İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Arif Aykın yazdı:

Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı.

Geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız atlatırsınız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Arif Aykın yazdı:

Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı.

geçmiş olsun tam izole ettiniz mi kendinizi

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun tam izole ettiniz mi kendinizi

Tam izole derken çağlar abi?

Sonuçlar çıktı hanımda benimde pozitif. Hanımın ateşi yok ilk 2 gün ateşi olmuş sadece şu an sadece burun tıkanıklığı ve hafif öksürük var. Bende ise ateş ara ara düşüyor öksürük hafif var ama öksürdüğümde göğüs kafesimden öksürüyorum ve mukuslu. İki çocuk var 9 aylık ve 5 yaşında onlarında ateşi var 38 derece geçmedi çok şükür. Çocuklarda öksürük yok ara ara hapşırma mevcut ve burun akıntısı mevcut. Evde yine de bulaş durumunu arttırmamak için hanımda bende maskeyle duruyoruz.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Geçmiş olsun herkese artık grip yok anladığım kadarıyla herkes kovid.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Pcr testi adeno virüslerese pozitif veriyormuş ve adeno virüslerin mevsimi başlamış. Asıl şenlik şimdi başlıyor deniyor... 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Koray Demir yazdı:

Ampul halde olanlar kontrollü reçeteye tabi.

Ampüller sakat zaten, uzak durmalı.

En etkilisi günlük doz 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Murat Sürücü yazdı:

Ampüller sakat zaten, uzak durmalı.

En etkilisi günlük doz 

Bazı vakıalarda emilim ve etki olmuyor.Ancak iğne ile ideal seviyeyi yakalayabiliyor.

Yorum bağlantısı
Tahir Ak
Tanıdığım doktor arkadaşlar whatsapp durumundan paylaşıyor. Ama hiç araştırmadım.
hmm. çünkü insanlar mesajlara bakarak hasta olmadan bile gereksiz olabilecek takviyeler alabiliyor sonu pek iyi olmuyor o yüzden söyledim
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Tahir İlter yazdı:

Pcr testi adeno virüslerese pozitif veriyormuş ve adeno virüslerin mevsimi başlamış. Asıl şenlik şimdi başlıyor deniyor... 

bu ne oluyor abi?

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Ali Darbaz yazdı:

Ben kendimi yasağa hazırladım. 

1 kilo tuzlu çekirdek, eko boy Nutellamda var

hanım sağlamcı valla, radyoaktif serpintiye bile hazırız 😅

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Tahir Ak yazdı:
Emre Şimşek yazdı:
Tanıdığım doktor arkadaşlar whatsapp durumundan paylaşıyor. Ama hiç araştırmadım.

hmm. çünkü insanlar mesajlara bakarak hasta olmadan bile gereksiz olabilecek takviyeler alabiliyor sonu pek iyi olmuyor o yüzden söyledim

Bu tür şeyleri tahlil ettirmeden bodoslama almamak gerek zaten. Hanımla bi kan testi yaptıracağız biz yakında. Sadece vitamin için değil kan değerlerini genel bir kontrol için. Belli bir yaştan sonra şart..

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Arif Aykın yazdı:

Tam izole derken çağlar abi?

Sonuçlar çıktı hanımda benimde pozitif. Hanımın ateşi yok ilk 2 gün ateşi olmuş sadece şu an sadece burun tıkanıklığı ve hafif öksürük var. Bende ise ateş ara ara düşüyor öksürük hafif var ama öksürdüğümde göğüs kafesimden öksürüyorum ve mukuslu. İki çocuk var 9 aylık ve 5 yaşında onlarında ateşi var 38 derece geçmedi çok şükür. Çocuklarda öksürük yok ara ara hapşırma mevcut ve burun akıntısı mevcut. Evde yine de bulaş durumunu arttırmamak için hanımda bende maskeyle duruyoruz.

Arif, geçmiş olsun evlat. Çocuklara da dikkat edin, inşaallah hafif bir şekilde atlatırsınız.

Daha öncede söylemiştim, moralinizi yüksek tutun, evi sık sık havalandırın, tedbirlere devam. Sıkıntı yapacak bir şey yok, hepimiz bu yollardan geçeceğiz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Arifim gecmis olsun. Tez zamanda kolayca atlatacagina eminim. Korona psikolojisi seni daha cok yıpratmıstı..Hastalık gecince  Mental olarakta rahatlayacağına eminim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arif geçmiş olsun. Allah korusun ancak bu illeti kapıp iyileşen arkadaşlar sigara ve alkol tüketimini yazabilir mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tahir İlter yazdı:

Normal grip olan yok piyasada. Üşütme soğuk algınlığı değilde, grip yok. Gripsen koronasın. İlginç durumlar yaşanıyor. 

@Arif Aykın çok geçmiş olsun. En ufak rahatsızlık artışında, geçmesini beklemeyin. Anında sağlık kuruluşlarına başvurun. 

Servet Aydın yazdı:

Akif geçmiş olsun. Allah korusun ancak bu illeti kapıp iyileşen arkadaşlar sigara ve alkol tüketimini yazabilir mi?

Bi Rivayete göre sigara içenlere daha az bulaşıyormuş. Hiçbir bilimsel dayanağım yok :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Tüm arkadaşlara tekrar tekrar çok geçmiş olsun.

Başka bir rivayete göre A veya AB grubu yakalanma riski daha fazla 0 grubu ise daha düşük imiş. Yakın çevremde bu hastalığı geçirenlere ve hasta olmayanlara baktım doğrular nitelikte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...