İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Ebrar Tüfek
Mustafa Çiçek yazdı:

Başınız sağolsun Ebrar. Rabbim kalanlara sabırlar versin.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Allah rahmet eylesin, Başınız sağ olsun çok zor bu süreç. Arkadaşımın 76 yaşındaki annesi hastanede yoğun bakımda coviti yeniyor akabinde kalp krizinden ölüyor. Dedenle aynı, covit ilaçlarının kalp krizi etkisi söylentisini giderek artırıyor.

Servet Aydın yazdı:

Ebrar başın sağolsun.
Bugün bende bir haber aldım. Emmi Çabi tanıyor. Mehmet oto dizayn sahibi. Dünürü 20 gün önce bağırsak kanseri teşhisi ile yatıyor hastahaneye. Normal şartlarda illet 1 yılda ilerleyeceği beklenen semptom bugün itibariyle tüm iç organları haşat etmiş. Müsebbibi korona. Yatarken yakalanmış ve vefat etti

Seref istif.Portif halı kilim inşaat turizm aş

Ali Darbaz yazdı:

@Ebrar Tüfek  Başın sağ olsun. 

Hepinizden Allah razı olsun, çok teşekkür ederim .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ebrar başınız sağ olsun.

Bizim arkadaşın kuzenleri (2 tane genç kız) covid oluyorlar ama kimseye belli etmiyorlar.

O haldeyken dayılarına gidip orda kalıyorlar.

Sonra dayı covid oluyor 15 gün yoğun bakımda yatıyor ve vefat ediyor..

Resmen cinayet. Bu hastalık gerçekten ciddi. Bugün semptomsuz bile atlatıyor olabiliriz ama vücut öyle hemen arınmıyor belli ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Eyvallah sağolasın. Benim kayınbirader hanımı da 1 ay arayla pozitif olmuşlardı. Dayıoğlum da pozitif idi. En ağır o atlattı. Hastaneye yattı falan. Yakınlarda birilerinin olması çok önemli.

Sana da tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun , yeni gördüm [emoji52] .
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Karantina sürecinde testlerim
16 Aralık -
20 Aralık +
30 Aralık +
3 Ocak -

29 Aralıkta karantina bitti. Tek tük öksürük devam bacaklarımda ağrı yok ama yorgunluk hissi devam.

Metin bey geçmiş olsun, yorgunluk 2-3 hafta hissedersiniz sonra azalarak geçer..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

kaynanamı ikametine nasıl götürürüm?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gulkokan yazdı:

Seyahat sebebim eşimi marmaristen alıp yaşadığım şehir eskişehire geri dönmek

eşin izin alacak seni de refakatçi olarak yazacak? yalnız içiişleri genlegesinde izin alanların toplu taşıma harici seyahat edemeyceği gibi bir bilgi de var, yani hapisten çıkmışsan, hastaneden falan araba ile gidbiliyorsun, mazeret listesinde değilsen, edevletten izin aldı isen sadece toplu taşıma olarak yazmakta

uygulaması var mı bilmem ama genlegede yazan o

tarih: 1/1/12021 içişleri bakanlığı

Dogan Arsiray yazdı:

kaynanan izin için edevlete girecek seni refakatçi yazacak

https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-ile-mucadele-kapsaminda-sokaga-cikma-kisitlamalari---yeni-kisitlama-ve-tedbirler-genelgeleri

madde no:3,2

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Arkadaşlar aşı başlamış. herkese hayırlı olsun. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Arkadaşlar aşı başlamış. herkese hayırlı olsun. 

Koruyuculuğu nasıl sıra gelince yaptıralım mı?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Koruyuculuğu nasıl sıra gelince yaptıralım mı?

%65 diyolar ama Türk'e %91 miş. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Aşı olayı değişik. Genetik yatkınlıkta bu oranı değiştirir.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

%65 diyolar ama Türk'e %91 miş. 

Müjdeyi muştuladığınız için ilk aşıyı sizden bekliyoruz o halde. 😊

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Müjdeyi muştuladığınız için ilk aşıyı sizden bekliyoruz o halde. 😊

Ben şu ana kadar 3 4 defa covit olmuşumdur da atlatmışımdır. Ruhum bile duymamıştır. Beni en son aşılasınlar. beklerim, sorun yok. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Dogan Arsiray yazdı:

O olmuyor. boşa uğraşma. 

• Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Ben şu ana kadar 3 4 defa covit olmuşumdur da atlatmışımdır. Ruhum bile duymamıştır. Beni en son aşılasınlar. beklerim, sorun yok. 

Aşı olmayana yazın tatil yok desek sonuç değişir mi ki?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Dogan Arsiray yazdı:

Sizin işiniz ile alakalı çalışma belgeniz varsa sorun yok. Kayinvalideniz içinde ikameti dışında bulunduğu ve konaklama imkanı olmadığı için izin alacaksanız. 

Tabi bu şartlar tamamen çevireye girdiğiniz andaki memurun insiyatifine kalmış. 

İş yerinle guzergah ne alaka diyebilir veya uzaktan kağıda bakıp geç diyebilir. 

Alacağınız 6300 lira civari bir risk var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tahir İlter yazdı:

Sizin işiniz ile alakalı çalışma belgeniz varsa sorun yok. Kayinvalideniz içinde ikameti dışında bulunduğu ve konaklama imkanı olmadığı için izin alacaksanız. 

Tabi bu şartlar tamamen çevireye girdiğiniz andaki memurun insiyatifine kalmış. 

İş yerinle guzergah ne alaka diyebilir veya uzaktan kağıda bakıp geç diyebilir. 

Alacağınız 6300 lira civari bir risk var. 

bana elimdeki gorev  yazisi sayesinde kolluk kuvvetinin birsey diyebilecegini sanmiyorum. ama kaynanam kendi payina dusen sorumluluklari yerine getirmeli, izin almali bir sekilde.

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Dogan Arsiray yazdı:

bana elimdeki gorev  yazisi sayesinde kolluk kuvvetinin birsey diyebilecegini sanmiyorum. ama kaynanam kendi payina dusen sorumluluklari yerine getirmeli, izin almali bir sekilde.

Seninki, "Olmayacak duaya amin demek" gibi bir şey. :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

babamı izmirden izinle getirdim. araçla.

alo bilmemne hattı var (vefa). oraya yazdırıyorsunuz cep telefonuna onay geliyor. epey adres felan soruyorlar. aracın plakasını da alıyorlar. 

burda istedikleri yaşlıların sokağa çıkma saatinde yolculuğun başlaması dediler telefonda. bitiş önemli değil.

kabaca yarım saat süren bir süreç.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman

Aşının ilk dozunu yaptırdık.Hayırlısı bakalım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Abdurrahman Salman yazdı:

Aşının ilk dozunu yaptırdık.Hayırlısı bakalım.

Nasıl? Biraz anlatır mısınız? Nereden talep ettiniz falan hepsini merak ediyorum 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Akşama ben de ilk dozu yaptırıcam bakalım hayırlısı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman
Nasıl? Biraz anlatır mısınız? Nereden talep ettiniz falan hepsini merak ediyorum 
Sağlık çalışanı olduğumu belirtmemişim, isteyen herkese yapılıyor işyerinde.
İlk etapta sadece sağlıkçılar sonra huzurevleri, yaşlı bakım evlerinde kalanlar, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlara yapılacak diye biliyorum.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Emre Şimşek yazdı:

Mhrs üstünden aşı randevusu kısmından kontrol edin. Hakkınız olduğunda aktif olacak o kısım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...