İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Selim Kaya
Mert Gulkokan yazdı:

Tarhan Telli piyasadaki maskeleri toplayıp yurtdışına göndermiş

TT Motor değil miydi bu abi? Ne ara maske işine girmiş? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Çağlar Bayur yazdı:

gündemde olmasın dedi en yetkili bakanımız kimseye faydası yok dedi, kednisi dedi valla. olan olmuş manası çıkardım, affeden affetsin :mangal:

Aynen öyle abi okudum bende boşuna çomak sokup durmayın hatalarını anladılar ama iş işten geçti dedi resmen ama sanki cenaze namazında en ön safta kalabalık içerisinde kendisi yokmuş gibi 🤗🤗

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Mert Gulkokan yazdı:

Ooooooo
Adam avrupa ve ortadoğunun en büyük nitril eldiven fabrikasını gebzeye kuruyor yılda 14 milyar adet üretecek

Girişimci ruhu böyle bir şey demek ki. :good1:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ooooooo
Adam avrupa ve ortadoğunun en büyük nitril eldiven fabrikasını gebzeye kuruyor yılda 14 milyar adet üretecek
Kaç portif çalışır orada kimbilir
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Herkese merhaba

Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin [emoji106]

• Beğen 3
  • Üzgün 20
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin emoji106.png

Oooo geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah 😞😞😞 dikkat et 

Varmıydı kronik rahatsızlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin emoji106.png

Cihat hocam geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Geçmiş olsun abi. İnşallah tez zamanda ayaklanırsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

geçmiş olsun şifalar dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Geçmiş olsun Cihat bey, acil şifalar dilerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Cihat abi çok geçmiş olsun acil şifalar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

geçmiş olsun Cihat Bey,acil şifalar dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Cihat çok geçmiş olsun.. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Cihat Küçükay yazdı:

Herkese merhaba

Zorlu bir dönem atlatmışsınız. Büyük geçmiş olsun. 

İnşaallah kısa sürede toparlanıp, tam anlamıyla sağlığınıza kavuşursunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cihat geçmiş olsun. Çok şükür. Sorum şu, sigara içermisin?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Geçmiş olsun cihat bey, Allahtan acil şifalar diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...