Tahir İlter 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Kızılay a kan bağışına gitmek lazım. Kan almadan test yapıyorlardır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Sağol önder abi gerçekten maske ve temizlik konusunda o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış degilimGeçmiş olsun Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Abimde de böyle oldu. Son testi pozitif çıkmasına rağmen karantina dolunca tekrar test yapmadılar... Artık son çıkan Bakanlık Genelgesi ile, koronavirüse yakalanan kişilerin temaslılarına “sadece semptom göstermeleri şartıyla” test yaptırılması kararlaştırıldı. Yani temaslı kişiye motamot test yok. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Parasını verip kafamıza göre test yaptırmanın bir yolu varmıdır özel hastanelerse içimiz rahatlasın maksat . Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Semptom söylemesem test yapılmıyor dün gitmesem ve test yapılmasa çalıştığım kurumda çok kişiye bulastiracagim belli başlı kurumlarda belirli sürelerle test yapılması gerekiyor geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Parasını verip kafamıza göre test yaptırmanın bir yolu varmıdır özel hastanelerse içimiz rahatlasın maksat . Test kiti bulunduran veya Covid polikliniği olan özel hastaneler tavan miktarı Bakanlıkça belirlenen ücret mukabilinde sınırsız yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Test kiti bulunduran veya Covid polikliniği olan özel hastaneler tavan miktarı Bakanlıkça belirlenen ücret mukabilinde sınırsız yapıyor. Onun da açığını bulmuşlar galiba polikliniğie muayene olarak giriş yaptırıyor muayene ücreti+ test parası alıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Hastalık aynı evde yaşayana nasıl bulaşmıyor? Testler ne kadar güvenli? Mesela Elon Musk Abimiz geçen aynı anda 4 test yaptırdım iki negatif iki pozitif dedi dalga geçmiyordur herhalde. 🙃 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 musk ı bilmem de, 14 kasım a ait 2 farklı vefat sayısı var hiçbiri de yalanlanmadı. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Parasını verip kafamıza göre test yaptırmanın bir yolu varmıdır özel hastanelerse içimiz rahatlasın maksat . Bugün öğrendim Karabük için eğitim araştırma hastahanesi acili sadece Covid semptom olanlara hizmet veriyor diğer türlü tek Özel hastahane acili ücretsiz ve orada tedavi oluyorsunuz. Dahiliye birimine numara alarak 110 TL test yaptırmak istiyoruz dediğinizde test yapıyorlarmış diğer illerde de aynı durum olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Parasını verip kafamıza göre test yaptırmanın bir yolu varmıdır özel hastanelerse içimiz rahatlasın maksat . Medikal park 400e antikor testi 500e kovit testi yapıyor 1 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Bugün çıkan bir habere göre pandemi hastanelerine çevrilen özel sağlık kuruluşlarında Covid testlerinin de ücretsiz hizmetler kapsamında sayıldığı ve tüketici mahkemeleri vasıtasıyla daha önceki ödemelerin bile geri alınabileceği bildiriliyor. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 ankara da, düzen labaratuvarları vardır, çok eski çok iyi, antikor testi 350 tl den yapılıyor. sağlık çalışanı varsa indirim yapıyorlar. ben orada yaptırdım antikor testini. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Bugün çıkan bir habere göre pandemi hastanelerine çevrilen özel sağlık kuruluşlarında Covid testlerinin de ücretsiz hizmetler kapsamında sayıldığı ve tüketici mahkemeleri vasıtasıyla daha önceki ödemelerin bile geri alınabileceği bildiriliyor. mahkemeye neden gerek kalıyor onu anlamıyorum, para alamayacak ise baştan aldırmamalı yetkililer. 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: mahkemeye neden gerek kalıyor onu anlamıyorum, para alamayacak ise baştan aldırmamalı yetkililer. Mahkeme olarak yazmışım ama tüketici hakem heyetini kast etmiştim Çağlar Abi. Haklısın bireylerin kuruluşlarla karşı karşıya kalmasını gerektirmeyen bir düzenleme olmalıydı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Mahkeme olarak yazmışım ama tüketici hakem heyetini kast etmiştim Çağlar Abi. Haklısın bireylerin kuruluşlarla karşı karşıya kalmasını gerektirmeyen bir düzenleme olmalıydı. hakem de heyett te mahkeme de aynı, işim özü, sonra geri alınabiliyor ise, önceden usulsüz olarak ödeme alınmış demektir. 1. neden önceden ödeme alınması engellenemez? 2. geri ödeme alınınca, bunun bir cezası yaptırımı neden olmaz? bu kadar ortada yaşanan olaylarda bile bunlar yaşanıyorsa, bilmediğimiz neler oluyordur 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hakem de heyett te mahkeme de aynı, işim özü, sonra geri alınabiliyor ise, önceden usulsüz olarak ödeme alınmış demektir. 1. neden önceden ödeme alınması engellenemez? 2. geri ödeme alınınca, bunun bir cezası yaptırımı neden olmaz? bu kadar ortada yaşanan olaylarda bile bunlar yaşanıyorsa, bilmediğimiz neler oluyordur Hakem heyeti pozitif çıkan hastanın geri ödeme alabileceği yönünde karar vermiş, negatif için geri ödeme yapılmaması uygun görülmüş. Bu ayrıntı sebebiyle baştan ödeme alınmasının önü açık görünüyor galiba. 15 Kasım 2020 tarihinde M. Asım Kahraman tarafından düzenlendi Ekleme 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Hakem heyeti pozitif çıkan hastanın geri ödeme alabileceği yönünde karar vermiş, negatif için geri ödeme yapılmaması uygun görülmüş. Bu ayrıntı sebebiyle baştan ödeme alınmasının önü açık görünüyor galiba. merak tan keyfi yaptırmıyor ya insanlar, bir yakınında + çıkınca baktırıyor, hasta olunmaması suç oluyor bunun gibi bir karar almışsa. dünyayı bitiren bu dönemde daha işimize yarayan kararlar beklerdik 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Pozitif çıkan herkese geçmiş olsun. Lanetli yıl 2020 nin bitmesine az bir zaman kaldı, sıkın dişinizi, güzel günler yakındır. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Normalde özel hastahane de olsa acil biriminde yapılan testlerin ücretsiz olması gerekiyor siye biliyorum ilk pandemi zamanı açıklamışlardı. Bizim buradaki özel hastahane acil de test yapmıyor dahiliye birimine yönlendiriyor 110 TL muayene ücreti ödüyorsun ama muayene yok test olacak diyip direkt test yerine gönderip test alıyorlar bu kadar para almanın başka yolunu bulmuşlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2020 Paylaş 15 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: Normalde özel hastahane de olsa acil biriminde yapılan testlerin ücretsiz olması gerekiyor siye biliyorum ilk pandemi zamanı açıklamışlardı. Bizim buradaki özel hastahane acil de test yapmıyor dahiliye birimine yönlendiriyor 110 TL muayene ücreti ödüyorsun ama muayene yok test olacak diyip direkt test yerine gönderip test alıyorlar bu kadar para almanın başka yolunu bulmuşlar. Biri faturayı ödeceyek..... yardım kurumu değil ki hastane? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Biri faturayı ödeceyek..... yardım kurumu değil ki hastane? Evet yardım kurumu değil hocam ama devletin ücretsiz vermiş olduğu test kitini ücretsiz yapıyormuş gibi görünerek muayene ücreti almak da sıkıntı. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Abi karantina süresi 10 güne indi. İkinciye test yapılmıyor. Hatta ve hatta, eleman pozitif çıkmış, 10 günü doldurmuş, kendi imkanlarıyla özelde ikinci testi yaptırmış ve yine pozitif çıkmış. İl sağlık müdürlüğünü aramış "İş başı yapabilirsin" cevabını almış. Aile hekimi, hastane rapor vermiyor. Elaman iş yerini arıyor diyor ki "Ne yapayım?" Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Aydın Sert yazdı: Abi karantina süresi 10 güne indi. İkinciye test yapılmıyor. Hatta ve hatta, eleman pozitif çıkmış, 10 günü doldurmuş, kendi imkanlarıyla özelde ikinci testi yaptırmış ve yine pozitif çıkmış. İl sağlık müdürlüğünü aramış "İş başı yapabilirsin" cevabını almış. Aile hekimi, hastane rapor vermiyor. Elaman iş yerini arıyor diyor ki "Ne yapayım?" Karantina bitimi pozitif çıkma durumunda tekrar karantina uygulanmıyormuş bunun dayanağı ise yakın zamanda gönderilen bşr genelgeymiş. Bu genelgeye göre karantina sonrası yapılan test pozitif çıksa bile bulaştırıcılığın kalmamasıymış. Arkadaşa hatta bu genelgenin fotokopisini vermişler kuruma vermesi için. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts