaştıracak. bu hızla yayılırsa ne aşı ne tedbirler işe yarar. az önce sakin yerlerde yürüyüş yaptım. kafelerde millet ağız ağıza.bu iş kendisi istemeden bitmeyecek .geçmiş olsun bu arada herkese .

Yorum bağlantısı
Metin Mankal
(düzenlendi)

Cumartesi 15 gün olacak..Hala hastayım ve negatifim..Okulum negatifsen geleceksin diyor..Bazan öksürükten boğulacak gibi oluyorum..Eklem ağrısı ve halsizlik devam ediyor..Bildiğiniz sürünüyorum..

Pozitif olan öğretmen sayımız fazla..Onların derslerinide dolduruyoruz..Nefes alacak vaktimiz yok..

tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Cumartesi 15 gün olacak..Hala hastayım ve negatifim..Okulum negatifsen geleceksin diyor..Bazan öksürükten boğulacak gibi oluyorum..Eklem ağrısı ve halsizlik devam ediyor..Bildiğiniz sürünüyorum..

Aynı ben.. benim 1 hafta bitti.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Aynı ben.. benim 1 hafta bitti.
Göğüs hastalıklarına muayne ol Mert. Test ile çıkmayan BT ile çıkıyor bazen.
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Mankal yazdı:

Pozitif olan öğretmen sayımız fazla..Onların derslerinide dolduruyoruz..Nefes alacak vaktimiz yok..

Geçmiş olsun Metin hocam. Hafif yürüyüşler yapın ve bol su tüketin bir süre sonra iyi gelecektir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Çok büyük geçmiş olsun. Nasıl kaptığnızı biliyor musunuz peki?

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Abi çok geçmiş olsun, dikkat et, bilgilendir bizleri..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Tekrardan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

Testte görünmeyen tomografi de kesin görülüyor o yüzden bizzat polikliniğe gitmekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Öksürük varsa ve test negatif çıkıyorsa mutlaka BT çektirin. İş yerinde usta pozitif çıktı, eşi ve oğlu negatifti. 3-5 gün sonra eşi öksürmeye başlamış ama pcr yine negatif çıkmış. BT çekilince covid tanısı ile tedaviye başlandı. 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Haluk Şentürk yazdı:

sonra onlar da ailelerine v.s bulaştıracak. bu hızla yayılırsa ne aşı ne tedbirler işe yarar. az önce sakin yerlerde yürüyüş yaptım. kafelerde millet ağız ağıza.bu iş kendisi istemeden bitmeyecek .geçmiş olsun bu arada herkese .

Ben iş yoğunluğundan dolayı yürüyüşü bıraktım tekrar başlayacağım ama dediğiniz gibi cafeler restorantlar dip dibe iç içe insanlarla dolu. Bu şekilde bitme işlemi çok zor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...