Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Mustafa Erkan yazdı: @Ebrar Tüfek Başınız sağolsun. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Bu yazıyı hala dikkat etmeyen insanlar için yazmak istedim, biz yıkıldık siz yıkılmayın. Babannemin kardeşi mide kanserinden vefat edince bütün sülale cenaze evine koştu, dinletemedik. 85 yaşında kadını tutamadık, zaten dinlemezdi kardeşi öldü. Sonuç, cenazeye coronalı birisi gelmiş, 3 halam babannem, büyükbabam, kuzenlerim, eniştelerim komple corona oldular, aslında hepsi gitmedi ama evin içinde bulaşmış. Babam, ben, annem ve kardeşim hariç tüm aile corona oldu. Babannemle büyükbabam hastanede tedavi gördüler, büyükbabam 86 yaşında kalbinde stent takılı idi. İlk önce herşey güzel ilerliyordu büyükbabam hastanede öleceğim diye bunalıma girmiş nefesi daralmaya başlamıştı, doktor yoğun bakıma alıp oksijen verelim tedbir amaçlı dedi. 4 gün yoğun bakımda kaldı, doktor taburcu edelim dedi. Hastaneye gittik, büyükbabamla babannemi alacağız. Büyükbabam ayağa kalkmak için halama sarıldı, toplanıp eve gideceğiz tabi mutlu herkes. Büyükbabam halama sarılıp yataktan kalkarken kalp krizi geçirdi, bi anda kalbi durdu, babam da aşşağıda doktor ile görüşüyordu, hastane odasında bi bağırış cırlama sesleri, sonrasında doktora acil gelmesi için anons yapıldı, odanın numarası bizimkilerin yattığı numara..... Hemen bizimkileri dışarı çıkarıp büyükbabama kalp masajı yapmaya başladılar, tabi biz kapıda feryat figan. Birisi babannemleri halamları alıp eve götürdü, masaj etki etmedi büyükbabamı kurtaramadık. Evde yerlere yatıp ağlayanlarla mı ilgilen yoksa büyükbabamın cenaze işlemleri ile mi ilgilen. Öğlen 1 gibi vefat etti, 4 civarı defin işlemlerini hallettik. Hastaneden gelecekler nasıl olsa koronayı atlatmış bi güzel sarılırım öperim diyordum büyükbabamı, o günün ikindi vakti kendi sırtımda toprağa indirdim. Ölüm sebebi kalp krizi yazdığı için cenaze işlemlerini normal şekilde yaptık, zaten hiçkimseyi çağırmadık, toplam 7 8 kişiydik. Büyükbabam öldü, babannem de coronayı atlattı ama hala ciğerinde problem var, oda 85 küsür yaşında. Kemikleri ağrıyor, beli ağrıyor, ayağa kalkamıyor yatıyor sürekli. Ciğerde iltihap var, şekeri hiç yoktu coronadan sonra bi 400 e çıkıyor, bi tokluk 60 a iniyor, insülin iğnesi kullanıyor. Büyükbabamla bu yaz köye gidecektik yaylada mermi atacaktık, şimdi cansız bedenini kendi elimle toprağa koydum. Başın sağolsun Ebrar, çok acı olmuş. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Barış AÇIL yazdı: Başınız sağolsun, aci bir ölüm olmuş... Mustafa Yanar yazdı: Başın sağolsun Ebrar, çok acı olmuş. Çok teşekkür ederim, malesef hiç beklemediğimiz anda ve çok ağır bişekilde yaşadık, yaşım biraz küçük olsa belki bende travma bile olurdu bu olaylar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 @Metin Akbalabi çok geçmiş olsun. @Ebrar Tüfekkardeşim Allah gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır diliyorum. Çok üzüldüm. Çok yakındayken, böyle bir olaya şahitlik etmek daha fazla sarsıyor insanı. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: @Metin Akbalabi çok geçmiş olsun. @Ebrar Tüfekkardeşim Allah gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabır diliyorum. Çok üzüldüm. Çok yakındayken, böyle bir olaya şahitlik etmek daha fazla sarsıyor insanı. Allah razı olsun abi, gerçekten öyle, birebir şahit olmak çok kötüymüş, mecburen yaşayacağımız şeyler, bunlar bizi olgunlaştırıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: başınız sağolsun Ebrar Çok sağol Çağlar abi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Siz yine şanslısınız bende hepsini yaptım ama yakalandım nereden geldi nasıl geldi anlamadık [mention=52323]Cihat Küçükay[/mention] biz dışarıdan gelen herşeyi yıkıyorduk direkt balkona alıp orada yapıyorduk tüm işlemleri. Dışarı çıkan birtek bendim ve ayrı odada herzaman elbiseleri bırakıyorduk. Dışarıdan gelince direkt duş alıyordum. Fakat ne yaptıysak yakalandık.Çok geçmiş olsun hocam. Size de şu yönden iyi düşünelim derim: artık antikor oluştu. 6 ay rahatsınız. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Cihat Küçükay yazdı: Arif Aykın yazdı: Siz yine şanslısınız bende hepsini yaptım ama yakalandım nereden geldi nasıl geldi anlamadık [mention=52323]Cihat Küçükay[/mention] biz dışarıdan gelen herşeyi yıkıyorduk direkt balkona alıp orada yapıyorduk tüm işlemleri. Dışarı çıkan birtek bendim ve ayrı odada herzaman elbiseleri bırakıyorduk. Dışarıdan gelince direkt duş alıyordum. Fakat ne yaptıysak yakalandık. Çok geçmiş olsun hocam. Size de şu yönden iyi düşünelim derim: artık antikor oluştu. 6 ay rahatsınız. Doktor 2.5-3 ay diyor yine tedbirler aynı şekilde devam ☺️ Sadece psikolojik tedaviyi yarıya düşürecez artık☺️ 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Mutasyonlusu da gelmiş bakalım hayırlısıyla. Bugün yarın zaten olacak buydu. Sağlık bakanlığı izole ettiklerini söylüyor umarım öyledir... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Büyükbabamla bu yaz köye gidecektik yaylada mermi atacaktık, şimdi cansız bedenini kendi elimle toprağa koydum. Kısa zamanda ne kadar çok şey yaşamışsın. Ebrar başın sağolsun .Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ebrar başınız sagolsun. Allah geride kalanlara sabır ve şifa versin 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ersin Gökdemir yazdı: Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Çok teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Kısa zamanda ne kadar çok şey yaşamışsın. Ebrar başın sağolsun .Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. Allah razı olsun Mehmet abi, hiç tahmin etmediğimiz şekilde anlık oluştu, kendimizi bazı şeylere hazırlayabilseydik bu kadar yıpratmazdı galiba. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Tahir İlter yazdı: Mutasyonlusu da gelmiş bakalım hayırlısıyla. Bugün yarın zaten olacak buydu. Sağlık bakanlığı izole ettiklerini söylüyor umarım öyledir... Kendi vatandaşına kısıtlama uygulayıp, nereden geldiği belli olmayan turistlere gezmeyi serbest bırakırsan, sonuç bu oluyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Tahir İlter yazdı: Ebrar başınız sagolsun. Allah geride kalanlara sabır ve şifa versin Amin abi Allah razı olsun, cümlemize. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Çok geçmiş olsun hocam. Size de şu yönden iyi düşünelim derim: artık antikor oluştu. 6 ay rahatsınız. Ya o antikor olayı da değişik. Muş 'ta görevli öğretim görevlisi 1 ay arayla 2 kere yakalanmıştı haberlere çıkmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Ya o antikor olayı da değişik. Muş 'ta görevli öğretim görevlisi 1 ay arayla 2 kere yakalanmıştı haberlere çıkmıştı.İş yeri hekimimiz iyileştikten sonra 3 ay içinde yapılan testlerin yalancı pozitif çıkabileceğini söylemişti. Oluşan antikorlar yaklaşık 6 ay koruma sağlıyormuş. Koruma tedbirlerini uygulamak kaydıyla tabi ki..https://www.bayindirhastanesi.com.tr/blog/covid-19-hakkinda-dogru-bilinen-yanlislar-437 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 @Ebrar Tüfek Başınız sağolsun kardeşim, Ölüm bir eve girince, sağ kalanları da biraz öldürüyor." demiş PEyami Safa. Hakikaten öyle babamı ve onun babasını bende ellerimle teslim ettim kara toprağa Geride kalanlara sağlıklı uzun versin Allah... 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 Cihat Küçükay yazdı: Oluşan antikorlar yaklaşık 6 ay koruma sağlıyormuş. Koruma tedbirlerini uygulamak kaydıyla tabi ki.. şu antikor konusu da sürekli değişiyor. çnce 2 aydı sonra 3 ay oldu. bir are 8 aya kadar sağlıyor dediler ingilizler. şimdi 6 da anlaşmışız. bilmiyoruz deseler daha dürüstçe olacak. sırf bu saçma salak tutarsızlıklar yüzünden kan testinde pozitif antikor çıkan benim, yeniden hasta olabileceğimi düşünüyor pimpirikli eşim. ne yapayım dedim eve gelmeyeyim sokakta yatayım sığıntı gibi. zaten, psikoloji bitik vaziyette evde kapalı kalan insanlarda. her akşam skor takip eder gibi yok şu öldü bu kaldı filan. kaldı ki antikorların yok olması için yeniden hiç karşılaşmamamız lazım hastalıkla. diyelim "karşılaşmamıza" rağmen eksiliyor bağışıklık, öyle olacaksa aşı ne işe yarayacak birisi bana anlatabilirmi? 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: şu antikor konusu da sürekli değişiyor. çnce 2 aydı sonra 3 ay oldu. bir are 8 aya kadar sağlıyor dediler ingilizler. şimdi 6 da anlaşmışız. bilmiyoruz deseler daha dürüstçe olacak. sırf bu saçma salak tutarsızlıklar yüzünden kan testinde pozitif antikor çıkan benim, yeniden hasta olabileceğimi düşünüyor pimpirikli eşim. ne yapayım dedim eve gelmeyeyim sokakta yatayım sığıntı gibi. zaten, psikoloji bitik vaziyette evde kapalı kalan insanlarda. her akşam skor takip eder gibi yok şu öldü bu kaldı filan. kaldı ki antikorların yok olması için yeniden hiç karşılaşmamamız lazım hastalıkla. diyelim "karşılaşmamıza" rağmen eksiliyor bağışıklık, öyle olacaksa aşı ne işe yarayacak birisi bana anlatabilirmi? Yarın birisi çıkıp, her şey yanlış, doğrusu budur diyebilir. Çünkü yeni öğreniyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 tek care bagisiklik sistemini guclu tutmak. maske takip kalabaliga girmemek. budur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts