Recep Demirci 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 Hayırlı olsun. Sağlık bakanı ve İnegöl Devlet Hastane başhekimi canlı yayında oldular. İnşaallah şu illetten tez zamanda kurtuluruz. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 çernobil sonrası ekranda çay içen bakan görüntüsü travma yaratmış galiba. o aşı başka aşı gibi bir his var içimde 😉hayırlı uğurlu olsun memlekete 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 gecirip antikor uretenler ne yapsin? kesin ucaga bibmek icin sertifika sorarlar ileride. bahane hazir. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Mustafa Cerci yazdı: bendeki oran 26.500 mus analizin altinada su sekilde bir not dusmusler hasta olmazdan tasiyici olabilirsiniz demisler Bu orandan emin misiniz? Bende en yüksek değer 10 ve üzeri olarak görünüyor. 10’un üzerindeki net bir rakam olup olmadığı belli değil. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 24 Ocak 2021 Paylaş 24 Ocak 2021 Koray Demir yazdı: Bu orandan emin misiniz? Bende en yüksek değer 10 ve üzeri olarak görünüyor. 10’un üzerindeki net bir rakam olup olmadığı belli değil. bendekide bu sekilde 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2021 Yazar Paylaş 9 Şubat 2021 Ne diyorsunuz? Gerçek olma ihtimali var mı? Yoksa geyik haber midir? Son Haberler Rusya, Covid-19 hastasına otopsi yaptı, büyük bir keşif yapıldı. Rusya, dünyada bir Covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke oldu ve kapsamlı bir araştırmanın ardından Covid-19'un bir virüs olarak var olmadığını keşfetti. Bu küresel bir aldatmacadır. insanlar "güçlendirilmiş 5G elektromanyetik radyasyondan (zehir)" ölüyor. Rusya'daki doktorlar, bir süre bilimsel keşif sonrasında Covid-19'dan ölen kişilerin vücutlarında otopsi tespitine izin vermeyen Dünya Sağlık Örgütü (WHO) yasasını ihlal ettiler, virüs olduğu varsayılamaz, ancak ölüme neden olan, damarlarda ve sinirlerde kan pıhtılarının oluşmasına yol açan bir bakteri, bu bakteriden dolayı hastanın ölmesine neden olur. Rusya, "fellium-intravasküler pıhtılaşmadan (tromboz) başka bir şey olmadığını ve tedavi yönteminin iyileştirici olduğunu" söyleyerek virüsü yendi. Antibiyotik tabletler Antiinflamatuar ve Antikoagülanlar (aspirin) alın. Bu da hastalığı iyileştirmenin mümkün olduğunu gösteriyor, dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 virüsünün otopsi (cesetleri) ile Rus doktorlar tarafından hazırlandı. Diğer Rus bilim adamlarına göre, ventilatörlere ve yoğun bakım ünitesine (YBÜ) hiçbir zaman ihtiyaç duyulmadı. Bu etkiye yönelik protokoller Rusya'da çoktan yayınlandı. ÇİN bunu zaten biliyordu, ancak raporunu asla yayınlamadı. Bunun bir virüs değil, sadece 5G radyasyonuna maruz kalmış bir bakteri olduğu,nedeni, bağışıklığı çok düşük olan kişilerin yaralanmasıdır. Bu radyasyon ayrıca iltihaplanma ve hipoksiye neden olur. Mağdur olanlar Asprin-100mg ve Apronik veya Paracetamol 650mg almalıdır. Dün ... ??? . COVID-19'un insanlarda tromboza neden olan kanın pıhtılaşmasına neden olduğu ve damarlarda kan pıhtılaşmasına neden olarak beyin, kalp ve akciğerler oksijen alamadığı için kişinin nefes almasını zorlaştırdığı ve insanların hızla ölmesine neden olduğu gösterildi. solunum enerjisi eksikliği nedeniyle. Rusya'daki doktorlar WHO protokolünü dinlemedi ve covid-19'un cesetlerine otopsi yaptı. doktorlar kollarını, bacaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını açıp doğru bir şekilde inceledikten sonra kan damarlarının genişlediğini ve damarların kan pıhtılarıyla dolduğunu fark ettiler, bu da genellikle kan akışını engelliyor ve oksijen akışını da azaltıyor. vücutta, hastanın ölümüne neden olur. Bu araştırmanın öğrenilmesi üzerine Rusya Sağlık Bakanlığı, Covid-19 için tedavi protokolünü derhal değiştirdi ve pozitif hastalarına aspirin verdi. 100 mg ve Empromak almaya başlandı. sonuç olarak hastalar iyileşmeye ve sağlıkları iyileşmeye başladı. Rusya Sağlık Bakanlığı bir günde 14.000'den fazla hastayı taburcu etti ve eve gönderdi. Kaynak: Rusya Sağlık Bakanlığı Kırmızı Kalem 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 enteresan olan, en başta, paracetemol ve asprin almayın demişti bu, aynı who?! Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Eğer bu haber doğru ise kısa sürede Rusyada covid biter. Biz de o zaman emin oluruz. Ama ben bu(ya da benzeri) haberi okuyalı neredeyse 1 ay olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Böyle haberler için sağlam kaynak lazım. Dağdaki köyde 5G yi bırak 3G bile yok. Ordaki adama virüs nasıl bulaşıyor. 7 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 ,Paylaşılan haber içeriği o kadar temelsiz ki. Çeviri hatası mı mantık hataları bütünü mu Who nün otopsiye izin vermemesi ne bileyim 😀😀 Hasta sahipsizse imkan ortam varsa doktor hevesli ise otopsi de yapılır herşey yapilir 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Dünya sağlık örgütü adlı kurumun komediyenlerle dolu olduğunu düşünüyorum. Bu konuda rahmetli trumpla aynı fikirdeyim. Yetkili olsam dünya sağlık örgütüne bırak ülkemde ofis açtırmayı bir bayt data bile vermem. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Oldu olacak en tepeye büyük harflerle RESMİLEŞTİ yazsalardı 😒 Gülsem mi naapsam bilemedim. "Resmileşti, bu mesajı panonuza kopyalayın Facebooka verilerinizi izinsiz kullanma rızası vermeyin" gibi bişey olmuş bu. ilk 2 cümlede olay bitti benim için. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Böyle haberler için sağlam kaynak lazım. Dağdaki köyde 5G yi bırak 3G bile yok. Ordaki adama virüs nasıl bulaşıyor. 8 - 10 Haneli bir köyümüz var cami-market vs. yok. Virüs bizim köye de geldi 15 kişilik köyün 10 kişisi covit oldu, hatta anneme de orada bulaştı(çok şükür kurtuldu) hiçbir rahatsızlığı olmayan annemin amcası (70) Covit teşhisi ile vefat etti. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 bende daha yeni atlattım, tespitte biraz geç kaldığım için ciğerlere inmiş mağlesef, işyerinde corona olanlar sır gibi saklandığı için kendimi grip sandım, eşimede bulaştırdım, oda ciddi bir sıkıntı çekmedi ama 3-4 günde virüs ciğerlere inebiliyor. dikkatli olmak lazım, varsa bir belirti hemen test yapıp ilaçları kullanmak lazım. 5g fln hikaye.virüs direk ak ciğerlere saldırdığı ortada. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Mesut Eyibil yazdı: bende daha yeni atlattım, tespitte biraz geç kaldığım için ciğerlere inmiş mağlesef, işyerinde corona olanlar sır gibi saklandığı için kendimi grip sandım, eşimede bulaştırdım, oda ciddi bir sıkıntı çekmedi ama 3-4 günde virüs ciğerlere inebiliyor. dikkatli olmak lazım, varsa bir belirti hemen test yapıp ilaçları kullanmak lazım. 5g fln hikaye.virüs direk ak ciğerlere saldırdığı ortada. çocuklarda bir şey yok inşallah. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Fatih Evcin yazdı: çocuklarda bir şey yok inşallah. Abi çok şükür çocuklarda bişey yok, büyük oğlumu (8) alt kata annemlere indirdik küçük mecburi (3) bizimle kaldı, Rabbim onlara bir sıkıntı vermedi. 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Mesut Eyibil yazdı: bende daha yeni atlattım, tespitte biraz geç kaldığım için ciğerlere inmiş mağlesef Geçmiş olsun. Bol yürüyüş ve egzersiz yapın ciğerler açılsın. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Servet Aydın yazdı: Ebrar başın sağolsun. Bugün bende bir haber aldım. Emmi Çabi tanıyor. Mehmet oto dizayn sahibi. Dünürü 20 gün önce bağırsak kanseri teşhisi ile yatıyor hastahaneye. Normal şartlarda illet 1 yılda ilerleyeceği beklenen semptom bugün itibariyle tüm iç organları haşat etmiş. Müsebbibi korona. Yatarken yakalanmış ve vefat etti Seref istif.Portif halı kilim inşaat turizm aş Abi firmanın ismi mi değişti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat 2021 Paylaş 10 Şubat 2021 Abi firmanın ismi mi değişti Ne iş olsa yaparız ağbi modundayız artık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Şubat 2021 Paylaş 10 Şubat 2021 Servet Aydın yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi firmanın ismi mi değişti Ne iş olsa yaparız ağbi modundayız artık onda sıkıntı yok da Sedef Seref olmuş onu anlayamadım ha bir de foruma sponsor mu oldun her mesajın altında reklam yapıyorsun zamanında taptalk imzası için az fırça yemedim nasıl kapatacağımı bilmesem de Gebze Tuzlaya yakın değil dimi biz iş yerini taşıdık artık tuzlada değiliz çok uzaktayız Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 1 Şubat'ta annemle, babama covid teşhisi konuldu. İkisinde de semptom göstermedi. Bir akrabamızın pcr testinden sonra sonucu beklemeden kahvaltıya gelmesi ve sonrasında pozitif çıkması. Bunu 2 3 gün sonra başka bir akrabamızdan tesadüf sonucu öğrenmemiz ile anneme ve babama test yaptırdık ve pozitif çıktılar. Annemde hastalık sürecinde sadece ayakta atlatabileceği düzeyde halsizljk oldu. Şükür ikiside süreci sorunsuz sıkıntısız atlattılar ama bir süre daha kendi istekleri ile evde duracaklar. Zaten yaşlarından ötürü sokağa kısıtlı çıkabiliyorlar. Hastalığın nasıl bu kadar kolay yayıldığını anlamış olduk bizde. Sorumsuz bir akraba ve semptom göstermeyen iki hasta. Eğer haberimiz olmasa ve test yaptirmasak ailem normal hayatlarına devam eder, belki de farkında olmadan bir çok kişiye bulaştırırlardı. Biz atlattık gibi çok şükür Allah şifa bekleyen herkese şifa versin. 8 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Gezme, tozma işlerini bir kenara bırakıp özellikle mutasyonda yayılırken cok dikkatli olmamız lazım. İnsanın babasının vasiyetini telefonda alması inanılmaz derecede can acıtan bir durum. 1 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Tahir İlter yazdı: 1 Şubat'ta annemle, babama covid teşhisi konuldu. Tahir çok geçmiş olsun.. iyi olmalarına sevindim 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 Şubat 2021 Paylaş 12 Şubat 2021 Gezme, tozma işlerini bir kenara bırakıp özellikle mutasyonda yayılırken cok dikkatli olmamız lazım. İnsanın babasının vasiyetini telefonda alması inanılmaz derecede can acıtan bir durum. Çok geçmiş olsun hocam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts