Fatih Sarıkaya 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Fatih Evcin yazdı: Hep kendimden şüphelenir, herkesten uzak durmaya çalışırdım. Annem 7-8 hane yaşayan köyümüzde Covit oldu. Evde de tek başına , kendimi bi hayli kötü hissediyorum Çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Durum her yerde çok kötü ama hala buna rağmen hastalığı ciddiye almayan bir ton insan var. Hastalığa yakalanan herkese geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Haluk Şentürk yazdı: Ortadaki yeşil yer şehir mezarlığı Burasi da aynı. Sadece mezarlar ve ikamet olmayan şehir meydanı yeşil Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Burasi da aynı. Sadece mezarlar ve ikamet olmayan şehir meydanı yeşil Maalesef durum vahim. Allah yardımcımiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakında ona da geçerler.. Ölü sayıları düzeldi mi ? Düzeltemezler abi ölü sayısını sadece karabükte sözde günlük ortalama 3 vefat var. En düşük nüfusa sahip olan illerden biriyiz. Bu durumda 81 vilayet var 3 ile çarpsak 243 kişi yapar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Tahir İlter yazdı: Burasi da aynı. Sadece mezarlar ve ikamet olmayan şehir meydanı yeşil kara mizah.... rakamlar havada uçuyor aldatıcı, aşı gelince bitecek sanılıyor vahim, 2021 de 2020 yi arar hale gelmeyiz umarım , insanlık adına 7 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Bende 4 kişilik çekirdek ailemle atlatmaya çalışıyorum. Hafta sonu süre doluyor ama,13-15. gün halen pozitif çıkan testler var. Eklem ağrıları çok olsada ciğerlere inmeden atlattık inşaallah 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Herkese tekrardan çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Bende 4 kişilik çekirdek ailemle atlatmaya çalışıyorum. Hafta sonu süre doluyor ama,13-15. gün halen pozitif çıkan testler var. Eklem ağrıları çok olsada ciğerlere inmeden atlattık inşaallahGeçmiş olsun, inşallah sıkıntısız geçer gider. Şu 20 gün çok önemli ülke için. İmkanı olan kapansın. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Serkan Maden yazdı: Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Başınız sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Herkese çok geçmiş olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Benim de çalıştığım yerden her gün 2-3 kişinin Covid testinin pozitif çıktığı haberi geliyor. İnşallah en kısa zamanda atlatırız bu illeti. İyice can sıkıcı olmaya başladı. Bir de en ufak bir hastalıkta insan Covid mı öldüm diye şüpheye düşüyor. Geçen haftasonu ben de test yaptırdım. Çok şükür negatif çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Serkan hocam başınız sağ olsun mekanı cennet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 (düzenlendi) Serkan Maden yazdı: Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Allah rahmet eylesin, sizlere sabırlar versin. Hastalık ciddi. Dün öğrendim. İstanbul’da büyük bi demir çelik fabrikası sahibi bile covid’den vefat etmiş. O kadar imkanı olmasına rağmen hem de. 28 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 @Serkan Maden başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabırlar diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 @Serkan Maden başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Fabrika sahibinin biri korona testi negatif çıkanları eve yollayıp pozitif olanları çalıştırıyormuş. Twitter'da böyle bir şey gördüm. Cidden iş o yöne doğru evriliyor. Koronalılar o kadar çoğaldı ki artık korona olmayanlar kendini korumak için tedbirleri sıkı tutuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Serkan Maden yazdı: Annarnemi malum hastalıktan kaybettik. Cenazesine dayım ve annemde katılamadı çünkü onlarda hasta. Dayımın oğlu pozitif olduğunu anlayana kadar bütün aileye yaymış. Durum çok ciddi elimizden geldiğince dikkat edelim. Serkan başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts