Bahadır Taşpolat 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Geçmiş olsun Münir Bey acil şifalar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Bahadır Taşpolat yazdı: Geçmiş olsun Münir Bey acil şifalar dilerim Cem Işık yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. Çok sağolun arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Geçmiş olsun @Münir Nurettin Taşova 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 2 Aralık 2020 Paylaş 2 Aralık 2020 Geçmiş olsun @Münir Nurettin Taşova 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun, covit olup hafif atlatmak, hastanelere düşmemek büyük bir rahatlık bence. En az 1 2 ay kafan rahat edecek. araştırmalara göre 8 aya kadar bağışıklık sürebilir demişler. süremeyecekse aşının zaten anlamı olmaz. mesele mutasyon geçiren virüsee ne denli bir direnç gösterilecek olay o. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Dogan Arsiray yazdı: araştırmalara göre 8 aya kadar bağışıklık sürebilir demişler. süremeyecekse aşının zaten anlamı olmaz. mesele mutasyon geçiren virüsee ne denli bir direnç gösterilecek olay o. Grip aşısı gibi mi olacak, her sene yenilenmesi gerekecek. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Tüm hastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Bugün sabah kalktım başım ağrıyordu burnum tıkalıydı temizlememe rağmen geçmeyince ağrı kesici aldım ve işe gittim. İş yerinde bir şeyim yoktu ara ara öksürük vardı. Eski Yazdıklarımdan da anlarsınız zaten aşırı dikkat ediyorum eve dışarıdan kimse girmiyor hiç bir şey yıkanmadan girmiyor. Akşam eve gelirken başım yine ağrıyordu duşa girdim çıktım 1 saat sonra ateşe baktım 38 derece 😔 hanım da kayınpederlerde salı gününden beri onu aradım oda ben telaşlanırım diye demiyormuş oda 38 derece ateşi varmış iki gündür😞 yarın özel hastahaneye randevu aldım bakalım ne diyecekler kötü öksürmeye devam edersem akşam devlet hastanesinin aciline gideceğim. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Bugün sabah kalktım başım ağrıyordu burnum tıkalıydı temizlememe rağmen geçmeyince ağrı kesici aldım ve işe gittim. İş yerinde bir şeyim yoktu ara ara öksürük vardı. Eski Yazdıklarımdan da anlarsınız zaten aşırı dikkat ediyorum eve dışarıdan kimse girmiyor hiç bir şey yıkanmadan girmiyor. Akşam eve gelirken başım yine ağrıyordu duşa girdim çıktım 1 saat sonra ateşe baktım 38 derece 😔 hanım da kayınpederlerde salı gününden beri onu aradım oda ben telaşlanırım diye demiyormuş oda 38 derece ateşi varmış iki gündür😞 yarın özel hastahaneye randevu aldım bakalım ne diyecekler kötü öksürmeye devam edersem akşam devlet hastanesinin aciline gideceğim. Hiç beklemeyin. Şu an hastaneye gidip test yaptırın bence. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Bugün sabah kalktım başım ağrıyordu burnum tıkalıydı temizlememe rağmen geçmeyince ağrı kesici aldım ve işe gittim. İş yerinde bir şeyim yoktu ara ara öksürük vardı. Eski Yazdıklarımdan da anlarsınız zaten aşırı dikkat ediyorum eve dışarıdan kimse girmiyor hiç bir şey yıkanmadan girmiyor. Akşam eve gelirken başım yine ağrıyordu duşa girdim çıktım 1 saat sonra ateşe baktım 38 derece 😔 hanım da kayınpederlerde salı gününden beri onu aradım oda ben telaşlanırım diye demiyormuş oda 38 derece ateşi varmış iki gündür😞 yarın özel hastahaneye randevu aldım bakalım ne diyecekler kötü öksürmeye devam edersem akşam devlet hastanesinin aciline gideceğim. Bence de hiç beklemeyin. Ne kadar erken o kadar iyi. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Hastahane biraz rahatlasın gideceğim gece. Ateş düşsün diye ilaç kullanmadım hiç başka bir şey olur diye çocuğa kullandığımız ateş düşürücü bant vardı ondan yapıştırdım 10 dk içinde 37.6 dan 36.6 ya düştü. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Hastahane biraz rahatlasın gideceğim gece. Ateş düşsün diye ilaç kullanmadım hiç başka bir şey olur diye çocuğa kullandığımız ateş düşürücü bant vardı ondan yapıştırdım 10 dk içinde 37.6 dan 36.6 ya düştü. Bağcılar gibi kalabalık yerde bile 15dk’da test yapıyorlar. Geceyi beklemenize gerek yok bence. Ekim başlarındaki kriz gibi değil şu an hastaneler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Geçmiş olsun, ateş bu kadar kolay düştü ise covid olma ihtimali düşük ama testi erkenden yaptırmak lazım. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Bugün sabah kalktım başım ağrıyordu burnum tıkalıydı temizlememe rağmen geçmeyince ağrı kesici aldım ve işe gittim. İş yerinde bir şeyim yoktu ara ara öksürük vardı. Eski Yazdıklarımdan da anlarsınız zaten aşırı dikkat ediyorum eve dışarıdan kimse girmiyor hiç bir şey yıkanmadan girmiyor. Akşam eve gelirken başım yine ağrıyordu duşa girdim çıktım 1 saat sonra ateşe baktım 38 derece 😔 hanım da kayınpederlerde salı gününden beri onu aradım oda ben telaşlanırım diye demiyormuş oda 38 derece ateşi varmış iki gündür😞 yarın özel hastahaneye randevu aldım bakalım ne diyecekler kötü öksürmeye devam edersem akşam devlet hastanesinin aciline gideceğim. Arif, geçmiş olsun. Bekleme bir an önce git. İstersen 112 yi de arayabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 D vitamini ne kadar yüksekse o kadar hafif atlatılıyormuş. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 D vitamini ne kadar yüksekse o kadar hafif atlatılıyormuş.var mı bilimsel bişeyler? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bağcılar gibi kalabalık yerde bile 15dk’da test yapıyorlar. Geceyi beklemenize gerek yok bence. Ekim başlarındaki kriz gibi değil şu an hastaneler Ersin Gökdemir yazdı: Arif, geçmiş olsun. Bekleme bir an önce git. İstersen 112 yi de arayabilirsin. Şu anda hastanedeyim fakat test yapamadıklarını söylüyorlar ellerinde kalmamış yarın sabah dokuzda gelmemi söylüyorlar. Muayene etti sözlü olarak malum durumlardan ağzını aç sırtını çaba demiyorlar. Anlattıkların soğuk algınlığı belirtileri ilaç yazıyorum dedi, C vitamini, gargara, antibiyotik veriyorum bunları kullan dedi. İşe gitmeme engel durum var mı dedim hayır gidebilirsin dedi. Yarın özel hastahaneye gidecek test yapmıyorlarmış artık ama kandan falan bakar belki. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 3 Aralık 2020 Paylaş 3 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Şu anda hastanedeyim fakat test yapamadıklarını söylüyorlar ellerinde kalmamış yarın sabah dokuzda gelmemi söylüyorlarŞu anda hastanedeyim fakat test yapamadıklarını söylüyorlar ellerinde kalmamış yarın sabah dokuzda gelmemi söylüyorlar. Muayene etti sözlü olarak malum durumlardan ağzını aç sırtını çaba demiyorlar. Anlattıkların soğuk algınlığı belirtileri ilaç yazıyorum dedi, C vitamini, gargara, antibiyotik veriyorum bunları kullan dedi. İşe gitmeme engel durum var mı dedim hayır gidebilirsin dedi. Yarın özel hastahaneye gidecek test yapmıyorlarmış artık ama kandan falan bakar belki. Büyük ihtimalle dediği gibi soğuk algınlığıdır. Şimdilik tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Tahir Ak yazdı: Emre Şimşek yazdı: D vitamini ne kadar yüksekse o kadar hafif atlatılıyormuş. var mı bilimsel bişeyler? Tanıdığım doktor arkadaşlar whatsapp durumundan paylaşıyor. Ama hiç araştırmadım. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı. 1 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Özel hastahaneye gittim dahiliye doktoruna Kan tahlili ve tomografi çekti yeni başlangıç görünüyor %90 pozitifsin dedi test yok şu anda elimde gelince Ararım demişti hanımı da getirdim onun ciğerlere inmiş öyle dedi o esnada test kitleri geldi ikimize de test yaptılar bakalım hayırlısı.Geçmiş olsun ihmal etmeyerek doğrusunu yapmışsınız umarım kolay atlatırsınız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts