Ersen Tapan 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Eyüp Çetin yazdı: Fabrika sahibinin biri korona testi negatif çıkanları eve yollayıp pozitif olanları çalıştırıyormuş. Twitter'da böyle bir şey gördüm. Cidden iş o yöne doğru evriliyor. Koronalılar o kadar çoğaldı ki artık korona olmayanlar kendini korumak için tedbirleri sıkı tutuyor. aslinda mantikli bu kadar rahat ortamda. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Serkan Maden yazdı: Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır, hastalarınıza hayırlı şifalar versin inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Dayınız, anneniz ve tüm hastalar tez vakitte şifa bulur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 (düzenlendi) Allah rahmet eylesin başınız sağolsun 28 Kasım 2020 tarihinde Bahadır Taşpolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır ve acil şifalar versin. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Serkan Maden yazdı: Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Allah rahmet eylesin başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin Rabb'im 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 @Serkan MadenBaşınız sağ olsun hocam. O kadar tedbire, dikkat etmemize rağmen pozitif çıktık, kardeşimle. Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. Eşim ve ufaklıkta henüz bir şey yok, uzak duruyorum. Allah bize ve tüm hastalara acil şifalar versin tez zamanda. Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. 1 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: @Serkan MadenBaşınız sağ olsun hocam. O kadar tedbire, dikkat etmemize rağmen pozitif çıktık, kardeşimle. Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. Eşim ve ufaklıkta henüz bir şey yok, uzak duruyorum. Allah bize ve tüm hastalara acil şifalar versin tez zamanda. Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, c vitamini, bol su ve dinlenmeyle kısa zamanda atlatırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Furkan hocam geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Geçmiş olsun Furkan Bey, corasprin de diyorlar ama yine de doktorları dinlemekte fayda var 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Furkan Avcı yazdı: @Serkan MadenBaşınız sağ olsun hocam. O kadar tedbire, dikkat etmemize rağmen pozitif çıktık, kardeşimle. Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. Eşim ve ufaklıkta henüz bir şey yok, uzak duruyorum. Allah bize ve tüm hastalara acil şifalar versin tez zamanda. Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Haluk Şentürk yazdı: Geçmiş olsun Furkan Bey, corasprin de diyorlar ama yine de doktorları dinlemekte fayda var Teşekkürler, parol (parasetamol) yeterli geldi 1 dozu atlattım almadım, Şu an kas ağrısı da azaldı çok şükür. Sanırım yarına daha da toparlarım. Hiç uyumadığım kadar uyumaya çalıştım, onunda olumlu etkisi olmuştur. Bu arada bu yaşıma kadar hiç grip olmamıştım, Corona da olmam herhalde diyordum. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Kasım 2020 Paylaş 29 Kasım 2020 Teşekkürler, parol (parasetamol) yeterli geldi 1 dozu atlattım almadım, Şu an kas ağrısı da azaldı çok şükür. Sanırım yarına daha da toparlarım. Hiç uyumadığım kadar uyumaya çalıştım, onunda olumlu etkisi olmuştur. Bu arada bu yaşıma kadar hiç grip olmamıştım, Corona da olmam herhalde diyordum.Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts