İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Ahmet Kiriş
Mert Yeldan yazdı:

Abi içini ferah tut 3 gün sonra geçecek inşallah

Niye 3 ? Niye 2 değil 😎

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bugün 9.gün;

Ateş 37,7lere kadar çıkıyor, ateşe bağlı halsizlik ve şişkinlik mevcut,

su bile içmek istemiyorum neredeyse, dün gece 37,7 de parol aldım düştü, zar zor uyumuşum.

Sabah iyiydim öğle sonu 37,4 gördüm, parol almayacağım, 38 ve üzerini görürsem 112 yi arayıp hastaneye gitmem lazımmış, nefroloğum söyledi.

• Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ahmet Kiriş yazdı:

Bugün 9.gün;

su bile içmek istemiyorum neredeyse, dün gece 37,7 de parol aldım düştü, zar zor uyumuşum.

Sabah iyiydim öğle sonu 37,4 gördüm, parol almayacağım, 38 ve üzerini görürsem 112 yi arayıp hastaneye gitmem lazımmış, nefroloğum söyledi.

Geçmiş olsun tekrar. İnşallah uzamadan biter. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ahmet Kiriş yazdı:

Bugün 9.gün;

Abi geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah. Bizi bilgilendirmeyi unutma abi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Geçmiş olsun tekrar inşallah tez zamanda atlatırsınız 😞

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Ahmet bey geçmiş olsun, merakla iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bugün üzerimde bi halsizlik vardı, hafif de bi öksürük, işim gereği yoğun çalıştığımdan kimseyi riske atmamak adına bugün test yaptırdım, test sonucu çıkıncaya kadar iş yerime girmedim kapıda oturup durdum, akşam sonuç negatif olarak çıktı. Fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ama dişimiz ağrısa covitten şüpheleneceğiz sanki. Ayarımız bozuldu iyice.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Ahmet bey geçmiş olsun, merakla iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bugün üzerimde bi halsizlik vardı, hafif de bi öksürük, işim gereği yoğun çalıştığımdan kimseyi riske atmamak adına bugün test yaptırdım, test sonucu çıkıncaya kadar iş yerime girmedim kapıda oturup durdum, akşam sonuç negatif olarak çıktı. Fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ama dişimiz ağrısa covitten şüpheleneceğiz sanki. Ayarımız bozuldu iyice.

Sürekli benzer rahatsızliklar geçiyorduk ama odak noktamız değişti. Yeni araba alıp heryerde aynı arabadan karşımıza çıkması gibi aslında. Covidin ilk çıktığı zamanlar ben her akşam covid olup sabah iyileşiyordum :D Şimdi daha rahatım şükür 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Ateş yükselmesi gün içinde olmadı, şu anda da 36,8 gibi, gece 12:00 itibariyle karantina sürecimde bitiyor, 12:01 marş basar teker Adana’ya döner, pazartesi günü kontrol testine göre durum belli olacak inşallah, klinik olarak iyiyim.

haftaya perşembe de İzmir e organ nakli servis kontrolüne gideceğim.

Arayan, soran, tavsiye veren, dua eden, düşünen, iyi dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Rabbim bizleri ve sevdiklerimizi sağlığımızla sınamasın.

Hepinizi selamlıyorum.

Allaha emanet olun.

• Beğen 23
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Geçmiş olsun. Keşke test yaptırıp sonucunuzu yine de bekleyerek yola çıksaydınız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ateş yükselmesi gün içinde olmadı, şu anda da 36,8 gibi, gece 12:00 itibariyle karantina sürecimde bitiyor, 12:01 marş basar teker Adana’ya döner

Hafife alma
Geçmiş olsun. Şu ana kadar, tanıdıklarım arasında en riskli olan sensin.
Sabırlı ol.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ahmet abi gelmiş geçmiş olsun ama az daha sabret,insan içine karışma bir süre daha, ne olur ne olmaz. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Çok geçmiş olsun inşallah. Eşim filyasyon da görevli insanların vurdumduymazlığına yakınıyor çalıştığına değil. Gece 1 de eve geldiği oluyor.

• Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ahmet Kiriş yazdı:

Ateş yükselmesi gün içinde olmadı, şu anda da 36,8 gibi, gece 12:00 itibariyle karantina sürecimde bitiyor, 12:01 marş basar teker Adana’ya döner, pazartesi günü kontrol testine göre durum belli olacak inşallah, klinik olarak iyiyim.

haftaya perşembe de İzmir e organ nakli servis kontrolüne gideceğim.

Arayan, soran, tavsiye veren, dua eden, düşünen, iyi dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Rabbim bizleri ve sevdiklerimizi sağlığımızla sınamasın.

Hepinizi selamlıyorum.

Allaha emanet olun.

Çok geçmiş olsun tekrardan. Bence bir kaç gün daha sabredin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
(düzenlendi)

Öner beye de geçmiş olsun. Darısı tüm virüsle haşırneşir olan kişilere olur inşaAllah.

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Arif Aykın yazdı:

Geçmiş olsun. Keşke test yaptırıp sonucunuzu yine de bekleyerek yola çıksaydınız.

Test sonucu pozitif gelirse yine 10 gün misafirliğim olacaktı kardeşimde. 

Direk eve gelip kapandım, dışarı çıkmıyorum, sadece lokasyonum değişti,

yarın test yaptıracağım inşallah.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Hafife alma
Geçmiş olsun. Şu ana kadar, tanıdıklarım arasında en riskli olan sensin.
Sabırlı ol.

Abi sadece adres değiştim, kapanmaya devam.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

İyi dileklerini paylaşan,  geçmiş olsun dileyen herkese tesekkur ederim. Umarim yakalananlar da cabuk atlatır. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bununla gelmiş geçmiş olsun abi. Allah tüm hastalara şifa versin 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mahmut Yıldız yazdı:

15f0a9ecb3a1966a063945e6434cdb73.jpg

salgın yüzünden tüm dünya yıllarca çöküşe giriyorsa, bu tablo da doğru ise, dünyayi 14 gün kapatsınlar, insanlık 2 hafta dişini sıksın 10 yılı kurtaralım diye düşünür akıl selim?

???

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

İnşallah negatife dönmüşsündür Ahmet.

Ahmet'ten 1 gün sonra da ben pozitif çıktım. 10 gün evde kaldıktan sonra cumartesi günü negatife döndüm ve dün işe başladım. Hiç bir belirti göstermeden geçirmeme rağmen negatife döndüğümü görünce gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim tüm hastalara şifalar versin.

• Beğen 32
  • Teşekkür 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...