İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

O.Yücel Çetin

Tek tek yazamıyorum, herkese geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Furkan Avcı yazdı:

@Serkan MadenBaşınız sağ olsun hocam.

O kadar tedbire, dikkat etmemize rağmen pozitif çıktık, kardeşimle. 

Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. 

Eşim ve ufaklıkta henüz bir şey yok, uzak duruyorum. 

Allah bize ve tüm hastalara acil şifalar versin tez zamanda. 

Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. 

Çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa sürede atlatırsınız.

Çember daralıyor diye bir şey yok. Bence artık çember falan kalmadı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Aynen çember falan yok. Tek dilek hafif atlatmak.

Serkan bey başsağlığı diliyorumi Allah sabırlar versin.

Furkan geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz :nazar:

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Emin Önal yazdı:

Aynen çember falan yok. Tek dilek hafif atlatmak.

Serkan bey başsağlığı diliyorumi Allah sabırlar versin.

Furkan geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz :nazar:

Çok şükür iki gün zorla da olsa sürekli uyuyup dinlenmeye çalıştım. Bugün ayaktayım çok şükür. Bugün de eşim yavaştan belirti vermeye başladı, inşallah o da hafif atlatır 🙏

Ufaklıkta da hafif ateş var sadece calpol ile kontrol edecekmişiz. Tez zamanda komple kurtuluruz bu illetten umarım. 

• Beğen 4
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Avcı yazdı:

Bugün ayaktayım çok şükür. 🙏

ne güzel arabaya çökecektim son anda 😛

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Serkan başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Furkan geçmiş olsun hepinize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Dogan Arsiray yazdı:

ne güzel arabaya çökecektim son anda 😛

Çok fenasın hocam ya akbaba gibi dolaşıyordun demek tepemde 😂😂😂

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter
Fatih Evcin yazdı:

Hep kendimden şüphelenir, herkesten uzak durmaya çalışırdım.

Annem 7-8 hane yaşayan köyümüzde Covit oldu. Evde de tek başına , kendimi bi hayli kötü hissediyorum :( 

Geçmiş Olsun Allah şifa versin Fatih 

•  

@Serkan Maden başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Furkan Avcı yazdı:

Çok şükür iki gün zorla da olsa sürekli uyuyup dinlenmeye çalıştım. Bugün ayaktayım çok şükür. Bugün de eşim yavaştan belirti vermeye başladı, inşallah o da hafif atlatır 🙏

Ufaklıkta da hafif ateş var sadece calpol ile kontrol edecekmişiz. Tez zamanda komple kurtuluruz bu illetten umarım. 

Furkan geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

4 ncü kez dualarınız istiyorum. O kadar çok temastan sonra bu seferde negatif  çıkarsak bu işte bir iş var diyecem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Ali Darbaz yazdı:

4 ncü kez dualarınız istiyorum. O kadar çok temastan sonra bu seferde negatif  çıkarsak bu işte bir iş var diyecem :)

Nazar değdireceksin kendine 😊 yine negatif olursanız, ne yiyip ne içtiğinizi bize de söyleyin. Zeytin yaprağı çayı iyi geliyormuş haberleri yayılmaya başlandı bu aralar. Zeytin ağacı olanlar varsa yaprakları atmayın, köşeyi dönebilirsiniz yakında 😄

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Nazar değdireceksin kendine 😊 yine negatif olursanız, ne yiyip ne içtiğinizi bize de söyleyin. Zeytin yaprağı çayı iyi geliyormuş haberleri yayılmaya başlandı bu aralar. Zeytin ağacı olanlar varsa yaprakları atmayın, köşeyi dönebilirsiniz yakında 😄

Sumakta kaldım ben en son zeytin ağacı yaprağına kadar geldik mi ya :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

temas derken? maskesiz yan yana oturup sohbet mi ediliyor covid+ li hastalar ile?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

temas derken? maskesiz yan yana oturup sohbet mi ediliyor covid+ li hastalar ile?

Abi tam takır ekipmanlıyım ben. Bu sefer sıkıntı eşimde. O da full + full geziyor ama seyehat ettiği arabanın yolcusu covit pozitif çıktı. Aynı araba olduğu için risk büyük.  Arabada maskeleme tedbiri var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Annarnemi malum hastalıktan  kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana  kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 
Allah rahmet eylesin.
Teşekkürler, parol (parasetamol) yeterli geldi 1 dozu atlattım almadım, Şu an kas ağrısı da azaldı çok şükür. Sanırım yarına daha da toparlarım. Hiç uyumadığım kadar uyumaya çalıştım, onunda olumlu etkisi olmuştur. 
Bu arada bu yaşıma kadar hiç grip olmamıştım, Corona da olmam herhalde diyordum.
İnşallah sen ve ailen en az semptom ile atlatırsınız.
Çevremde son zamanlarda herkes ağır geçiriyor. Bol su , sarımsaklı yoğurt ve bal önerdi anneme test için gelen sağlık personeli.
Zararı olacağını zannetmem sizde tüketmeye çalışın.
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Bir sabah işe giderken birde akşam eve dönerken hipermil yapıyorum abi. :)  Sağlığa faydası varmış. 

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Ali Darbaz yazdı:

Bir sabah işe giderken birde akşam eve dönerken hipermil yapıyorum abi. :)  Sağlığa faydası varmış. 

Ah ben onu yapamam, haftada 1 kez kendi arabamı kullanıyorum, dizel olunca ve haftada bir kullanınca kurum yapmasın diye basıyorum ısındıktan sonra. Belki bana da seri kullanmak iyi geliyordur. Stres atma anlamında vücut direncim yükseliyordur. Nasıl mutlu oluyorsan öyle davranmalı, mutluluk hastalık zamanlarında iyi gelir.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Avcı yazdı:

Çok fenasın hocam ya akbaba gibi dolaşıyordun demek tepemde 😂😂😂

evet o gölge benim di. :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi tam takır ekipmanlıyım ben. Bu sefer sıkıntı eşimde. O da full + full geziyor ama seyehat ettiği arabanın yolcusu covit pozitif çıktı. Aynı araba olduğu için risk büyük.  Arabada maskeleme tedbiri var. 

maske varsa burun buruna da bağırark konuşulmuyor ise bulaş ihtimali çok az, camlar açık olacak bol havalandırma

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Ne kadar süre aynı ortamda kaldılar, o da önemli.

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Mahmut Yıldız yazdı:

Ne kadar süre aynı ortamda kaldılar, o da önemli.

Şurada bulaşmayla ilgili bir kaç çalışma var. 

Abi erişim iste gibi birseyler çıkıyor linkten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Çağlar Bayur yazdı:

maske varsa

Maske seçimi yapılırken hipermil yapıldıysa risk artıyor tabii.

• Beğen 3
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Dördüncü kez NEGATİF çıktık 😷

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Ali Darbaz yazdı:

Dördüncü kez NEGATİF çıktık 😷

Ali Bey, antikor testi yaptırdınız mı? Atlattınız belki de farkında olmadan. İş yerinde bir arkadaşımızın başına geldi. Pcr negatif, antikor pozitif. Atlatmış haberi yok. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...