Emre Şimşek 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Bende maske takmaya başladıktan sonra bi nefes darlığı gibi bir şey var. Nefes alıyorum nefes tutabiliyorum ama nefese doymuyorum. Çocukken de olmuştu. Bi doktora görünecem ama şu ortamda kovar beni diye çekiniyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Bende maske takmaya başladıktan sonra bi nefes darlığı gibi bir şey var. Nefes alıyorum nefes tutabiliyorum ama nefese doymuyorum. Çocukken de olmuştu. Bi doktora görünecem ama şu ortamda kovar beni diye çekiniyorum polen alerjisi var mı? bahar da göz akıntısı? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Bende maske takmaya başladıktan sonra bi nefes darlığı gibi bir şey var. Nefes alıyorum nefes tutabiliyorum ama nefese doymuyorum. Çocukken de olmuştu. Bi doktora görünecem ama şu ortamda kovar beni diye çekiniyorum Emre, mentollü maskeler çıkmış. Bir dene istersen linkini bulursam göndereyim EVONY ELASTİK KULAKLI FRESH MENTOLLÜ 160 Adet 160,00 TL yerine 109,59 TL https://urun.n11.com/medikal-maske/evony-elastik-kulakli-fresh-mentollu-160-adet-P455089009 Yorum bağlantısı
Ferit Erken 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenip, C vitamini takviyesiyle kısa sürede atlatırsınız inşallah... Geçen haftalarda bizde yaşadık, eşim hafif olarak atlattı, zor gerçekten. Allah acil şifalar versin... 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 (düzenlendi) herkese geçmiş olsun, bu rahatlıkla, dünyayı bilmiyorum ama bizde ömür boyu bununla yaşayacakmışız gibi bir atmosfer var. dünya sağlık örgütü'nün formülüne göre -koklayanın genzini yakan - dezenfektanını kendi hazırlayan bir deli olarak bunu gözlemliyorum -mecburen- nereye gitsem. koskoca devlet aylarca pembemsi tablolarla yalan söylüyor, insanlar konunun ciddiyetini anlayamıyor, her çekirdek aileden bir kişi kurban verilmedikçe anlaşılmayacak gibi hiçbir şey. misal yasaklar biter bitmez istanbul'a kepçe almaya gittik, peder bey'i tek göndermemek için gittim mecburen. toplam neredeyse 2000 km git-gelde mecburen notere girdi babamla satıcı, onun dışında markete gidermiş gibi antalya-istanbul yaptık neredeyse. biz böyleyken millet avm dolduruyor bir yıldır bir şey olmaz diye. ondan sonra bacanak neden ölüyorsun hayırdır ek: en çok da sağlık çalışanlarına üzülüyorum bu arada, tek bizde değil, evrensel. insanlığın salaklığı yüzünden hem emek verip hem ölüyorlar. Allah yardımcınız olsun. 30 Kasım 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: polen alerjisi var mı? bahar da göz akıntısı? Yok abi bende hiç o tür bir alerji yok. Ama daha önce mr ile görüntülenmişti burun iç kemiği sağa doğru yatık, sol taraf geniş sağ taraf dar. Bununla ilgili psikolojik bir nefes darlığı olabilir. Tahir İlter yazdı: Emre, mentollü maskeler çıkmış. Bir dene istersen linkini bulursam göndereyim EVONY ELASTİK KULAKLI FRESH MENTOLLÜ 160 Adet 160,00 TL yerine 109,59 TL https://urun.n11.com/medikal-maske/evony-elastik-kulakli-fresh-mentollu-160-adet-P455089009 Teşekkür ederim Tahir ağabey denemeye değer. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: burun iç kemiği sağa doğru yatık, sol taraf geniş sağ taraf dar. Bununla ilgili psikolojik bir nefes darlığı olabilir. Aynısı bende de var. Tek farkı benim sağ taraf geniş. Ama şu da bir gerçek, maske takıp ta rahat nefes alan yoktur sanırım. Neticede verdiğimiz nefesi tekrar solumak zorunda kalıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Bu arada bir dipnot geçeyim kardeşim ve ben özel bir hastanede test yaptırdık ve pozitif çıktı, hastane pozitif çıkarsa bildirim yapmıyoruz, kendinizin tekrar pandemi hastanesine gitmeniz gerekir dedi. Sonuç: 5 gündür Pozitifiz ve devlet babanın bundan haberi yok, HES kodum "riskli değil", Kardeşim iş yerinden rapor alabilmek için pandemi hastanesine gidip tekrar test yaptırdı ve benimde pozitif olduğumu bildirdi. Onun testi pozitif çıkarsa eve geleceklermiş. Yani hani merak edip test yaptırıp, yinede ortalıkta gezmek isteyen gidip özel hastanede test mi yaptırıyor acaba diye düşünmeden edemedim. Otobüse kendi HES kodu kırmızı veriyor diye dayısının HES koduyla binmeye çalışanlar varken özel hastanenin test sonucu pozitifi bildirmemesi saçma bir açık 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Çok geçmiş olsun. Bir şey hissettiniz de mi gittiniz? Süreç nasıl ilerledi? 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 30 Kasım 2020 Paylaş 30 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: Bu arada bir dipnot geçeyim kardeşim ve ben özel bir hastanede test yaptırdık ve pozitif çıktı, hastane pozitif çıkarsa bildirim yapmıyoruz, kendinizin tekrar pandemi hastanesine gitmeniz gerekir dedi. Sonuç: 5 gündür Pozitifiz ve devlet babanın bundan haberi yok, HES kodum "riskli değil", Kardeşim iş yerinden rapor alabilmek için pandemi hastanesine gidip tekrar test yaptırdı ve benimde pozitif olduğumu bildirdi. Onun testi pozitif çıkarsa eve geleceklermiş. Yani hani merak edip test yaptırıp, yinede ortalıkta gezmek isteyen gidip özel hastanede test mi yaptırıyor acaba diye düşünmeden edemedim. Otobüse kendi HES kodu kırmızı veriyor diye dayısının HES koduyla binmeye çalışanlar varken özel hastanenin test sonucu pozitifi bildirmemesi saçma bir açık Benim anladığım, "pozitifsin aramızda kalsın" demek istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Hastalığın yayılmasında bir sıkıntı görülmüyor kanımca yoğun bakıma düşmediğin sürece istediğin kadar covid pozitif olabilirsin. Sadece istatistiksin [emoji1784][emoji51][emoji16] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 (düzenlendi) Tahir İlter yazdı: Emre, mentollü maskeler çıkmış. Bir dene istersen linkini bulursam göndereyim EVONY ELASTİK KULAKLI FRESH MENTOLLÜ 160 Adet 160,00 TL yerine 109,59 TL https://urun.n11.com/medikal-maske/evony-elastik-kulakli-fresh-mentollu-160-adet-P455089009 Ben hem normalini hemde mentollüsünü deneme için aldım normal 50 adet mentollü 10 adet. Mentollüden 1 adet kullandım aman aman bir fark yok tuhaf mentol denilmeyecek bir koku var fakat o koku gün boyu kaybolmuyor maskeden. 1 Aralık 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 (düzenlendi) @Emre ŞimşekAynı durum bende de var iç kıkırdakta ana kemikte değil benimki. iç giriş tarafı kıkırdak bombe gibi ve geriye doğru devam ediyor sağ burun deliğinde. Bu sebepten dolayı çok maske taktığımda müthiş derecede baş ağrısı yaşıyorum ve hep orada mukus meydana geliyor duş alıp temizleyince rahatlıyor ve nefes alabiliyorum. Hele ki herkeste olan geniz eti de olunca askeriye de lazer ile yakmışlardı 1 hafta o yamukluktan dolayı kabuk gelmeyince uyku uyuyamamıştım sonrasında kabuğu aldıklarında 1 sene en az uykunun tadını çıkarttım şimdi yine var. Psikolojik çok etkisi var ben ölüyorum diyordum hanıma bir ara nefes alamıyorum diye 1 Aralık 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Furkan geçmiş olsun, tüm hastalara şifa, ölenlere rahmet diliyorum. Allah korusun hepimizi. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Arif Aykın yazdı: Ben hem normalini hemde mentollüsünü deneme için aldım normal 50 adet mentollü 10 adet. Mentollüden 1 adet kullandım aman aman bir fark yok tuhaf mentol denilmeyecek bir koku var fakat o koku gün boyu kaybolmuyor maskeden. Nane yağı vs damlatanlarda varmış ama maskenin yapısını bozar ve korumasıni düşürür gibi geliyor bana Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Sani Gerşon yazdı: Çok geçmiş olsun. Bir şey hissettiniz de mi gittiniz? Süreç nasıl ilerledi? Özkan ateş bende kas ağrısı olunca aynı gün, bir gidelim dedik. Özkan bugün devlet hastanesinde negatif çıktı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Özkan ateş bende kas ağrısı olunca aynı gün, bir gidelim dedik. Özkan bugün devlet hastanesinde negatif çıktı. [emoji1]Bu nasil iştir ya? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Sani Gerşon yazdı: Bu nasil iştir ya? Anlayan beri gelsin... Ben gizli pozitif 😂 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Bugün bir video geldi. İtalya' da bir doktor tarafından çekilmiş. 7 dk lık. Kısaca; Covid-19 un hastalık değil, bir aşı projesi olduğunu belirtiyor. Aslında testlerin virüsü tespit etmediğini artık hücre kalıntılarını tespit ettiğini belirtmiş. Yapılacak aşının ise immun sistemin zayıflatılması amacına yapılacağını iddia etmiş. İtalyan vatandaşların ısrarla aşı olmaması yönünde uyarılarda bulunuyor. Şurada da videosu var. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Hasta olan ve kaybettiğimiz yakınlarımızı gördükçe böyle videolara inanmıyorum artik. Çevremde hasta olanlar yokken bana da uydurma gibi geliyordu ama şimdi bangır bangır kapımızı çalıyor hastalık. Aşı mevzuna gelirsek yaptırır mıyım, yaptırmaz mıyım veya bize sorarlar mı bilmiyorum. Zaten en mükemmel şartlarda aşının bizlere ulaşması önümüzdeki 1 seneyi rahat geçer diye düşünüyorum. Daha senelerdir dünyada mevcut olan grip aşısını temin edemedi sağlık bakanlığı kaldi ki bunu temin edip dağıtabilsin. 6 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 (düzenlendi) Hafta sonu eşimde belirtiler başladı. Dün özel hastanede test verdik, bugün sonuç pozitif çıktı. Bende herhangi bir belirti yok. İllaki ateş olacak diye bir şey yok, bilgilendirme için yazayım; İlk belirti ağız içi yaralar Sırt ağrısı Kuru ökrürük Ateş yok Ağır olmayan halsizlik Gözlerde ağrı ve az sulanma 1 Aralık 2020 tarihinde Münir Nurettin Taşova tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Dan Brown un cehennem kitabı geldi aklıma. İtalyan doktoru bilmem ama yakın gelecekte dünyanın bize yetmeyeceği kesin. Güçlüler yaşamak için zayıfları yok edecek. Doğa kanunları gereği. Güçlü olmak gerek. O zaman vitaminlere devam [emoji51][emoji16] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Hafta sonu eşimde belirtiler başladı. Dün özel hastanede test verdik, bugün sonuç pozitif çıktı. Bende herhangi bir belirti yok. İllaki ateş olacak diye bir şey yok, bilgilendirme için yazayım; İlk belirti ağız içi yaralar Sırt ağrısı Kuru ökrürük Ateş yok Ağır olmayan halsizlik Gözlerde ağrı ve az sulanma Çok geçmiş olsun. Ev içinde maskesiz kimse olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Furkan Avcı yazdı: Bu arada bir dipnot geçeyim kardeşim ve ben özel bir hastanede test yaptırdık ve pozitif çıktı, hastane pozitif çıkarsa bildirim yapmıyoruz, kendinizin tekrar pandemi hastanesine gitmeniz gerekir dedi. Sonuç: 5 gündür Pozitifiz ve devlet babanın bundan haberi yok, HES kodum "riskli değil", Kardeşim iş yerinden rapor alabilmek için pandemi hastanesine gidip tekrar test yaptırdı ve benimde pozitif olduğumu bildirdi. Onun testi pozitif çıkarsa eve geleceklermiş. Yani hani merak edip test yaptırıp, yinede ortalıkta gezmek isteyen gidip özel hastanede test mi yaptırıyor acaba diye düşünmeden edemedim. Otobüse kendi HES kodu kırmızı veriyor diye dayısının HES koduyla binmeye çalışanlar varken özel hastanenin test sonucu pozitifi bildirmemesi saçma bir açık geçmiş olsun, meşhur 250 TL sınırna takılmamak için bulunmuş yeni bir özel hastane numarası olabilir, büyük bir açık bu, insanlık adına Sani Gerşon yazdı: Bu nasil iştir ya? atasözü: deveye sormuşlar? o da nerem doğru ki demiş... 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Aralık 2020 Paylaş 1 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, meşhur 250 TL sınırna takılmamak için bulunmuş yeni bir özel hastane numarası olabilir, büyük bir açık bu, insanlık adına atasözü: deveye sormuşlar? o da nerem doğru ki demiş... Az önce arayıp kendimi ihbar ettim COVID danışma hattına - pozitif görünmek mi istiyorsunuz diye sordu yetkili - Yani öyle olması gerekmez mi testim pozitif çıktı dedim. - Araştırıp size geri döneceğiz dediler. 2 5 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts