Oğuzkan Işık 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Testim negatif çıktı şükür. Gözün aydın abi. Çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Testim negatif çıktı şükür. hadi gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 herkese saglikli gunler. dogru yerde sordugumdan emin degilim ama bilenler cevaplarsa sevinirim. viruse yakalanan 25-30 yas arasindaki kisilerde ne gibi belirtiler ortaya cikiyor? hastalik suresince ve sonrasinda verdigi hasarlar, sikayetler cogunlukla benzer mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 herkese saglikli gunler. dogru yerde sordugumdan emin degilim ama bilenler cevaplarsa sevinirim. viruse yakalanan 25-30 yas arasindaki kisilerde ne gibi belirtiler ortaya cikiyor? hastalik suresince ve sonrasinda verdigi hasarlar, sikayetler cogunlukla benzer mi?Yaş aralığı yok ki bunun. Birçok kişide tepkiler aynı olmayabiliyor. Biz Aralık ayında karı koca ufak tefek ağrı ve hafif öksürükle atlattık, dayıoğlum yoğun bakım hemşiresi adam 3 4 gün sonra evden hastaneye yattı karaciğerine vurdu, kayınbiraderim ayağa kalkamayacak kadar yattı, kimi nefes alırken zorlandı, kimi hiç anlamadan atlattı, kiminin annesi babası yaşadı çocukları öldü vs vs.Hasar konusunda bende sanki eski gücüm yok gibi. Kavanozu açmakta zorlanıyorum mesela. Dayıoğlum Agustosta yakalandı hala toparlanamadım diyor. Saç dökülmesi şikayeti olan var etrafımda ilginç geldi bilemedim. Tek tük öksürük devam eden var bende neredeyse 2 ay öksürük devam etti tatlı bir öksürük enteresan değişik. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 saç dökülmesi oluyor sonrsında. ilginç birşey. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 Noter alsın parayı diyeceğim de ne kadar çıkacağı da belli değil ki. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 sizde kacinci gunde tesirini gosterdi metin hocam? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 sizde kacinci gunde tesirini gosterdi metin hocam?Eşim pozitif olduğu gün test alındı negatif. O negatif testten 2. gün yorgunluk ağrıları vardı ayakta çok kaldım ondan yoruluyorum ağrı var sandım konduramadım 5 gün sonra tekrar test yapıldı pozitif çıktı. Bi 10 gün sonra tekrar test oldum yine pozitif çıktı ondan bir 5 gün sonra yine test oldum negatif çıktı. Benim süreç uzun sürdü ben ilaç kullanmadım eşim filyasyon ekibinde olduğundan bana sen bu ilaçları kullanma karaciğer biraz sıkıntılı çünkü dedi kendisi kullandı onun iyileşme süreci daha erken oldu 10. gün testte negatif çıktı belirtileri daha erken kayboldu. Benim 20 gün kadar sürdü. Benim 3. test alınmadan 2 gün önce agrım falan kalmamıştı ama sonradan tekrar başladı ben o ara iyileştim tekrar mı viral yüküm arttı anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 Furkan Sumer yazdı: herkese saglikli gunler. dogru yerde sordugumdan emin degilim ama bilenler cevaplarsa sevinirim. viruse yakalanan 25-30 yas arasindaki kisilerde ne gibi belirtiler ortaya cikiyor? hastalik suresince ve sonrasinda verdigi hasarlar, sikayetler cogunlukla benzer mi? Bu durum tamamen enteresan şekilde kişiye göre farklılık gösteriyor. Ben 89 eşim 88 doğumlu. Eşim çok fena öksürük tuttu öksürürken secdeye eğilir gibi eğilip öyle kalıyordu 2-3 dk öksürükten. Bende balgamlı öksürük ateş boğaz ağrısı hariç çok şükür bir şey olmadı. Her gün sürekli pozitif olduktan sonra kekik çayı, sirke ve sabah akşam kestane balı tükettik. Bende pozitif olmadan önce de bir senedir boğaz ağrısı mevcuttu hala ufak bir şey de boğazım acıyor. Eşimin bir bacağında sürekli kovid esnasında gelen bir ağrı vardı hala aynı şekilde ağrı devam ediyor kremle duruyor. Kayınpederim test yapıldı negatif çıktı kayınvalidem pozitif çıktı. Kayınvalidem de şeker astım var, kayınpederde şeker ve ankilozan spondilit rahatsızlığı var. Kayınpederden bir gün sonra alsalardı oda pozitif çıkardı sanırım öksürük başlamıştı onda da çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 yeni kararları takip ediyorum trt den ve muhtelif özel medyadan.... halimiz içler acısı yazık yahu yazık .... ilgilenen varsa yutup tan geri alıp izleyebilir geçen 30 dak yı. yazık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: yeni kararları takip ediyorum trt den ve muhtelif özel medyadan.... halimiz içler acısı yazık yahu yazık .... ilgilenen varsa yutup tan geri alıp izleyebilir geçen 30 dak yı. yazık. Neye yazık abi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2021 Paylaş 1 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neye yazık abi? yutuptan haber kanalarını 20:20 sonrası izlenebilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2021 Paylaş 11 Mart 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Tam yutkunacaktım, foto gitti. Yanlış yere yüklemişim. bi siliver dedi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. 7 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Abi çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin Sağılasın kardeşim Harun Kocaçalışkan yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkür ederim harun abi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Sorunsuz atlatın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Geçmiş olsun, ailecek hepinizde etkileri bu kadar sertmi geçiyor. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk geceyi zor geçirdim ağırlık bel olmak üzere vucüt ve baş ağrısı beni uyutmadı. Ne kadar sakınsanızda bulaşıyor çok dikkatli olun canlar. O kadar ağır grip yaşamama rağmen böylesini ilk kez yaşıyorum. geçmiş olsun Ümit Bey,mutasyonlular çok çabuk bulaşıyormuş. ortak hikaye "nasıl bulaştı anlamadım". kalabalıktan uzak durmak lazım.diğerleri zaten malumumuz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Ailecek covid olduk Geçmiş olsun Allah acil şifa versin Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts