Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 2. Defe negatifiz. İnsan mutlu ve mesut olunca hastalık işlemiyor. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Pcr mi yapılıyor size Ali Bey. Antikor yapıldı mi? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, ev dışına çıkaralar mıydı nasıl kapmışlar fikir var mı Ankara,nın ilçesinde yaşıyorlar . Mahallelerinde fakir bir kadın var, kapılarına gelmiş, ben kötüyüm hastaneye götürün demiş, kayınpeder de araba ile hastaneye bırakmış. Kadın pozitif çıkmış, sonra onlara test yapıldı o şekilde anlaşıldı. 12 Kasım 2020 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Tahir İlter yazdı: Pcr mi yapılıyor size Ali Bey. Antikor yapıldı mi? Eşime yapıldı. Pcr yapmışlar. Eşime yapıldığı için kendiminmiş gibi yazdım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: 2. Defe negatifiz. İnsan mutlu ve mesut olunca hastalık işlemiyor. Geçmiş olsun sevindim Ali abi. Allah sağlık sıhhat versin sizlere, sizlerle beraber cümlemize de. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Dün iş yerinden arkadaşın pozitif olduğunu duyunca mecbur yalan söyleyerek test yaptırdım hastanede sabah pozitif olduğunu öğrendim herhangi bir belirti yok şu an için hakkımızda hayırlısı Allah büyük Bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış değilim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Dün iş yerinden arkadaşın pozitif olduğunu duyunca mecbur yalan söyleyerek test yaptırdım hastanede sabah pozitif olduğunu öğrendim herhangi bir belirti yok şu an için hakkımızda hayırlısı Allah büyük Bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış değilim Geçmiş olsun. Bir şekilde gelip buluyor bu illet. Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Sağol önder abi gerçekten maske ve temizlik konusunda o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış degilim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış değilim Çok geçmiş olsun Celal. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Dün iş yerinden arkadaşın pozitif olduğunu duyunca mecbur yalan söyleyerek test yaptırdım hastanede sabah pozitif olduğunu öğrendim herhangi bir belirti yok şu an için hakkımızda hayırlısı Allah büyük Bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış değilim Çok geçmiş olsun. Belirti olmasa bile beslenmeye ve su içmeye biraz daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Bol su, limon, turşu suyu, sarımsak vs vücudu dinç tutacak şekilde beslenirseniz bu süreçte biraz daha kolay toparlayabilirsiniz. Allah şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Benim karantina sürecim bugün bitti. Son 7 gündür herhangi bir semptomum yoktu zaten. 2 kez hastane ile görüştüm, tekrar test yaptırmama gerek olmadığını söylediler. Bugün dışarda işlerimi halledip yarın da işe başlayacağım. Darısı tüm hastalarımızın başına. 10 günlük aranın ardından araba çalışacak mı onu mersk ediyorum. Akü boşalmamıştır inşallah. Neyse tek derdimiz bu olsun. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Sağol önder abi gerçekten maske ve temizlik konusunda o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış degilim ben de oyle. surekli maske takiyorum. elimi yikiyorum, kalabalik yok, tatil yok, alisveris yok vsvs... cok hafif gecirmisim megerse. kan testi yaptirinca antikorlar bulunmustu. son arastirmaya gore 6 7 ay rahatim. ama tedbire devam tabi. Ali Darbaz yazdı: 2. Defe negatifiz. İnsan mutlu ve mesut olunca hastalık işlemiyor. pcr nin dogruluk orani yuzde kac? tedbire devam. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Celal Maraşlıoğlu yazdı: gerçekten maske ve temizlik konusunda o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl yakalandım anlamış degilim Eş, çocuk vs sağlıklı taşıyıcılar oluyor genelde. Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Aynı evin içindeyiz odaya kapattım kendimi onlarda bu oda haricinde evde olacaklar oğlumu evde tutmak biraz zor olacak 🙂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Benim karantina sürecim bugün bitti. Son 7 gündür herhangi bir semptomum yoktu zaten. 2 kez hastane ile görüştüm, tekrar test yaptırmama gerek olmadığını söylediler. Bugün dışarda işlerimi halledip yarın da işe başlayacağım. Darısı tüm hastalarımızın başına. 10 günlük aranın ardından araba çalışacak mı onu mersk ediyorum. Akü boşalmamıştır inşallah. Neyse tek derdimiz bu olsun. Gözünüz aydın geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Benim karantina sürecim bugün bitti. Son 7 gündür herhangi bir semptomum yoktu zaten. 2 kez hastane ile görüştüm, tekrar test yaptırmama gerek olmadığını söylediler. Bugün dışarda işlerimi halledip yarın da işe başlayacağım. Darısı tüm hastalarımızın başına. 10 günlük aranın ardından araba çalışacak mı onu mersk ediyorum. Akü boşalmamıştır inşallah. Neyse tek derdimiz bu olsun. bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Semptomlar kaybolduysa malesef negatiflik testi yapmıyorlar, iyileşen grubundan sayılıyor. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Zaten ya iyileşme yada kötüleşme oluyor diye yapmıyorlar anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Sanırım semptomlar bitmişse virüs de kalmamış sayılıyor. Semptom olursa yaptırılabiliyor anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Bizim arkadaş iş yerinden pozitif ti eş ve çocuk dahil. 10 güm sonra iş başı demişler test yapmayacağız demişler. Arkadaş geldi işe baktık öksürüyor dedik revire git. Revirden direkt hastahaneye sevk etmişler hastahaneye yatırdılar hala pozitif😞 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Aynı evin içindeyiz odaya kapattım kendimi onlarda bu oda haricinde evde olacaklar oğlumu evde tutmak biraz zor olacak 🙂 Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Benim öksürüğüm yoktu. Soğuk algınlığı diye yaklaşık 10 gün hasta gezdim, işe gittim. Hastalığın sonlarına doğru pozitif çıkınca bir arada çalıştığım ve beraber işe gidip geldiğim arkadaşlarım test yaptırdı ve kimse pozitif değildi. Evdekilerde de sorun yoktu. Bende öksürük olmadığı için kimseye bulaştırmadım diye düşünüyorum. Hastalığı saçmadım yani. Eğer testler doğruysa ve ben gerçekten pozitif olarak 10 gün dolaştıysam bu hastalık bu kadar da kolay bulaşmıyor olsa gerek. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu kısmı anlamıyorum ben de, programlı virüs mü bu gün saysın ve bitsin. uygulama bu şekilde , tıbbi açıklaması ne acaba? Abimde de böyle oldu. Son testi pozitif çıkmasına rağmen karantina dolunca tekrar test yapmadılar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts