Ahmet Kiriş 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 Erkut Uysal yazdı: Geçmiş olsun abi... Yazdıklarina göre sigara kullanmadigini tahmin ediyorum... Etrafimda ne kadar covid olan varsa hic biri sigara kullanmiyordu... Senin kullanip kullanmadigini merak ettim... Birde arkadasin babasi covid testi yaptiriyor, test pozirif cikiyor, 2 gun sonra baska bir hastahanede test yaptiriyor ve sonuc covid testi negatif... Ben bu isi gercekten anlamadim artik sonu nereye varicak... Yok abim sigara kullanmıyorum. Kimse bilmiyor nereye varacak, Aslında belli, ekonominin yaşaması için, ölen ölecek, kalan köleliğe devam. Arif Aykın yazdı: Tüm hastalara acil şifalar versin allahım. Bizde hanımla konuşuyoruz sürekli ben dışarı çıkıyorum sadece eğer yakalanırsan ve ailecek olursak çifte telli oynayacam diyor. Yeter artık düşün düşün nereye kadar diye bunu söylüyor. ( Psikolog ve psikiyatri tedavisi alıyorum aşırı kafaya taktığım için. Pazartesi pozitif çıktı çalışma arkadaşlarımdan birisi pazartesiden bugüne kadar neler çektiğimi ben biliyorum ) Akışına bırakın kafaya takmayın. Önlemlerinize devam edin, olur da yakalanacak olursanız tedavinizi aksatmayın. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Bir sürü çelişkiler dolu süreçte ama çok yorum yapmak istemiyorum. Hem uzman değilim hem yanlış anlaşılmaya müsait. Sizinki farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum. Aşırı dezenfeksiyon ve maske uzun vadede basit hastalıklara karşı bile bizi zayıf bırakabilir mi mesela? Osman mesele basit; Herkesin covid i kendine münhasır; Kimisi bünyede yer buluyor kendine, bakıyor rahat, yayıl ha yayıl. Kimi bünyede nerden düştüm ben buraya diyor. Kimisi semptomlar ilerleyince gidiyor hastaneye, kimisi ilk öksürükte hastaneye koşuyor. Hastalığın şiddeti de bu etkenlere bağlı olarak değişiyor, Dr arkadaşım evde bel ağrısından yatamıyor, bende semptom yok gibi. Diğer konulara gelince; yok efendim dünya nüfusunu azaltmak için yapılıyor, yok efendim, insan popülasyonu çok fazla birazını öldürelim deniliyor. Soru basit aslında; Allah’ın bahşettiği ömürden fazlasını yaşayabileceğini iddia eden bir adım öne çıksın 😂😂😂 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 Famivol e devam, İlaçla 2 gün; Semptom yok gibi, ateş 36,2 ortalama, gün içi 9-10 defa kontrol, tansiyon 120/85 gibi devam ediyor, ağrı yok, ishal yok, bulantı yok, halsizlik yorgunluk vs de yok çok şükür. Belki avantajım organ nakilli olduğumdan günlük 5 mg steroid kullanmamdan kaynaklı. 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Çok şükür: abi özel olmazsa hangi ilaçları kullanıyorsun sürekli olarak nakilden dolayı? Miktarları ne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 İlaç isimlerini özelden yazın arkadaşlar. Her şeyi deneyebilen bir toplumuz.. 4 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Ertan Çabuk yazdı: Bala devam Bal bitti ne edecük? 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Azad Mirzade yazdı: Çok geçmiş olsun acil şifalar. Bizdeki pozitifler babam 57- 1 gün ağır yattı kalan günler ayakta geçiriyor, karantinada evde babannem 83- 7 gün hastanede kaldı şeker, tansiyoni kalp vs her türlü yan hastalığı vardı, dün taburcu ettiler evde devam ediyor durumu iyi. kardeşim 19-5 gün yattı evde kımıldamadan eklem ağrısından ağlıyordu, 2 gündür ufak ufak geziyor evin içinde. erken tespit önemli Kan gruplarını söyleyebilir misiniz. Buna göre hastalığın seyri değişiyor deniliyor. Babam ab rh + hocam, diğerlerini bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Azad Mirzade yazdı: Babam ab rh + hocam, diğerlerini bilmiyorum. A grubu ağır geçirirken, 0 grubu rahat geçiriyor diye okumuştum, bu sebeple sordum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: A grubu ağır geçirirken, 0 grubu rahat geçiriyor diye okumuştum, bu sebeple sordum. Teşekkürler. 0 (+) Üniversiteden sınıf arkadaşım şu an covid yoğun bakım servisinde yatıyor plazma tedavisi uygulandı ancak fayda etmedi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Famovil 3.gün; tansiyon 122/79 , ateş 36,1, ağrı sızı yok, dinlenerek geçiriyoruz ailecek çok şükür. 20 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Çok geçmiş olsun abi . Allah şifa versin 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 Eylül 2020 Yazar Paylaş 19 Eylül 2020 Bugün sabah itibariyle famivol tedavisi bitti, dün 37.3 e kadar ateş gördüm. Tansiyon vs diğer semptomlar yok. Kritik eşikteyiz, 7.gün önemli demişlerdi. Bakalım ne yaşayacağız? 3 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Siz ve tüm hastalara acil şifalar dilerim . Rabbim yardımcınız olsun 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Allah yardımcınız olsun allah acil şifalar versin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Ahmet Kiriş yazdı: Rabbimin sınavı çetinmiş bu kuluna, hayırlısıyla bunu da atlatmayı nasip etsin. Dikkat edin sağlığınıza... geçmiş olsun, Allah şifa versin 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Cuma günü yapılan test sonucunda negatif çıktım. 11 gün arayla yapılan test sonuçlarına göre virüsü yendim görünüyor. 16 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Cuma günü yapılan test sonucunda negatif çıktım. 11 gün arayla yapılan test sonuçlarına göre virüsü yendim görünüyor. Geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Eylül 2020 Yazar Paylaş 20 Eylül 2020 Bugün 7.gün; Hafif ateşe devam 37.3 Halsizlik ateş kaynaklı, şişkinlik var midemde. Bana kalsa nefes almak dışındaki tüm fiziksel faaliyetleri durdurmak istiyorum. Nefes alışverişim iyi ama nefes doygunluğu yok gibi. Hafif balgama devam. 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Abi geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 Abi içini ferah tut 3 gün sonra geçecek inşallah 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Eylül 2020 Paylaş 20 Eylül 2020 2-3 gün içerisinde iyi olursunuz inşallah. Şu an yakın çevremde 6-7 kişi var hepsi de 8-9 gün aralığında bütün belirtileri kaybettiler. 1 kişi hariç hepsi de hasta olduklarını 4-5 gün sonra anladılar. Başı ağrıyanlar normal ağrı sandılar beli ağrıyanlar normal ağrı sandılar 4-5 gün sonra hastahaneye başvurduklarında öğrendiler hasta olduklarını. Eminim sizinde belkide sabaha tüm belirtiler kaybolmuş vaziyette uyanacaksınız içinizi ferah tutmak önemli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts