Bülent Tarakçı 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun. Siz bu kadar tedbirli davranarak bu virüsü kaptıysanız, bizim için "Eli kulağında" demek hiç de yatsınamaz bir durum olur. Artık Covid kapıya dayandı. Her an herkes enfekte olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Çok geçmiş olsun acil şifalar. Bizdeki pozitifler babam 57- 1 gün ağır yattı kalan günler ayakta geçiriyor, karantinada evde babannem 83- 7 gün hastanede kaldı şeker, tansiyoni kalp vs her türlü yan hastalığı vardı, dün taburcu ettiler evde devam ediyor durumu iyi. kardeşim 19-5 gün yattı evde kımıldamadan eklem ağrısından ağlıyordu, 2 gündür ufak ufak geziyor evin içinde. erken tespit önemli Kan gruplarını söyleyebilir misiniz. Buna göre hastalığın seyri değişiyor deniliyor. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun.Rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun abi , Allah şifa versin . Favipiravir parol sabır 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Çok büyük geçmiş olsun, tez zamanda umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Allah şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Gecmiş olsun, Allah şifalar versin. Benim de 5 akrabam yeni yakalandı. İlk yakalanan atlattı, hepsi hafif geciriyorlar. İlaç ve ev karantinası. Öksürük, ateş yok. Hafif vücut ağrısı ile devam ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun. En problemli hastaneye gitmişsiniz. Bulaşmayı azaltmak için maske istisnasız kullanılmalı ve cerrahi maske 2 saatte bir n1 olanlar ise 4 saatte bir değişmeli. Ayrıca kapalı ortamda maske asla çıkarılmamalıdır. Bir diğer konuda evde aile üyeleriyle kişisel bakım ve yemek kaşık çatal gibi materyaller en az 60 derecede yıkanmalı asla aynı tabaktan yenmemeli. Hastalığı atlatacağınıza inanıyorum. Tekrar geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Tedavinin yarısı yüksek moral. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Geçmiş olsun abi... Yazdıklarina göre sigara kullanmadigini tahmin ediyorum... Etrafimda ne kadar covid olan varsa hic biri sigara kullanmiyordu... Senin kullanip kullanmadigini merak ettim... Birde arkadasin babasi covid testi yaptiriyor, test pozirif cikiyor, 2 gun sonra baska bir hastahanede test yaptiriyor ve sonuc covid testi negatif... Ben bu isi gercekten anlamadim artik sonu nereye varicak... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Erkut Uysal yazdı: Geçmiş olsun abi... Yazdıklarina göre sigara kullanmadigini tahmin ediyorum... Etrafimda ne kadar covid olan varsa hic biri sigara kullanmiyordu... Senin kullanip kullanmadigini merak ettim... Birde arkadasin babasi covid testi yaptiriyor, test pozirif cikiyor, 2 gun sonra baska bir hastahanede test yaptiriyor ve sonuc covid testi negatif... Ben bu isi gercekten anlamadim artik sonu nereye varicak... Erkan dediğini ben de farkettim işyerimde 10 kişi yakalandı hiç biri sigara içmiyor. 1 i hariç hafif atlattılar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Erkut Uysal yazdı: Geçmiş olsun abi... Yazdıklarina göre sigara kullanmadigini tahmin ediyorum... Etrafimda ne kadar covid olan varsa hic biri sigara kullanmiyordu... Senin kullanip kullanmadigini merak ettim... Birde arkadasin babasi covid testi yaptiriyor, test pozirif cikiyor, 2 gun sonra baska bir hastahanede test yaptiriyor ve sonuc covid testi negatif... Ben bu isi gercekten anlamadim artik sonu nereye varicak... Fatih Keskin yazdı: Erkan dediğini ben de farkettim işyerimde 10 kişi yakalandı hiç biri sigara içmiyor. 1 i hariç hafif atlattılar. Benim bacanak, sigarayı resmen yer, pozitif, 4-5 gün sırt ağrısı çekti. Benim dikkatimi çeken ise çevremdeki pozitiflerin çoğu hastalık bulaşmasın diye çok dikkat edenler. Maske, mesafe kurallarına hep uydular hatta öğlen yemeğe bile gitmediler. Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Ahmet abim geçmiş olsun tez vakitte şifa diliyorum. Bende covid'in senin bünyeye zarar veremeyeceğine inananlardanım 😜 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Tüm hastalara acil şifalar versin allahım. Bizde hanımla konuşuyoruz sürekli ben dışarı çıkıyorum sadece eğer yakalanırsan ve ailecek olursak çifte telli oynayacam diyor. Yeter artık düşün düşün nereye kadar diye bunu söylüyor. ( Psikolog ve psikiyatri tedavisi alıyorum aşırı kafaya taktığım için. Pazartesi pozitif çıktı çalışma arkadaşlarımdan birisi pazartesiden bugüne kadar neler çektiğimi ben biliyorum ) 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Hastalıkla ilgili benim gibi kafasında soru işaretleri oluşanlar var mı? 🙃 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: Hastalıkla ilgili benim gibi kafasında soru işaretleri oluşanlar var mı? 🙃 Çok var da.. Ne gibi? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Bu illete yakalanan herkese acil şifalar diliyorum. Bugün iş yerinden bir arkadaşın daha + olduğunu öğrendim. 4 gün önce testi - çıkmıştı dün farklı bir sebepten hastaneye gitmek zorunda kalıyor. Doğal olarak test yapıyorlar bu sefer + çıkıyor. Fakat hiç bir covid belirtisi yok. Etrafımda da toplam 5 kişi koronaya yakalandı. Çember gittikçe daralıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: Osman Yücel Çetin yazdı: Hastalıkla ilgili benim gibi kafasında soru işaretleri oluşanlar var mı? Bill gates çıkarmış o finansman etmiş amerigan oyunu diyorlar 5G aslında olan, hastalık yok. 5G havada okşişen emiyor 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Benim dikkatimi çeken ise çevremdeki pozitiflerin çoğu hastalık bulaşmasın diye çok dikkat edenler. Maske, mesafe kurallarına hep uydular hatta öğlen yemeğe bile gitmediler. Bağışıklık düştü. Kağıt toplayanların hiç biri hiç bir zaman maske takmadı ve hepsi her çöpe elini kafasını soktu ama belki hiç biri hasta olmadı. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Aydın Sert yazdı: Çok var da.. Ne gibi? Bir sürü çelişkiler dolu süreçte ama çok yorum yapmak istemiyorum. Hem uzman değilim hem yanlış anlaşılmaya müsait. Mert Gulkokan yazdı: Osman Yücel Çetin yazdı: Hastalıkla ilgili benim gibi kafasında soru işaretleri oluşanlar var mı? Bill gates çıkarmış o finansman etmiş rigan oyunu diyorlar Sizinki farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Bağışıklık düştü. Kağıt toplayanların hiç biri hiç bir zaman maske takmadı ve hepsi her çöpe elini kafasını soktu ama belki hiç biri hasta olmadı. Aşırı dezenfeksiyon ve maske uzun vadede basit hastalıklara karşı bile bizi zayıf bırakabilir mi mesela? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts