Ersen Tapan 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Bizim iş yerinde çalışanlardan biri kronik rahatsızlığı olduğu ve 60 yaş üstü olduğu için işe getirilmiyordu. Sen güne git, ordan kap. Şu an kadıncağız evde yalnız başına mücadele ediyor. Demekki kronik rahatsızlıktan ötürü idari izinli olanlarada karantina şartları uygulanmalı. İşe gitmeyip sağda solda gezmesi daha tehlikeli. 5 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. 6 2 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Bizim iş yerinde çalışanlardan biri kronik rahatsızlığı olduğu ve 60 yaş üstü olduğu için işe getirilmiyordu. Sen güne git, ordan kap. Şu an kadıncağız evde yalnız başına mücadele ediyor. Karantinayı/izolasyonu tatil sananlar çok maalesef 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. Geçmiş olsun abi. Semptomsuz dedikleri gruptasin demek ki yayılıma sebep olan maalesef. Belki bizlerde pozitifiz. Kore gibi herkese test yapılması lazım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. Geçmiş olsun. Herkes bu kadar şanslı olmuyor malesef. O yüzden yakalanmamak iyidir. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. Geçmiş olsun Hocam. Numuneler mi karıştı yoksa diye düşünmeden edemedim. Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: Ben bu sayıyı da doğru olduğuna inanmıyorum. Bilim kurulu üyesi 50000 üstü vaka olduğunu söylemişti dün için. Yakında ona da geçerler.. Ölü sayıları düzeldi mi ? Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. De get ya.. bozuktur o.. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar.Geçmiş olsun Hasan Hocam, maalesef Samsun çok fena. Sağım solum kuşatma altında. Kacabildigim kadar kaçacam valla 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Babannem covid atlatmisti bir bucuk ay evvel. Dun beyinde pihti meselesinden felc gecirdi. Durumu simdi iyi anjiyo yapmislar. Ama covid atlatanlarda kan pihtilasiyormus bu yuzden kan inceltici ilac kullaniyormus pek cok kisi. Babannem kullaniyordu ama ona ragmen durum bu. Bu salgin gercekten ocaklarimiza incir agaci dikti ve daha cok dikecek gibi. Tum hastalarimiza şifa. Emre Şimşek yazdı: Bizim iş yerinde çalışanlardan biri kronik rahatsızlığı olduğu ve 60 yaş üstü olduğu için işe getirilmiyordu. Sen güne git, ordan kap. Şu an kadıncağız evde yalnız başına mücadele ediyor. Valla zor is. Bizimkiler de kurana gitmis ordan kapmis. Valla kafayi yiyecegim. 4 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. Hasan abi geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 nasıl normal gripten kaçış yoksa 4 kat daha bulaşıcı olduğunu söyledikleri bu hastalıktan da kaçış yok. mesele sağlık sistemini tıkamamak yoksa yaşlıymış vs kağıt üzerinde hürmet açısından değer taşımıyor. ben çok hafif geçirdim, tanıdığım bir kaç kişi hiç bir belirti göstermemiş. hiç çok ağır geçiren tanıdığım yok şu ana kadar. demekki ağır geçirenlerdeki sebebi araştırmak lazım. araştırırlarmı yakın zamanda emin değilim. sanki aşı çıkınca hemen duracakmış gibi bir beklenti var insanlarda. aşı sağlıklı insana yapılır hastaya değil ki? önlem almay adevam yapabileceğimiz tek şey bu. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Çinli bir doktor ağır geçirenlerle ilgili bir gen olduğunun bağlantısını bulduğunu söylüyor. Ancak bilgi teyite muhtaç. Ne olursa olsun sağlık siteminin çekmemesi, ekonominin dağılmaması için bulaştan mümkün olduğunca kaçınmamız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Ersen Tapan yazdı: Demekki kronik rahatsızlıktan ötürü idari izinli olanlarada karantina şartları uygulanmalı. İşe gitmeyip sağda solda gezmesi daha tehlikeli. ah ah neler duyuyoruz kesinlikle haklısınız Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Dedemi bu akşam hastaneye yatırdık Kovid şüphesi ile ama nedir ne değildir belli değil. Herkese geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Dedemi bu akşam hastaneye yatırdık Kovid şüphesi ile ama nedir ne değildir belli değil. Herkese geçmiş olsun. Çok geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: sanki aşı çıkınca hemen duracakmış gibi bir beklenti var insanlarda. aşı sağlıklı insana yapılır hastaya değil ki? önlem almay adevam yapabileceğimiz tek şey bu. aşı çıkınca bence daha fena olacak, nasılsa aşı oldum diye daha rahatlıyacak insanlar, aşı bulaştımayı engellemiyor ki. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan hocam geçmiş olsun. Kovit kime bulaştı farkında değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 doktor arkadaşım hastanede morgun dolduğu için dışarıya soğutuculu araç istedik dedi bu akşam. 2 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: herkes geçirsin ve kurtulsun Çok geçmiş olsun hocam ama geçirince de kurtulamıyorsın. Tekrar tekrar geçirme şansın devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: doktor arkadaşım hastanede morgun dolduğu için dışarıya soğutuculu araç istedik dedi bu akşam. Haber vardı hocam cenazeleri İBB otobüsleri ile taşıyorlarmış mezarlığa Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 26 Kasım 2020 Paylaş 26 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Geçen hafta çarşamba akşamı bizim dr nöbetçiydi hastanede hem yanına uğrayalım hem de bacanak az rahatsızdı test yaptıralım dedik.Gittik o test yaptırırken bende yaptırayım dedim DR ne gerek var boş ver dedi dinlemedim.yaptırdık sonuç perşembe gece yarısı çıktı ...şikayetle giden bacanak negatif ben pozitif...Allah Allah dedik neyse .karantinaya aldım kendimi.bugün 7 . gün hiç bir belirti olmadan bugünü de geçirdik.Pazar gece bitiyor karantinam...Anlamadım henüz bir şey...böyle atlatılacaksa herkes geçirsin ve kurtulsun en azından aşı işe yarayana kadar. Geçmiş olsun. Osman Yücel Çetin yazdı: Dedemi bu akşam hastaneye yatırdık Kovid şüphesi ile ama nedir ne değildir belli değil. Herkese geçmiş olsun. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Geçmiş olsun Hasan Hocam. Samsun'daki halam, eniştem, teyzem hepsi geçirdi. Vakanın az olduğu yer diye biryer yok bence heryere indi girdi bu illet. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Fatih Evcin yazdı: Hep kendimden şüphelenir, herkesten uzak durmaya çalışırdım. Annem 7-8 hane yaşayan köyümüzde Covit oldu. Evde de tek başına , kendimi bi hayli kötü hissediyorum Cok cok gecmis olsun. Allah sifasini versin. Ferah tut kalbini🤗 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Kasım 2020 Paylaş 27 Kasım 2020 Ortadaki yeşil yer şehir mezarlığı 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts