Bahadır Taşpolat 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 çok geçmiş olsun Arif bey acil şifalar diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı. Geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız atlatırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Geçmiş olsun tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı. geçmiş olsun tam izole ettiniz mi kendinizi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun tam izole ettiniz mi kendinizi Tam izole derken çağlar abi? Sonuçlar çıktı hanımda benimde pozitif. Hanımın ateşi yok ilk 2 gün ateşi olmuş sadece şu an sadece burun tıkanıklığı ve hafif öksürük var. Bende ise ateş ara ara düşüyor öksürük hafif var ama öksürdüğümde göğüs kafesimden öksürüyorum ve mukuslu. İki çocuk var 9 aylık ve 5 yaşında onlarında ateşi var 38 derece geçmedi çok şükür. Çocuklarda öksürük yok ara ara hapşırma mevcut ve burun akıntısı mevcut. Evde yine de bulaş durumunu arttırmamak için hanımda bende maskeyle duruyoruz. 4 Aralık 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Geçmiş olsun herkese artık grip yok anladığım kadarıyla herkes kovid. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Pcr testi adeno virüslerese pozitif veriyormuş ve adeno virüslerin mevsimi başlamış. Asıl şenlik şimdi başlıyor deniyor... Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Mert Gulkokan yazdı: ... Eskiden eczaneden direk alınabilirdi ama şu an reçete ile satış yapılıyor Emin miyiz? Uzun süredir D vitamini alıyorum ve tarım bakanlığı onayıyla satılıyor zaten, reçeteye ihtiyaç olmaması gerek. https://www.vitaminler.com/urun/venatura-vitamin-d3-k2-menakuinon-7-damla-20-ml-14052 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Murat Sürücü yazdı: Emin miyiz? Uzun süredir D vitamini alıyorum ve tarım bakanlığı onayıyla satılıyor zaten, reçeteye ihtiyaç olmaması gerek. https://www.vitaminler.com/urun/venatura-vitamin-d3-k2-menakuinon-7-damla-20-ml-14052 Ampul halde olanlar kontrollü reçeteye tabi. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Koray Demir yazdı: Ampul halde olanlar kontrollü reçeteye tabi. Ampüller sakat zaten, uzak durmalı. En etkilisi günlük doz Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Murat Sürücü yazdı: Ampüller sakat zaten, uzak durmalı. En etkilisi günlük doz Bazı vakıalarda emilim ve etki olmuyor.Ancak iğne ile ideal seviyeyi yakalayabiliyor. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Tanıdığım doktor arkadaşlar whatsapp durumundan paylaşıyor. Ama hiç araştırmadım.hmm. çünkü insanlar mesajlara bakarak hasta olmadan bile gereksiz olabilecek takviyeler alabiliyor sonu pek iyi olmuyor o yüzden söyledim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Ben kendimi yasağa hazırladım. 1 kilo tuzlu çekirdek, eko boy Nutellamda var Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Tahir İlter yazdı: Pcr testi adeno virüslerese pozitif veriyormuş ve adeno virüslerin mevsimi başlamış. Asıl şenlik şimdi başlıyor deniyor... bu ne oluyor abi? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Ben kendimi yasağa hazırladım. 1 kilo tuzlu çekirdek, eko boy Nutellamda var hanım sağlamcı valla, radyoaktif serpintiye bile hazırız 😅 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: bu ne oluyor abi? Mevsimsel grip gibi hastalık yapan bir virüs sanırım o da. https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com.tr/gundem/2020/11/28/yeni-salgin-adenovirus-nedir-tedavisi-var-mi-adenovirus-belirtileri-nelerdir-nasil-gecer/amp 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Tahir Ak yazdı: Emre Şimşek yazdı: Tanıdığım doktor arkadaşlar whatsapp durumundan paylaşıyor. Ama hiç araştırmadım. hmm. çünkü insanlar mesajlara bakarak hasta olmadan bile gereksiz olabilecek takviyeler alabiliyor sonu pek iyi olmuyor o yüzden söyledim Bu tür şeyleri tahlil ettirmeden bodoslama almamak gerek zaten. Hanımla bi kan testi yaptıracağız biz yakında. Sadece vitamin için değil kan değerlerini genel bir kontrol için. Belli bir yaştan sonra şart.. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Tam izole derken çağlar abi? Sonuçlar çıktı hanımda benimde pozitif. Hanımın ateşi yok ilk 2 gün ateşi olmuş sadece şu an sadece burun tıkanıklığı ve hafif öksürük var. Bende ise ateş ara ara düşüyor öksürük hafif var ama öksürdüğümde göğüs kafesimden öksürüyorum ve mukuslu. İki çocuk var 9 aylık ve 5 yaşında onlarında ateşi var 38 derece geçmedi çok şükür. Çocuklarda öksürük yok ara ara hapşırma mevcut ve burun akıntısı mevcut. Evde yine de bulaş durumunu arttırmamak için hanımda bende maskeyle duruyoruz. Arif, geçmiş olsun evlat. Çocuklara da dikkat edin, inşaallah hafif bir şekilde atlatırsınız. Daha öncede söylemiştim, moralinizi yüksek tutun, evi sık sık havalandırın, tedbirlere devam. Sıkıntı yapacak bir şey yok, hepimiz bu yollardan geçeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arifim gecmis olsun. Tez zamanda kolayca atlatacagina eminim. Korona psikolojisi seni daha cok yıpratmıstı..Hastalık gecince Mental olarakta rahatlayacağına eminim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 @Arif Aykın Çok geçmiş olsun. kolayca atlatırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Arif geçmiş olsun. Allah korusun ancak bu illeti kapıp iyileşen arkadaşlar sigara ve alkol tüketimini yazabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Tahir İlter yazdı: Pcr testi adeno virüslerese pozitif veriyormuş ve adeno virüslerin mevsimi başlamış. Asıl şenlik şimdi başlıyor deniyor... Normal grip olan yok piyasada. Üşütme soğuk algınlığı değilde, grip yok. Gripsen koronasın. İlginç durumlar yaşanıyor. @Arif Aykın çok geçmiş olsun. En ufak rahatsızlık artışında, geçmesini beklemeyin. Anında sağlık kuruluşlarına başvurun. Servet Aydın yazdı: Akif geçmiş olsun. Allah korusun ancak bu illeti kapıp iyileşen arkadaşlar sigara ve alkol tüketimini yazabilir mi? Bi Rivayete göre sigara içenlere daha az bulaşıyormuş. Hiçbir bilimsel dayanağım yok 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2020 Paylaş 5 Aralık 2020 Tüm arkadaşlara tekrar tekrar çok geçmiş olsun.Başka bir rivayete göre A veya AB grubu yakalanma riski daha fazla 0 grubu ise daha düşük imiş. Yakın çevremde bu hastalığı geçirenlere ve hasta olmayanlara baktım doğrular nitelikte. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts