İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

"la ölmeyecekmiyiz zaten boşver" diyor.

mani olmamalı...

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

mani olmamalı...

Bu hastalığı aptal turnusolu olarak adlandırıyorum, akıllı zannettiğim çok cahil insan varmış, belli oldu herkes.

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sözde korona bilgisi verecekler iki saatir miting yapıyorlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

büyük önlem geldi, covid bu sefer ağır darbe aldı. cumartesi kısıtlaması ile.

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

büyük önlem geldi, covid bu sefer ağır darbe aldı. cumartesi kısıtlaması ile.

Sinovac onaylanmamış. Biz neden vurduruyoz ozaman. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

Biz neden vurduruyoz ozaman. 

Belki çalışır diye. 😊

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Sinovac onaylanmamış. Biz neden vurduruyoz ozaman. 

Çünkü birinin üzerinde deneyelerekler. Senden benden iyi denek mi olur?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Belki çalışır diye. 😊

Murat Sahın yazdı:

Çünkü birinin üzerinde deneyelerekler. Senden benden iyi denek mi olur?

Sinovac aşısı olan, 5 kişide beyinde pıhtısı atmış. felç olan varmış. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Sözde korona bilgisi verecekler iki saatir miting yapıyorlar. 

Değişiklik yok, eğer yandaş medyanın az önce yazdıkları doğru ise yeni bir karar yok. Kırmızı şehirlerde hafta sonları kısıtlama, ramazan boyu hafta sonu kısıtlama, bide neydi, heh hatırladım, ramazanda kafe ve lokantalar sadece paket servis hizmeti verecekmiş.

Hadi hayırlı işler...

Ali Gök yazdı:

cumartesi tekrar yasaklar devreye girmiş

Pazar? Bir de nerelerde cumartesi? Hepimiz İstanbuldaymışız gibi yazmayın :D 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Murat Sahın yazdı:

Değişiklik yok, eğer yandaş medyanın az önce yazdıkları doğru ise yeni bir karar yok. Kırmızı şehirlerde hafta sonları kısıtlama, ramazan boyu hafta sonu kısıtlama, bide neydi, heh hatırladım, ramazanda kafe ve lokantalar sadece paket servis hizmeti verecekmiş.

Hadi hayırlı işler...

Pazar? Bir de nerelerde cumartesi? Hepimiz İstanbuldaymışız gibi yazmayın :D 

pazar zaten yasak yahu 81 ilde diye biliyorum ama emin de değilim her saniye kural değişiyor

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
mani olmamalı...

Bu hastalığı aptal turnusolu olarak adlandırıyorum, akıllı zannettiğim çok cahil insan varmış, belli oldu herkes.

Kişi başına düşen milli gelir artar. Sağlık giderleri düşer, trafik rahatlar, muhteşem ırk kavramı doğal yollu oluşur üniversiteye giriş kolaylaşır, işlilik %80 den %90 a çıkar vs vs. Fena mı.

Diyeceğim de Şener Şen hesabı la kayınço siz olmasanız biz kimin sırtına bineceğiz?
  • Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Metin Akbal yazdı:

Kişi başına düşen milli gelir artar. Sağlık giderleri düşer, trafik rahatlar, muhteşem ırk kavramı doğal yollu oluşur üniversiteye giriş kolaylaşır, işlilik %80 den %90 a çıkar vs vs. Fena mı.

Diyeceğim de Şener Şen hesabı la kayınço siz olmasanız biz kimin sırtına bineceğiz?

Canlısından fayda yok, ölüsü belki sabun petrol falan bi işe yarar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Gök yazdı:

pazar zaten yasak yahu 81 ilde diye biliyorum ama emin de değilim her saniye kural değişiyor

Geçen pazar ben dışardaydım galiba. Emin olamadım şimdi :) 

Anlamadığım, bu virüs cumartesi pazar mı bulaşıyor muş acaba, hafta içi ne halt edilecekmiş ki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Siyasete girmesin ama mitinglerde kapalı spor salonlarına aldılar milleti sonra patladı covid. Patlamayıp ne yapsın sevdiği şekilde hareket edildi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yüksek ve çok yüksek iller dışında pazarlar serbestti. 

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Ali Efe Erdoğan yazdı:

2 kez gecirdim çok etkilemedi gecen hafta ası yapıldi haftaya 2. doz yapilacak. bir sey değismedi gibi. etrafimda agır gecirenler oldu neye gore insanlarda etkinligi farklı bence arastirilması gereken bi konu bu. 80 yasinda büyükbabam atlattı 27 yasinda kuzenimi kaybettik.. saka gibi bisey

Geçmiş olsun. 

Ayrıca başınız sağ olsun.

Ebrar Tüfek yazdı:

Samsun'da sanayide de durum aynı, maskesi yok, soruyorsun "la ölmeyecekmiyiz zaten boşver" diyor. Madem öleceğiz atayım kafana 2 tane mermi ? Dedim. Cevap yok ,gülüyor...

Adamda maske takacak kafa yok ki.. Sen nereye mermi atacaksın Ebrar ? :)

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Darbaz yazdı:

Insanlar bazen hasbihal ederken "şu lanet hastalık yüzünden şöyle oldu, böyle oldu.." diyorlar. Şimdi genelleme yapmadan ben de şöyle diyorum. Var olmak için kendine canlı bir vücut bulup bulaşan, hatta tehlike sezdigi an mutasyona uğrayarak varlığını hala devam ettirmek isteyen virüs mü lanet, yoksa bahsettiğimiz o kural tanımaz insanlar mı? 

Ve eğer bu virüs biyoteknolojik bir silah değil ise, belli bir süre sonra mutasyona uğraya ugraya artık zararsız hale gelecek. Umarım çok uzun sürmez. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çoğrafi konum etkilermi bu virusu. Kendi köyümün insanlarının hiç biri kovit nedeniyle ölmedi. Kovit kaptılar ama hastanelik olan bile çıkmadı. Bu durumda Sivas Hafiklileri Kovit öldürmüyor demek doğru bir önermemidir. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mert Gulkokan yazdı:

haftasonu eskişehirden çıkıp çevre kasabalara gittim ufak ilçelerdi

herkes dışarıda millet parklarda oturuyor ama mesafe yok maskeler çene altında

2022 sonuna kadar maskeye devam

annem babam 2 şer doz sinovak aşısı oldular herhangi bir yan etki görmediler 

babam 68 annem 61 yaşında

bloomberg 7 sene sürer normalleşme demişti Türkiye için. bu mentalite ile doğru valla. kışın kapat yazın aç.

tuttu furutti gibi. yaşı tutanlar tutmayanlara anlatsın.

buradan yaşı tutan birini ekliyorum hemen @Servet Aydın

antalya turuncu kalmış haritada. nede olsa geleni giden olmayan sapa biryer. hadi iyisiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bloomberg 7 sene sürer normalleşme demişti Türkiye için. bu mentalite ile doğru valla. kışın kapat yazın aç.

tuttu furutti gibi. yaşı tutanlar tutmayanlara anlatsın.
buradan yaşı tutan birini ekliyorum hemen [mention=13526]Servet Aydın[/mention]

Hadi la oradan
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Çoğrafi konum etkilermi bu virusu. Kendi köyümün insanlarının hiç biri kovit nedeniyle ölmedi. Kovit kaptılar ama hastanelik olan bile çıkmadı. Bu durumda Sivas Hafiklileri Kovit öldürmüyor demek doğru bir önermemidir. 

tıp hayır diyor ama yutupta önerilebilir, bilim oraya karışmıyor

Mert Gulkokan yazdı:

2022 sonuna kadar maskeye devam

son yok, bu bir başlangıç sadece, maskeyi alkolü cepte taşıyacağız artık, süresiz.

vesile ile asya on yıllardır maske ile gezer, güneşte şemsiye açar, hollanda kargoları afrika kıtasınından geçerken gemide mahsur kaldı, yani dünyada bizim alışık olmadığımız çok şey var

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Arif Aykın yazdı:

Siyasete girmesin ama mitinglerde kapalı spor salonlarına aldılar milleti sonra patladı covid. Patlamayıp ne yapsın sevdiği şekilde hareket edildi.

gündemde olmasın dedi en yetkili bakanımız kimseye faydası yok dedi, kednisi dedi valla. olan olmuş manası çıkardım, affeden affetsin :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gulkokan yazdı:

havacılık şirleti maske üretmeye başladı

boyacı şirketi de sprey aşı üretmeye başladı, 1 senede 10 sene kat edilmiş gibi algılarda

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Mert Gulkokan yazdı:

Tarhan Telli piyasadaki maskeleri toplayıp yurtdışına göndermiş

2020 şubattan başladı o (gagılda yazmıyorsa silineblir)

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...