Selim Kaya 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: Tarhan Telli piyasadaki maskeleri toplayıp yurtdışına göndermiş TT Motor değil miydi bu abi? Ne ara maske işine girmiş? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: gündemde olmasın dedi en yetkili bakanımız kimseye faydası yok dedi, kednisi dedi valla. olan olmuş manası çıkardım, affeden affetsin Aynen öyle abi okudum bende boşuna çomak sokup durmayın hatalarını anladılar ama iş işten geçti dedi resmen ama sanki cenaze namazında en ön safta kalabalık içerisinde kendisi yokmuş gibi 🤗🤗 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: Ooooooo Adam avrupa ve ortadoğunun en büyük nitril eldiven fabrikasını gebzeye kuruyor yılda 14 milyar adet üretecek Girişimci ruhu böyle bir şey demek ki. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2021 Paylaş 30 Mart 2021 Ooooooo Adam avrupa ve ortadoğunun en büyük nitril eldiven fabrikasını gebzeye kuruyor yılda 14 milyar adet üretecekKaç portif çalışır orada kimbilir Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Herkese merhabaBende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin [emoji106] 3 20 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Oooo geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah 😞😞😞 dikkat et Varmıydı kronik rahatsızlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Cihat hocam geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Geçmiş olsun abi. İnşallah tez zamanda ayaklanırsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin geçmiş olsun şifalar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Geçmiş olsun Cihat bey, acil şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat abi çok geçmiş olsun acil şifalar 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 geçmiş olsun Cihat Bey,acil şifalar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Cihat çok geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat Küçükay yazdı: Herkese merhaba Bende sonunda covide yakalandım. Bayağı ağır atlattım. 15 gündür yoğun bakımda kaldım ve dün çıktım. Ayaklarım tutmuyor fazla, kaslar zayıflamış. Fizik tedavi ile iyileşmeye çalışacağım. Kendinize dikkat edin Zorlu bir dönem atlatmışsınız. Büyük geçmiş olsun. İnşaallah kısa sürede toparlanıp, tam anlamıyla sağlığınıza kavuşursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Cihat geçmiş olsun. Çok şükür. Sorum şu, sigara içermisin? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Geçmiş olsun cihat bey, Allahtan acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Cihat bey geçmiş olsun. @Ümit Türk sende durum ne? İyileştin mi dostum? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts