Mehmet Pınar 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Geçmiş olsun abi. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Geçmiş olsun Abi. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Geçmiş olsun. Test tesadüfen mi yapıldı ? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: salgın yüzünden tüm dünya yıllarca çöküşe giriyorsa, bu tablo da doğru ise, dünyayi 14 gün kapatsınlar, insanlık 2 hafta dişini sıksın 10 yılı kurtaralım diye düşünür akıl selim? ??? Bunu Şubat'ta Mart'ta yapsaydık, binlerce insan kurtulurdu. Çin bu sayede yenmedi mi? Wuhan'ı kapattı ve sert tedbirler aldı. Bu mantıkla biraz baktım, ne zamana kadar bulaştırıyor diye ama net bir şey yok. Gerçi covid-19 için net olan ne var ki. Ya da isteneni yapmamız için pompalanan korku sadece. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Ersen Tapan yazdı: Geçmiş olsun. Test tesadüfen mi yapıldı ? Herkese teşekkürler. Ersen işyerinde 1 pozitif çıktı, bu sebeple herkes test yaptırdı bende de çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Geçmiş olsun Önder. Ahmet.. Sen ne haldesin. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: salgın yüzünden tüm dünya yıllarca çöküşe giriyorsa, bu tablo da doğru ise, dünyayi 14 gün kapatsınlar, insanlık 2 hafta dişini sıksın 10 yılı kurtaralım diye düşünür akıl selim? ??? Bunda da aynı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Geçmiş olsun Abicim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Bunda da aynı. 2 hafta insanlık dişini sıkarsa bu iş kökten bitiyor demek. neden sıkamıyor? bence ana konu bu olmalı aklı selim düşününce 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: 2 hafta insanlık dişini sıkarsa bu iş kökten bitiyor demek. neden sıkamıyor? bence ana konu bu olmalı aklı selim düşününce 10 gün diyelim zaten ilk 3 4 gün farkında değil ki. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: 2 hafta insanlık dişini sıkarsa bu iş kökten bitiyor demek. neden sıkamıyor? bence ana konu bu olmalı aklı selim düşününce İnsanlar tek başına sıkmayacak ki, tüm devletler aynı anda sıkacak. Demek ki işlerine gelmiyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 (düzenlendi) birkaç tatil boyu hariç uzun karantina olmadı zaten. o bile işe yarıyordu bence. insanlar gereksiz yere gezdiği sürece kaçış yok. illaki herkese ulaşacak. angela merkel haklıydı, toplumun yüzde 67 sine bulaşmadan tehditini sürdürecek derken. 2 sene sürer demişti. kaldı 1 sene. bizim mahalledeki restoranlar ne hikmetse sırayla tadilata giriyorlar bu sıra. komşu dükkanlar tıklık tıklım dolu oysaki. 29 Eylül 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: 10 gün diyelim zaten ilk 3 4 gün farkında değil ki. Ben de aynı fikirdeyim ama başından beri bunu kimse yapmadı. Dogan Arsiray yazdı: birkaç tatil boyu hariç uzun karantina olmadı zaten. o bile işe yarıyordu bence. insanlar gereksiz yere gezdiği sürece kaçış yok. illaki herkese ulaşacak. angela merkel haklıydı, toplumun yüzde 67 sine bulaşmadan tehditini sürdürecek derken. 2 sene sürer demişti. kaldı 1 sene. bizim mahalledeki restoranlar ne hikmetse sırayla tadilata giriyorlar bu sıra. komşu dükkanlar tıklık tıklım dolu oysaki. İngiltere açıkladı, sürü bağışıklığı ile bu işi çözeceğiz diye. Başka da açıklayan var mı bilmiyorum ama herkesin yaptığı bu. Hastaneleri kilitlemeden dolaşıma izin ver. Bizdeki kısıtlamalar da millet tatil beldelerinden, yazlığından evlerine dönünce tekrar gelir. Yazın milletin tatil, düğün yapmasına izin verdiler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 bence makul fiyata antikor testi yapılırsa bu iş çözülür. en azından yersiz korkuya gerek kalmaz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Önder abi çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin.Geçmiş olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Çok geçmiş olsun abim. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet. Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Geçmiş olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Önder bey geçmiş olsun. Işe başlamak bile o süreçten sonra ilaç gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Geçmiş olsun Önder . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts