İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Eyüp Çetin yazdı:

Fabrika sahibinin biri korona testi negatif çıkanları eve yollayıp pozitif olanları çalıştırıyormuş. Twitter'da böyle bir şey gördüm. Cidden iş o yöne doğru evriliyor. Koronalılar o kadar çoğaldı ki artık korona olmayanlar kendini korumak için tedbirleri sıkı tutuyor. 

aslinda mantikli bu kadar rahat ortamda.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Serkan Maden yazdı:

Annarnemi malum hastalıktan  kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana  kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır, hastalarınıza hayırlı şifalar versin inşallah.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman
Annarnemi malum hastalıktan  kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana  kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Dayınız, anneniz ve tüm hastalar tez vakitte şifa bulur inşallah.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat
(düzenlendi)

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun 

tarihinde Bahadır Taşpolat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır ve acil şifalar versin.

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Serkan Maden yazdı:

Başınız sağ olsun.

Allah rahmet eylesin.

Hasta olanlara acil şifalar.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin Rabb'im

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

@Serkan MadenBaşınız sağ olsun hocam.

O kadar tedbire, dikkat etmemize rağmen pozitif çıktık, kardeşimle. 

Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. 

Eşim ve ufaklıkta henüz bir şey yok, uzak duruyorum. 

Allah bize ve tüm hastalara acil şifalar versin tez zamanda. 

Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 2
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Furkan Avcı yazdı:

Çok şükür bende şimdilik sadece kas ağrısı semptomu var, parol ile idare ediyorum, çok nadir ateş, çok nadir boğazdaki balgamı atmak için öksürük. Kardeşim de sadece ateş vardı o da geçti. Bir odaya kapandık, kendimizi izole ettik. 

Çember daralıyor diyorduk çemberin içinde kalmışız, binada varmış meğer bir anlık dikkatsizlik (maskesiz binanın içinde dolaşmak gibi) sonucu kaptık diye düşünüyorum. 

Geçmiş olsun, c vitamini, bol su ve dinlenmeyle kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Furkan hocam geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Geçmiş olsun Furkan Bey, corasprin de diyorlar ama yine de doktorları dinlemekte fayda var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Avcı yazdı:

gecmis olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Haluk Şentürk yazdı:

Geçmiş olsun Furkan Bey, corasprin de diyorlar ama yine de doktorları dinlemekte fayda var

Teşekkürler, parol (parasetamol) yeterli geldi 1 dozu atlattım almadım, Şu an kas ağrısı da azaldı çok şükür. Sanırım yarına daha da toparlarım. Hiç uyumadığım kadar uyumaya çalıştım, onunda olumlu etkisi olmuştur. 

Bu arada bu yaşıma kadar hiç grip olmamıştım, Corona da olmam herhalde diyordum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Teşekkürler, parol (parasetamol) yeterli geldi 1 dozu atlattım almadım, Şu an kas ağrısı da azaldı çok şükür. Sanırım yarına daha da toparlarım. Hiç uyumadığım kadar uyumaya çalıştım, onunda olumlu etkisi olmuştur. 
Bu arada bu yaşıma kadar hiç grip olmamıştım, Corona da olmam herhalde diyordum.

Çok geçmiş olsun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...