Metin Akbal 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Peki nerede içeceğim ben? Araba yasak kafe yasak sokak yasak. Evde balkon yasak evin içi yasak. Kişisel hak ve özgürlüğe müdahale sadece. Kovit nedeniyle konan doğru karar inşaallah kalıcı olmaz Abi özgürlük denilen mevzu başkalarının özgürlük alanına kadardır. Nasıl ki apartmanda son ses müzik açamazsın, sağda solda bağıra bağıra küfürlü konuşamazsın, millete sataşamazsın aynı şey. Yeşilay gönüllüsü formatörü uygulayıcısı olarak ısrarla bırakıp eşinle çocuğunla daha uzun ve sağlıklı yıllar gecirmeni dilerim 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 sigaradan nefret ederim de kapalı alanlardan dışlayıp, dışarıda da içmeyin demek biraz garip olmuş. bunun yerine kapalı alan uygulaması düzgün yapılsa keşke. kalabalık, gürültülü yerlerden, yani insanımızın kendini bitki örtüsü ettiği kafe vs'lerden hep uzak durdum zorunlu olmadıkça ama yeter ki kapısı, penceresi olsun; illaki birisi yanında içiyor, kapıya kamp kuruyor vs kapalı alanı bi şekilde zehirliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Ceza yazılacak mı ? Yasak var ama uyguma var mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 adamlar maskeyi atıp içtiği için oluyor. yoksa dışarıda içmeyecekte nerede içecek bağımlı adam. ben nefret ederim sigaradan o ayrı. bu arada ankara da sanayi sitelerinde ve küçük sanayi işletmelerinde vardiya usulü yoksa mesaileri sabah 7 akşam 4 ile sınırladılar. gerekli düzenlemeleri yaptık firmada. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Abi özgürlük denilen mevzu başkalarının özgürlük alanına kadardır. Nasıl ki apartmanda son ses müzik açamazsın, sağda solda bağıra bağıra küfürlü konuşamazsın, millete sataşamazsın aynı şey. Yeşilay gönüllüsü formatörü uygulayıcısı olarak ısrarla bırakıp eşinle çocuğunla daha uzun ve sağlıklı yıllar gecirmeni dilerim Benim özgürlük alanım neresi de bakam Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Benim özgürlük alanım neresi de bakamHerhalde beni patlatana kadardır [emoji16] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Bizde pazartesi itibari ile saat 7 de iş başı akşam 17 paydos şeklinde revize ediyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Peki nerede içeceğim ben? Araba yasak kafe yasak sokak yasak. Evde balkon yasak evin içi yasak. Kişisel hak ve özgürlüğe müdahale sadece. Kovit nedeniyle konan doğru karar inşaallah kalıcı olmaz gençlere referans 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Kafelerde sigara içmek de yasak sözde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 sokakta içmek için evden çıkmak lazım? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: sokakta içmek için evden çıkmak lazım? merdiven boşluğunda serbest mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: merdiven boşluğunda serbest mi ortak kulllanım alanı? bence olmamalı Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: FLAŞ FLAŞ FLAŞ İçişleri Bakanlığı, 81 ile gönderdiği corona genelgesinde tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığını duyurdu. İnşallah bundan sonra aynı kapalı alanlarda olduğu gibi sık kullanılan heryerden yasaklanma devam eder bu illet bitse bile Evren Erakçora yazdı: Ceza yazılacak mı ? Yasak var ama uyguma var mı? https://www.karabuknethaber.com/m/manset/sigara-yasagi-denetimi-yapildi-h93932.html 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: adamlar maskeyi atıp içtiği için oluyor. yoksa dışarıda içmeyecekte nerede içecek bağımlı adam. ben nefret ederim sigaradan o ayrı. bu arada ankara da sanayi sitelerinde ve küçük sanayi işletmelerinde vardiya usulü yoksa mesaileri sabah 7 akşam 4 ile sınırladılar. gerekli düzenlemeleri yaptık firmada. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bizde pazartesi itibari ile saat 7 de iş başı akşam 17 paydos şeklinde revize ediyoruz Biz de dile getirdik ama "normalden erken gelir akşam aynı saatte çıkarız" dediler açık açık Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Abi özgürlük denilen mevzu başkalarının özgürlük alanına kadardır. Nasıl ki apartmanda son ses müzik açamazsın, sağda solda bağıra bağıra küfürlü konuşamazsın, millete sataşamazsın aynı şey. Yeşilay gönüllüsü formatörü uygulayıcısı olarak ısrarla bırakıp eşinle çocuğunla daha uzun ve sağlıklı yıllar gecirmeni dilerim Nasıl yani? Ne demek son ses müzik açamazsın, küfür edemezsin, millete sataşamazsın? Yeni mi çıktı bu, olmaz öyle şey 😡 Tiryakiler nerde içecek. Tamam başkalarına duman gitmesi çok kötü, ama içenin de hakları var. Tümden yasaklamak olmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Tüm açık alanlar değil, yoğun olan caddeler, sokaklar ve otobüs duraklarında yasak. Bu arada iki gün önce iş yerine bir ekip geldi, en az 10 kişiye tarama testi yapacağız dediler. Özellikle insanlarla teması olan beyaz yaka, güvenlik, yemekhaneden istediler. Bu vesileyle ben de test yaptırdım, sonuç negatif çıktı. Toplam 14 kişi numune verdik, hepsi negatif çok şükür. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Arkadaşlar, gene test olduk, dua edin negatif çıksın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Önder Özcan yazdı: .. küfür edemezsin, ... partikül saçılımını artırdığı için küfür de yasaklandı. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Benim özgürlük alanım neresi de bakam canın sigara isteyince inönü yaylasına çıkıver iç 2 tane dön nolmuş yani Mehmet Göktürk yazdı: FLAŞ FLAŞ FLAŞ İçişleri Bakanlığı, 81 ile gönderdiği corona genelgesinde tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığını duyurdu. mis gibi karar okuyunca nedense çok güldüm rahat edecez içmeyenler olarak 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar, gene test olduk, dua edin negatif çıksın İnşallah negatif çıkar senin kaç oldu 3-4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Kayınpeder ile kayınvalide covid olmuşlar. 1 haftadır karantinadalar, Biraz halsizlik dışında belirti yok yaşlar 65 üstü. Allah"tan temasımız olmamıştı. Sanırım virus bulaştıkça değişiyor, birinde ağır seyrederken , bir başkasında hafif geçiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: İnşallah negatif çıkar senin kaç oldu 3-4 iki olcak. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: iki olcak. İnşallah buda negatif çıkar sen temaslı olarak mı test yaptırdın belirti mi var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Arif Aykın yazdı: İnşallah buda negatif çıkar sen temaslı olarak mı test yaptırdın belirti mi var Bende hiç bir belirti yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Erhan Doruk yazdı: Kayınpeder ile kayınvalide covid olmuşlar. 1 haftadır karantinadalar, Biraz halsizlik dışında belirti yok yaşlar 65 üstü. Allah"tan temasımız olmamıştı. Sanırım virus bulaştıkça değişiyor, birinde ağır seyrederken , bir başkasında hafif geçiyor. geçmiş olsun, ev dışına çıkaralar mıydı nasıl kapmışlar fikir var mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts